Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Осторожно, Порошенко!

Сам приедешь жить в Украину или с детьми и внуками?
Он из Литвы в США поедет, или в Канаду, к ****е татарской, который призывает сбрасывать попов с колоколен.
А здесь он тупой провокатор, на деньги ***ла.

Як тебе злочинцю крутить від порохоботів,ти немічний,бо ні одного аргументу не можеш привести за своїх жопоополюле-блок,шо доброго вони зробили для України.Переходиж на особистість тільки путлерівські прибічники так роблять,пішов на *** гнидо фезбешна.
Сам приедешь жить в Украину или с детьми и внуками? Ты же почему-то решил что будешь голосовать за петра. Приезжай и жить, почему нет? А так получается что ты ****ый *****идор и ненавидишь Украину, не хочешь в ней жить, а любишь только порошенка и то расстоянии.

Зробимо паскудку-зрадофілку що кличе Путіна і хоче бомбардування Києва відомою.

Ну что там с пробками?

Йолупень, я тебе давал адрес. Оператора сменил на аккаунте?
Де ти давав мені адресу,хай харків'яни скажуть правильна чи ні,сюди пиши *******,чи рожевий.:D
Бачу ти в мене закохався,голуб сизокрилий,в мене нормальна орієнтація я жінок люблю і поважаю,а ти рожевий.
af5bdf.webp

Мені бридко навіть бачити цю аву,дупо-лиз.:іржач:
І вивчи українську зраднику,а до речі ти в армії служив,присягу давав.?

:відстій:

fg0gdb.webp

Иван Армаш. ЧУМА.

Михаил Кулибаба 100%

Nataliia Tyagniy. І цьому є підтвердження, бувши прем'єром, вАна отримала рішення суду, за яким будь-яка критика її діяльності переслідувалася.

Irina Ivanova. Чому СБУ не збирає докази її зв"язку з путлером? Дограємось в демократію, що це кодло з тимошенків, добкіних ,і таки собі вілкулів зіллє нас в клятий мордор...А ТОДІ ЩО, ЗНОВУ НА МАЙДАН ВИХОДИТИ,починати все з нуля?

Де ти давав мені адресу,хай харків'яни скажуть правильна чи ні,сюди
Полтора месяца назад я тебе писал адрес, естественно сюда выкладывать я не буду. Но я готов предоставить пруфы того что отправлял тебе адрес, если ты в свою очередь обещаешь в этом случае самозабаниться и не создавать больше клонов на этом форуме.
Мені бридко навіть бачити цю аву,дупо-лиз
*****ский фэкометчик, у тебя игнор не работает.
Бачу ти в мене закохався,голуб сизокрилий,в мене нормальна орієнтація я жінок люблю і поважаю,а ти рожевий.
Просто вывел тебя *****ского ублюдка-фэйкометчинка на чистую воду, а любишь ты больше всего петра лексеича, в то время как ненавидишь Украину.

Полтора месяца назад я тебе писал адрес,
Не ти напиши голуб сизокрилий сюди шоб люди бачили якого мерхотника кормлять бо ти точно ніде не працюєш,а на дупі заробляєш,коханець путлера.:іржач:

Просто вывел тебя *****ского ублюдка-фэйкометчинка на чистую воду, а любишь ты больше всего петра лексеича, в то время как ненавидишь Украину.

Так я пишаюсь нашим Президентом Порошенком і шо ти мені зробиш зраднику рожевий дупо лиз путлерівський.:іржач:

Так я пишаюсь нашим Президентом Порошенком
Собственно о том и речь. Любишь шоколадника, но ненавидишь Украину.
шо ти мені зробиш
Так ты всем грозишься выгнать силой, но при этом ехать в Украину даже не собираешься :)
Написал съебавшийся из Украины *****.

