Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Опять эпидемия гриппа?

• Автор теми Автор теми COOLSTAS
  • Дата створення Дата створення

Как вам сезонный ГРИП?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    311
У нас в саду был карантин по ветряной оспе, заболел 1 детеныш. Зато по этому неизвестному вирусу переболели все (ходят в сад единицы). Собираются на карантин теперь по поводу отсутствия детей в группе закрывать на другой карантин, если детки не выйдут до конца недели(((вот так то..

:D Жду следующих цитат без понимая того, что они значат.
Люди продолжают умирать от гриппа.
Умирают, потому что нет препарата, который спасает как от гриппа, так и дает профилактику определенной группе риска.
Вы и такие как Вы, вместо того чтобы потребовать от МОЗ Украины ,выполнения разработанных ими же методичек и инструкций, по лечению гриппа, занимаетесь чепухой.
Да еще ржете над инструкциями МОЗ Украины.
Читайте инструкции МОЗУ. В них сказано как диагностировать,чем лечить сам грипп и его осложнения. 109 страниц ,целая книга.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Займитесь делом.

P.S. О Британских ученых весь мир наслышан. :D

в купянске женщина умерла от гриппа. вроде 1 случай пока.
Здесь такое не желают слышать. Другие установки даны. Высмеивать опасность гриппа и лекарство.

46 человек умерли от гриппа с 1 октября
Здесь такую инфу не приветствуют.

Разместите пару шуток о Васе и лекарстве. Ссылка на Британских ученых обязательна.

Люди продолжают умирать от гриппа.
Умирают, потому что нет препарата, который спасает как от гриппа, так и дает профилактику определенной группе риска.
Вы и такие как Вы, вместо того чтобы потребовать от МОЗ Украины ,выполнения разработанных ими же методичек и инструкций, по лечению гриппа, занимаетесь чепухой.
Да еще ржете над инструкциями МОЗ Украины.
Читайте инструкции МОЗУ. В них сказано как диагностировать,чем лечить сам грипп и его осложнения. 109 страниц ,целая книга.

Займитесь делом.

P.S. О Британских ученых весь мир наслышан. :D

Здесь такое не желают слышать. Другие установки даны. Высмеивать опасность гриппа и лекарство.

Здесь такую инфу не приветствуют.

Разместите пару шуток о Васе и лекарстве. Ссылка на Британских ученых обязательна.
Вы таки перепили тамифлю. Судя по выраженным симптомам. Нету лекарства, нету и все. Вакцинация, если попадете в тип гриппа и если вакцина будет нормальная есть, а лекарства нет.
Вы лично можете верить в то, что вложили свои деньги не в фигню, я понимаю, лохом себя чувствовать неприятно, но чушь пороть не надо.
Благодаря британским ученым вы тут сейчас сидите и пишете хрень. Я имею ввиду не Дарвина как вы подумали, а Тима Бернерса и Александра Флеминга.

Нету лекарства, нету и все.
1.По ссылке перечислены фамилии заслуженных врачей Украины,принимавших участие в разработке инструкций,методички МОЗ Украины.

Склад
мультидисциплінарної робочої групи з опрацювання клінічної настанови
Голубовська Ольга Анатоліївна Завідувач кафедри інфекційних хвороб Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, д.мед.н., професор, головний позаштатний спеціаліст Міністерства охорони здоров’я України зі спеціальності «Інфекційні хвороби»

Ліщишина Олена Михайлівна Директор Департаменту стандартизації медичних послуг ДП «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України», к.м.н.

Андрейчин Михайло Антонович Завідувач кафедри інфекційних хвороб з епідеміологією, шкірними та венеричними хворобами Тернопільського державного медичного університету імені І.Я. Горбачевського, Президент асоціації інфекціоністів України. Член-кореспондент АМНУ, д.м.н., професор

Бацюра Ганна Володимирівна Асистент кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика, к.мед.н.

Граділь Григорій Іванович Доцент кафедри інфекційних хвороб Харківського національного медичного університету, к.м.н.

