Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Осторожно, Порошенко!

ecfbe7.webp

Пряму відповідальність за підвищення цін на газ несуть «Батьківщина» та «Опозиційний блок» – Артур Герасимов.

Я бачу ти опожопоклоуноюле-дроч
:іржач:
еще варианты?

Пока не видел кандидатур, как я могу привести пример?

Подписан на Сергея Притулу, мне кажется неплохой бы получился политик, но он пока не собирается в политику.

НАШ ПРЕЗИДЕНТ ПОРОШЕНКО.
Не сотвори кумира себе ;)

Пряму відповідальність за підвищення цін на газ несуть «Батьківщина» та «Опозиційний блок» – Артур Герасимов.
да 146% :)
про "брехливі обицянки"... То просто Артур Герасимов ничего не знал что Петр Алексеевич то же обещал в прошлом году:

про "брехливі обицянки"... То просто Артур Герасимов ничего не знал что Петр Алексеевич то же обещал в прошлом году:
А по Гасконському сіді кат-цапія виплатила гроші.Так що нічого він не збрехав.Все буде.

Пока не видел кандидатур,

Шо ***ЛО ше не назвав вам кандидатуру?Чекай.:іржач:

А кумирів я не створюю собі,в Литві Грибаускайте 2 терміна.
Які кумири НАШ ПРИЗИДЕНТ ПОРОШЕНКО,все правильно робить.

А по Гасконському сіді кат-цапія виплатила гроші.Так що нічого він не збрехав.Все буде.

Шо ***ЛО ше не назвав вам кандидатуру?Чекай.:іржач:

А кумирів я не створюю собі,в Литві Грибаускайте 2 терміна.
Які кумири НАШ ПРИЗИДЕНТ ПОРОШЕНКО,все правильно робить.
Я только тебе по секрету скажу, только ты никому больше не говори...
Я ещё за Киву, Симоненко, Литвина, Саакашвили и Ивана Федоровича топить буду. Вот такая у меня разнарядка.
Только гляди! Никому не говори!

PS понимаешь, если внешнюю политику проводимую Петром Алексеевичем я могу как то понять и поддержать, то с внутренней у него беда.... Причем беда-беда. И по этому я к нему отношусь не с таким восторгом как ты.

НАШ ПРИЗИДЕНТ ПОРОШЕНКО,все правильно робить.
А чего ты не хочешь приехать пожить да не сам, а и детей с внуками перевезти сюда, где дорогой петро лексеич все правильно робить?

Юрий Бирюков
Каталонские сепаратисты, поддерживаемые Москвой, поддержали Тимошенко, поддерживаемую Москвой.
Ну вот прямо сюрпрайз-сюрпрайз!

А чего ты не хочешь приехать пожить да не сам, а и детей с внуками перевезти сюда, где дорогой петро лексеич все правильно робить?
Різниці між життям в Литві і Україні немає ніякої.Який тоді смисл їхати,******ку.

Мой Харьков

За рахунок зусиль правоохоронних органів і Генеральної прокуратури до державного бюджету було повернуто 1,5 млрд доларів коштів, які попередньою владою були вкрадені в українського народу.

Першим пріоритетом стало фінансування з цих коштів армії – зокрема, створення належних умов для служби українськими контрактниками.

#житло_для_героїв #Харківщина

Мой Харьков

Значення Томосу можна порівняти з Актом проголошення незалежності України. У даному випадку – духовної незалежності.

#українська_церква #Харківщина

Назад
Зверху Знизу