Бандеровец Русскоязычный

Деоккупация. Формула и аргументы (Часть 1)
anti-colorados

От редакции

Мы не планировали создавать специальную тему, посвященную вопросам освобождения Донбасса, но она оказалась достаточно интересной для читателей, а мы (редакция) точно не располагаем никакими военными секретами, и даже если бы таковые были в нашем распоряжении, то безусловно не стали бы их использовать в публичных дискуссиях. Следующий ниже текст основан исключительно на открытой информации, которая собрана и проанализирована с учетом наших скромных возможностей. Мы не претендуем ни на полноту, ни на глубину исследований и опираемся на тот массив данных, которые может использовать любой наш читатель и соответственно – делать собственные выводы. Поэтому, предлагаем некую этюд-версию в двух частях, с прологом и эпилогом.

ПРОЛОГ

В условиях, когда часть нашей территории оккупирована, а главный оккупант раз за разом объявляет о том, что он не собирается оставлять оккупированные территории, каждый гражданин Украины должен как минимум – размышлять о том, каким образом добиться деоккупации, а кроме того – внести посильный вклад в осуществление этих планов.

На самом деле, оккупацию следует рассматривать как процесс или уравнение с несколькими переменными. Изменение значения любой из переменных этого уравнения влияет на значение результата. Условно, за результат можно принять время, оставшееся до изгнания оккупанта. Переменных, в этой формуле, достаточно много, и скорее всего, мы не смогли бы их все учесть, если бы даже стремились к этому. Но условно сгруппируем их в два общих показателя: «возможности оккупанта» и «наши возможности». Соответственно – уменьшение возможностей противника будет уменьшать конечное значение даже при постоянном значении переменной наших возможностей. Также справедливо уменьшение конечного значения и при увеличении наших возможностей, при постоянном значении возможностей противника. Безусловно, наиболее существенное уменьшение конечного значения будет в случае одновременного уменьшения возможностей противника и увеличении наших возможностей.

Таким образом, если мы говорим о том, Украина должна восстановить конституционный строй в международно-признанных границах, ее усилия должны быть направлены: а) на уменьшение возможностей противника; б) на увеличение возможностей Украины. Казалось бы, эта простая формула уже расставляет по местам очень много, например – указывает на то, кто и что делает из хорошо известных фигур и простых людей, вплоть до наших собственных знакомых и родственников. Их действия, так или иначе, влияют на переменные уравнения, и с учетом того, как именно они влияют, можно говорить, на какой результат они работают, на сокращение или увеличение срока оккупации.

Более того, с конечным результатом, которым в нашей формуле является срок вражеской оккупации, в прямой зависимости находятся наши людские потери и потери материального характера. То есть, эти самые действия можно соотносить с увеличением или уменьшением наших потерь, и соответственно понять или просто лишний раз убедиться в качественной оценке того или иного персонажа по шкале «свой – чужой».

Казалось бы, такой упрощенный алгоритм, на самом деле, не так уж и прост. Например, можно с уверенностью говорить о том, что люди, работающие на уменьшение возможностей Украины – враги, врагами будут и те, кто работает на увеличение возможностей оккупанта, но что делать с теми, кто просто ничего не делает и не придает динамики процессу ни в одном, ни в другом направлении?

Логика подсказывает, что во время, когда все наши, так или иначе – работают на увеличение наших возможностей, часть из нас – уменьшает возможности противника в сессионном зале ООН или ПАРЕ, или – с помощью глазомера и хладнокровия на передовой, то не делающий ничего должен относиться к условным врагам. Как только с этими вопросами внесена ясность, можно переходить к вариантам деоккупации, вытекающим из логики приведенного выше уравнения.

(продолжение следует)

h9eegd.webp

По перше Харків це Україна?
Так не осторожно Прошенко ,а ОБЕРЕЖНО ПОРОШЕНКО,кат-цапи йбані.:відстій:
Чи Харків не Україна?:незнаю:

Бандеровец Русскоязычный.