Глушкевич Тетяна Георгіївна Завідувач бактеріологічної лабораторії Державного закладу «Український центр з контролю та моніторингу захворювань Міністерства охорони здоров’я України», головний позаштатний спеціаліст МОЗ України зі спеціальності «Бактеріологія»
Демчишина Ірина Вікторівна Завідувач лабораторї вірусології та СНІД, референс-лабораторії Міністерства охорони здоров’я з діагностики грипу та ГРВІ Центральної СЕС Міністра охорони здоров’я України

Дихановська Тетяна Альбертівна Завідувач центру грипу та ГРВІ Державного закладу «ЦСЕС» Міністра охорони здоров’я України

Дубинська Галина Михайлівна Завідувач кафедри інфекційних хвороб з епідеміологією Вищого державного навчального закладу України «Українська медична стоматологічна академія», д.мед.н., професор

Зінчук Олександр Миколайович Завідувач кафедри інфекційних хвороб з епідеміологією Львівського державного медичного університету імені Данила Галицького, д.мед.н., професор

Колеснікова Ірина Павлівна Завідувач кафедри епідеміології Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, д.мед.н., головний позаштатний спеціаліст Міністерства охорони здоров’я України зі спеціальності «Епідеміологія»

Крамарьов Сергій Олександрович Завідувач кафедри дитячих інфекційних хвороб Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, д.мед.н., професор, головний позаштатний спеціаліст Міністерства охорони здоров’я України зі спеціальності «Дитячі інфекційні хвороби»

Кулєш Олена Валеріївна Асистент кафедри інфекційних хвороб Національного медичного університету імені О.О. Богомольця

Матюха Лариса Федорівна Завідувач кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика, д.мед.н., професор, головний позаштатний спеціаліст Міністерства охорони здоров’я України зі спеціальності «Загальна практика-сімейна медицина»

Морозов Анатолій Миколайович Професор кафедри нейрохірургії Національного медичного університету імені академіка О.О. Богомольця, д.мед.н., професор

Мостовенко Раїса Василівна Завідувач інфекційного діагностичного боксованого відділення Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ», к.м.н., головний позаштатний спеціаліст МОЗ України зі спеціальності «Педіатрія»

Нетяженко Василь Захарович Завідувач кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб №1 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, академік НАМН України, д.мед.н., професор, головний позаштатний спеціаліст Міністерства охорони здоров’я України зі спеціальності «Терапія»

Рябоконь Олена В’ячеславівна Завідувач кафедри інфекційних хвороб Запорізького державного медичного університету, д.мед.н., професор

Степаненко Алла Василівна
Радник Міністра охорони здоров’я України, д.мед.н., професор

Фещенко Юрій Іванович Директор ДУ «Національний інститут фтизіатрії і пульмонології імені Ф.Г. Яновського НАМН України», завідувач кафедри фтизіатрії і пульмонології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика, академік НАМН України, д.мед.н., професор, головний позаштатний спеціаліст Міністерства охорони здоров’я України зі спеціальності «Пульмонологія. Фтизіатрія»

Чернишова Людмила Іванівна Завідувач кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика, д.мед.н., професор, головний позаштатний спеціаліст Міністерства охорони здоров’я України зі спеціальності «Дитяча імунологія»

Широбоков Володимир Павлович Завідувач кафедри мікробіології та вірусології НМУ імені О.О. Богомольця, академік НАН та НАМН України, д.мед.н., професор, головний позаштатний спеціаліст Міністерства охорони здоров’я України зі спеціальності «Мікробіологія і вірусологія»

Юрченко Володимир Дмитрович Директор Державного закладу «Український науково-практичний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Міністерства охорони здоров’я України», Голова Ради асоціації з невідкладної медичної допомоги, головний позаштатний спеціаліст Міністерства охорони здоров’я України зі спеціальності «Медицина невідкладних станів», радник Міністра охорони здоров’я

Ячнік Анатолій Іванович Провідний науковий співробітник Державної установи «Національний інститут фтизіатрії і пульмонології імені Ф.Г. Яновського Національної академії медичних наук України»

Методичний супровід та інформаційне забезпечення
Горох Євгеній Леонідович Начальник відділу якості медичної допомоги та інформаційних технологій Департаменту стандартизації медичних послуг Державного підприємства «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України», к.т.н.

