Ощущение начала Конца.

• Автор теми Автор теми zalter
  • Дата створення Дата створення
Шалені вільні люди це сила, вільні від страху та оков. Проблеми не зникнуть ніколи! Але ми можемо бути готовими їх вирішувати, не думаючи що хтось буде кращим, кожен особливий.

Я вважаю гарною справою ділитися тим що обміркував сам або з кимось. Те що на цьому можна було б якось заробитиякщо щось використовувати для збільшення коштів, можливо було б і так як би я мав "комерційний хист"та знання про моделювання різних устроїв "політичних", "економічних", "релігійних"... кожної справи треба вчитись. Бо є "збагачення" а є "розвиток галузей " а їх треба підтримувати в здоровому конкурентному полі.

Країна це не цирк, де хтось вважає що робиться все по помаху чарівної палички. Розхитування системи призведе до коливань. Уявіть таке. Ніби плато. Всі тримаються поруч один коло одного від краю до краю, штовхнув когось стоячи в центрі і хтось звалився. Щоб зробити нову галузь спочатку треба зробити шматочок нового узаконенного поля.

Іноді чую та бачу в свою сторону ніби звинувачення. Відчуваю я ? - відкидаю таке як непотрібні мої думки а не міркування, бо я починаю думку обмірковувати. Наприклад, я чую інколи "чому я типу учу когось?", "лікую когось?". Лікують когось спеціалсти в пристосованих для цього місцях та лікарнях, та так само що до освіти, вчать в спеціалізованих місцях по наданню освіти. Чи ставлю я себе вище когось коли з кимось розмовляю? Ні. І ось чому. По перше, це шлях від когось. По друге, якщо ми зачепили якусь нову тему головне ж щоб було цікаво спілкуватися. По трете, якщо я кажу або мені щось нове, я не думаю що мене хтось не зрозуміє, бо я кажу це думаючи що ми спілкуємось, і в спілкуванні можемо також знайти щось нове. "Вік живи вік учись" - будь готовий втрачати свої питання швидко, спілкуванні довгому в відрізок з життя, та будь готовий знаходити відповіді там де навіть не чекаєш, бо в людини кожноїсвій шлях, тобто своя стрічка подій . Ос так я міркувати бачу сенсу.

В преддверие того, что вскоре стадо овец вместо Сторожевого пса выберет себе Веселого Барашика, начали происходить события, которые пока сложно трактовать однозначно:

Заявление Зе о том что нет времени на раскачку и вникание в ситуацию, нужны безотлагательные действия, которые скорее всего будут популистскими, направленными на "оправдание доверия"...

1.Решение суда о признании незаконной Национализации Приватбанка.
2. Решение суда по сбитому ИЛ-76 (отказ признать сбитие самолета следствием агрессии русни)
3. Запрет правительства русни на экспорт в Украину нефти/газа.
4. Сегодня пошел легкий шорох по курсу доллара, у "думающих" людей ощущение необходимости все ГРН переводить в $ и все снимать из банков...
5. Неоднозначное заявление Медведчука о готовности Русни заключить выгодное для Украины соглашение, включающее снижение цены на газ, контроль над Донбассом без автономии, но цена Украины за это???
6. Решение суда по делу Савченко/Рубан

Надеюсь эти события никак не связаны с нашими выборами и мне не придется пополнять этот список Опасных событий...

Удивительное дело, насколько люди могут различаться. :)
У меня наоборот впервые за 5 лет появилась надежда.

Люди, я майже трійки завжди отримував як оцінки у школі. Мої помилки я роблю бо не здавав жодних екзаменів. Відчувався початок кінця. Ггг

Якщо хочете допоможіть мені освоїтись на цьому форумі. Буду звісно радий.

Доктор 7878, Зеленському було порушити норми дебатів, і він їх порушив одразу. Бажаючи спантеличити опонента, заплутати. Чіткі правила. Одне любе питання протягом хвилини. І одна відповідь за 4 хвилини. Досить на сьогодні. День тиші. Ми ітак дещо захопилися

Зеленьского влаштовували дебати по іншому формату*

Удивительное дело, насколько люди могут различаться. :)
У меня наоборот впервые за 5 лет появилась надежда.

У меня вопрос, точнее два:

1.На чем основана надежда?

2.Если Вы так хотите перемен, то почему Ваш выбор Зеленский, а не скажем действительно более грамотный и опытный И.Смешко??? На второй вопрос мне ни ответил ни один из знакомых Зе-избирателей...

Слушай, ну давай "положа руку на сердце", из пети главнокомандующий ни то ни се.
Хотя чего требовать от кондитера, одевшего погоны (извини одевающего перед камерами).

А який головнокомандувач із зеленського?:незнаю:чого вимагати/очікувати від шоумена/незрозуміло чієї креатури????
Гадаєте кращий буде???

"Редагування"? "Ответить в лс"? Хоча б скажіть де я можу ознайомитися з цими значками,

Назад
Зверху Знизу