deokkupaciâ. формула і аргументи (частина 3)
анти-colorados

зменшення здатності суперника

логічніше виглядає аргумент можливостей суперника, і ми зацікавлені в умовах зниження цих можливостей, а це означає, що заднє значення на. зрозуміло, що найбільш пряма і природно зменшує свою здатність до апу і всю нашу владу блокувати . військові - фізично знищать цей непотребом, що прийшов до нас на "полювання". так, у нас велика втрата, і кожен померлих чи поранених - це наш біль, але ми їх знаємо, пам 'ятаю і шанувати, а хто може - допомогти сім' ям чи поранені в лікарні. ніхто не має сенсу приховувати ці збитки, адже кожен громадянин україни і навіть на наволоч має знати яка ціна платна, щоб планувати свій завтрашній день, висловити свої думки і не боятись, що хтось звільнить ваші кишки за це і на труп буде скидати в бочку мого, або щось подібне станеться з вашою сім ' єю та близькими.

опонент приховує свої збитки, а ми можемо знати лише про те, скільки апу " odvuhsotili " цих " мисливців " і спалили voentorgovskoj техніку. те, що знімають або знімають в direct землю, безумовно, записуються і добре відомі, а те, що наші ракети або gunners мають відомі непрямі джерела і intel. така інформація часто не дозволена публічно, щоб вона не світла свої джерела. але однак військові дуже добре різати звання всіх видів спецслужб та інших elites, які поховані на цвинтарів всіх москви. контррозвідка тіла б ' ють цю нісенітницю в строю, а тут, як і з військовими, ми будемо вчитися багато тільки після перемоги, але зараз можна говорити про нашу контррозвідка ніколи не працювати. зараз вона перетворюється на потужну і дуже професійну структуру. той смердючий вилив, в якому сбу було попередники пороху, що немає до історії. теперішня сбу тисне і постійно загальновідомі робочі методи колег з дружніх країн. ми постійно дізнаватися про те, що інструктори з країн нато прийшли до нас і є екстрена тренінгів з нашими військовими на різноманітних багатокутники, а ось про те ж саме відбувається і з сбу - не знаю, але це не означає нічого такого не відбувається. скажімо, совкового там залишається все менше і менше, а вже зараз сбу не працює, як це собачки суперника, для того, щоб там була коренева будівельна зміна, яка практично спалила родичівство лінії з кгб, тобто з фсб.

проте, важливий і навіть рішучий момент - це сума ресурсів, які москва готова проводити на війні. як це перенесли на посаду посади, то це вже війна на вичерпання ресурсів. кремль сподівається, зокрема, були пов ' язані з тим, що майже мертва економіка україни не возили б кошти на захист і б колапс в пік. але зараз вже видно, що вона має, звісно, пережила торкаються, але натиснула з низу і пішла вгору. звісно, хотілося б вищий темп, але в умовах війни і те, що у нас зараз є фантастично.

але ми зараз досить швидко комплексний в західній економічній системі, і чим далі, захід для нас важливіший, обидва з огляду на ринок ринків і як джерело техніки, постачальником критичної продукції, і так далі. в цьому сенсі вч рухається у правильному протилежному напрямку. якби не високі олії і газові ціни, то було б багато ресурсів там, і війна б вийшла. але навіть з таких цін, москві все більше складно відірвати його "завоювання" - окупованої частини донбасу, криму і сирії, а нещодавно є ще й африканський театр, на якому москва бажає виступати. загалом, гирьовий на шиї у формі вже мертва війна в україні, тягне знизу все сильніше.

і це не тільки про прямі кошти зброї, боєприпасів і зарплати найманців, є потреба ганяти буквально всю логістику, але й збитки, які несуть всі збільшення санкцій. а якщо про постачання того ж списку мц військового призначення до сирії там говорять, що асад заплатить, але потім, у випадку донбассом, навіть ніхто не говорить, але тому, що вони розповідають, що все це знайшли в шахті або нез ' незбагненно магазини. я маю на увазі, це-кошти, гроші на вітер.

наскільки санкції стурбовані, вони вже несуть не просто матеріальні збитки кратним до того, що безпосередньо витрачено на війну в україні, але починають спотворення банківську систему і галузь російської федерації, яка не особливо зійшла з будь-чим, але товаром індустрії. загалом, на іноземній торгівлі російської федерації, закінчуються отримання якості та інституційних зменшення її можливостей для війни. якщо мова йде про закриття газові трубопроводів і трубопроводів, можна зробити каву, взяти croissants і просто чекати, щоб вони почали бігати з україни, спочатку з донбасу, а потім з криму тільки тому, що тягар вже prohibitive.