Мельник Євгенія Олександрівна Начальник відділу доказової медицини Департаменту стандартизації медичних послуг Державного підприємства «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України»

Мігель Олександр Володимирович Завідувач сектору економічної оцінки медичних технологій Департаменту стандартизації медичних послуг Державного підприємства «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України»

Шилкіна Олена Олександрівна Начальник відділу методичного забезпечення новітніх технологій у сфері охороні здоров’я Департаменту стандартизації медичних послуг Державного підприємства «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України»

Державний експертний центр МОЗ України є членом
Guidelines International Network
(Міжнародна мережа настанов)
ADAPTE (Франція)
(Міжнародний проект з адаптації клінічних
настанов)
Рецензенти
Федорченко Сергій Валерійович Завідувач наукового відділу вірусних гепатитів та ВІЛ-інфекції Державної установи «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В. Громашевського Академії медичних наук України», д.мед.н., професор

Дорошенко Віталій Олександрович Професор кафедри дитячих інфекційних хвороб Національного медичного університету імені О.О.Богомольця, д.мед.н.

2.Личный опыт по использованию этого лекарства на протяжении 16 лет. Благодаря этому лекарству жив.

3.Прививки от гриппа опыт неудачный. Если вам помогают,применяйте.

Вася, последнее предупреждение.

люди, поделитесь, чем вы спасались от мышечной боли на этапе выздоровления? просто еле передвигаюсь((

Ибупрофен или парацетамол хорошо снимают симптомы. Только не вздумайте напиться их и начать по делам бегать, это точно не будет на пользу.

люди, поделитесь, чем вы спасались от мышечной боли на этапе выздоровления? просто еле передвигаюсь((

мне помог цитрамон, не смотря на то, что там аспирин (его при гриппе не рекомендуют), но именно цитрамон мне и помог, пила два раза. Это именно тогда, когда упала температура, во время болезни мышечной боли не было.

Вася, твоя маниакальность уже работает в сторону антирекламы Тамифлю. Тормози.

Эпидемию гриппа констатировали в двух областях

Близки к превышению эпидпорога еще 10 регионов.
По состоянию на 18 января эпидемический порог заболеваемости гриппом и ОРВИ превышен в Донецкой и Ровенской областях, сообщается на сайте Госсанэпидслужбы Украины.
К эпидемии приближаются Винницкая, Волынская, Кировоградская, Киевская, Полтавская, Сумская, Тернопольская, Херсонская, Хмельницкая и Черновицкая области.
Эпидемиологический порог составляет 58 больных на 10 тыс. человек.
Напомним, замминистра здравоохранения Украины Роман Василишин в понедельник заявил, что эпидпорог заболеваемости гриппом в стране может быть преодолен до конца недели. С начала осени прошлого года уже зафиксировано 46 смертей от гриппа. Позже в Минздраве заявили, что данные, обнародованные Василишиным, пока не подтверждены центральной референс-лабораторией министерства.
В Украине с декабря свирепствует так называемый свиной грипп - А(H1N1), которым украинцы уже болели в эпидсезон 2009-2010 годов. По данным официального сайта Минздрава Украины, за пять месяцев эпидемического подъема с 29.10.2009 г. по 28.03.2010 г. гриппом и ОРЗ в Украине заболело 6 355 402 человека, из которых 1 127 человек умерло.

Вкладення

• 569e0900c973f.webp
    569e0900c973f.webp
    57.8 КБ · Перегляди: 105
да, в городе оказывается все в порядке
Конечно в порядке, заболел малой. Пришла врач, говорит грипп, выписала противовирусные. Сегодня были в поликлинике, смотрю в карточку - диагноз бронхит. Вот и нет гриппа.

я уже в больничке полежал, вся семья и дети переболели

Конечно в порядке, заболел малой. Пришла врач, говорит грипп, выписала противовирусные. Сегодня были в поликлинике, смотрю в карточку - диагноз бронхит. Вот и нет гриппа.

Какие такие противовирусные?

бывший свекр вызывал врача недавно, правда у него не грипп, но грипп они обсуждали, и врач сказала, что аспирин нельзя при гриппе.
Нельзя аспирин детям до 12 лет, и не только при гриппе, а вообще. Ну а взрослым - аспирин можно, но не желательно из-за раздражающего влияния на желудок. А в целом конечно ибупрофен и эффективней и безопасней.

смотрю в карточку - диагноз бронхит. Вот и нет гриппа.
у меня такая же ситуация, хотя под каждым симптомом гриппа можно было ставить галочку, что все это было (высокая темп, болели глаза, НЕРЕАЛЬНАЯ слабость, сухой кашель Очень сильный - делала снимок на предмет пневмонии, сейчас ноют ВСЕ мышцы, но на снимке бронхит и в карточке бронхит)

P.S. переболели 2 детей и я, муж пока держится, может раньше перенес (никаких Тамифлю не принимал))) )

Назад
Зверху Знизу