(кінцівка)

jhadj8.webp

Жулька ещё в 2008 году плясала под дудочку Путлера - мост уже тогда хотела строить...

b1hecc.webp

Пишайся пищайся ... рошенiвський прихвостень !
Це для особливо розумних.

Олександр Палій

Про те чому теорія "безкоштовного (дешевого) газу" є прикладом номенклатурного комунізму і обкраданням самих себе.

В попередньому пості писав про це коментом, але судячи по рівню деградації українських політиків, треба повторити це окремо.

Є ви, середньостатистичний українець, який живе в місті, в 2-кімнатній квартирі, площею 50 кв.м. Ваш рахунок за тепло в опалювальний період складає близько 1500-2000 грн в місяць, що еквівалентно спожитому газу в об'ємі 300 кубів.
Є ваша мама/бабуся, вона живе в селі, в якому немає газу. Опалює вона вугіллям та/чи дровами. Наскільки мені відомо, в багатьох містах Донбасу теж немає газу і там опалюють вугіллям. Вугілля вона має купити сама, за свої гроші.
Є ваш друг, він живе в особняку за містом, район забудували відносно недавно, газ туди ще не провели, в друга електричне опалення.
Є Юлія Тимошенко. Юлія Тимошенко живе в елітному районі *****-Заспа в орендованому особняку, площею 700 кв.м. Не здивуюся, якщо там є ще всякі басейни ітд. За місяць Юлія Тимошенко напалює 5000 кубів газу в опалювальний період.

А тепер, давайте подивимося чи справедливо розподіляються загальні суспільні блага, у випадку, якщо газ для всіх безкоштовний. Та сама історія буде у випадку, якщо газ для всіх буде значно дешевший ринкової вартості, бо не має особливого значення чи не заплатили за газ нічого, чи заплатили якусь смішну суму.
В такому випадку:
Ви отримаєте свої 300 кубів газу. Безкоштовно (по версії Рабіновича). За 600 грн (по версії Тимошенко). За 300 грн (по версії Тягнибока). Право-консервативна партія Свобода, бугага )))
Зекономите на оплаті за газ/тепло, тобто отримаєте благ від держави на суму 2000 грн (Прізідєнт Рабінович), 1400 грн (Прізідєнт Тимошенко), 1700 грн.(Прізідєнт Тягнибок).
Ваша мама/бабця отримає благ від держави на суму 0 грн. І змушена буде купляти вугілля за свої гроші.
Ваш друг отримає благ від держави на суму 0 грн. І сам платитиме за електроенергію.
Юлія Тимошенко отримає благ від держави на суму 30 000 грн (Прізідєнт Рабінович), 20 000 грн (Прізідєнт Тимошенко), 25 000 грн.(Прізідєнт Тягнибок).

Одною з функцій влади є справедливий розподіл благ між громадянами. Існує багато концепцій "справедливого розподілу благ" - капіталістична, соціалістична, їхні підвиди, але нібито всі вони мають здійснюватися во ім'я справедливості. Звісно, в кожної з цих теорій своє розуміння поняття "справедливість".
Але теорія безкоштовного чи дешевого (суттєво заниженого по відношенню до ринкової вартості) газу не має нічого спільного зі справедливим розподілом благ. Це не соціалізм, тим більше не капіталізм, це якийсь номенклатурний комунізм, де обмежене коло осіб безкоштовно користується левовою часткою ресурсів, що належать всім.

Вже не кажучи про те, що "безкоштовне/занижене у вартості" ніяк не сприяє економії і енергоефективності, це історія про проїдання.
Тому в цій ситуації немає ніякого більш справедливого виходу ніж змусити всіх оплачувати за спожите по ринкових цінах і надавати адресну допомогу соціально незахищеним категоріям.

Назад
Зверху Знизу