Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Опрос: Как вы относитесь к протестам представителей ВО "Свобода" во Львове 9 мая ?

• Автор теми Автор теми hussar
  • Дата створення Дата створення

Как вы относитесь к протестам представителей ВО "Свобода" во Львове 9 мая ?

• осуждаю протесты тягнибоковцев во Львове 9 мая

Голосів: 239 51.4%
  • поддерживаю протесты тягнибоковцев во Львове 9 мая

Голосів: 187 40.2%
  • не знаю о протестах, но осуждаю

Голосів: 3 0.6%
  • не знаю о протестах, но поддерживаю

Голосів: 4 0.9%
  • не знаю, кто такие тягнибоковцы

Голосів: 9 1.9%
  • мне это безразлично

Голосів: 23 4.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    465
Ай-ай-ай. Як пагано. І хто в нас такий ... Ай-ай-ай...

Нагадаємо, 6 травня з’явилося рішення місцевого окружного адміністративного суду, яке забороняло проведення в місті масових акцій громадськими та політичними організаціями. І справді, ніщо у цей день не віщувало драматичних подій.

Далі важливо проаналізувати перебіг подій у суто хронологічному порядку.

Отже. врочисті заходи, в яких взяли участь губернатор і мер, до 12.00 закінчуються. Усі поволі розходяться. Здавалось би, рішення суду виконується, обіцяні профашистськи налаштованими російськими організаціями з Одеси акції з демонстрацією символів тоталітарного минулого не відбудуться.

Однак не все так просто. У цей час на в’їзді у Львів, з боку Бібрки, на бензозаправці «Укрнафта» спостережливі помічають кільканадцять мікроавтобусів. У них сидять молоді люди, через скло видно, що в салоні — червоні прапори. «Спершу на АЗС «Укрнафти» завернув автомобіль ДАЇ, потім заїхало 8 автобусів, — розповів «Експресу» один із очевидців. — З них вийшли люди, розмовляли російською. Гучно ввімкнули музику — радянські воєнні пісні. Автобуси не заправлялися, просто стояли».

...
«Гостей» з Одеси на Пагорб Слави привезли мікроавтобусами, які у Львові працюють на рейсових маршрутах №47, №77 та №95. 3 якою метою? Мабуть, щоб ніхто не здогадався їх заблокувати, перш ніж вони приїдуть до місця призначення. Спершу власники цих маршрутів стверджували, що їхніх автобусів на місці подій не було. Проте відео і фотографії доводять інше. Під тиском фактів перевізники зізналися, як усе було насправді.

«Так. Ми надали свою машину, — каже Ігор Коник, директор ТОВ «Фірма Інтерпост», яка обслуговує 95-й маршрут. — Але зробили це не з власної волі, а на вказівку влади».

На прохання конкретизувати, від якої саме влади перевізники отримали цю вказівку, Ігор Іванович відповів: «До мого заступника телефонували з міського управління ДАЇ і наказали надати машину. На восьму годину ранку машина мала бути готова. Інші перевізники теж отримали такі вказівки. Також мені відомо, що з тими людьми, яких перевозили наші водії, в кожній машині був працівник міліції».

Отже, міліція не лише не виконувала рішення суду а всіляко сприяла тому, щоби воно було порушене. Щоби в одному місці зустрілись активісти вороже налаштованих політичних сил. Щоби їхня зустріч таки відбулася.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Мыша, в прошлом году комми ходили по Львову с красным знаменем и никакой паники не было. А в этом году проблемы какие то. Кто создал проблемы, которых в прошлом году не было?

Молодежь свободовская с промытыми извилинами изначально. Что от них ожидать? Есть законы - я обоими руками за то, чтобы их в итоге применили.
У Украины все равно пр не будет постоянно и я очень надеюсь, что на замену не прийдут совсем конченые ****и вроде свободы, которые натравливают обделенную мозгами молодь на старшее поколение за цвет флагов и ленточек.

Мыша, в прошлом году комми ходили по Львову с красным знаменем и никакой паники не было. А в этом году проблемы какие то. Кто создал проблемы, которых в прошлом году не было?

Зая, а там не только знамена... Ты почитай.

Эти ****ы занимались прямым оскорблением и угрозами.

Я прожил во Львове не один год и я знаю, шо львовян тяжело вывести из себя. Но можно.

В данном случае получилось. Гости заслуженно получили по сусалам. Только так.

Зая, а там не только знамена... Ты почитай.

Эти ****ы занимались прямым оскорблением и угрозами.

Я прожил во Львове не один год и я знаю, шо львовян тяжело вывести из себя. Но можно.

В данном случае получилось. Гости заслуженно получили по сусалам. Только так.

Заслуженно получили те, кого показывали по ТВ? Кто с цветами пройти не мог? Заканчивай свою ахинею нести.

В связи с этом выношу на голосованоие опрос.

Опрос как-то по *****ьному составлен. Реально одни местные мудаки дрались с другими приезжими мудаками, а ветераны в сторонке покуривали бамбук. Ну а на камеру пару нужных кадров снять - актеров набрали.

Позиция Львовской "власти" заслуживает отдельных лучей поноса. Эти ******ы запретили законом празднования. Отлично! Я обеими руками за то, чтобы они по закону попытались запаковать пришедших почтить память в воронки. Потому что потом этой власти бы не стало, причем очень быстро. Но эти хитровыебаные ребята прекрасно понимали что к чему и были совсем не против свободы и сочувствующих. Интересно. чем Украина заслужила столько ****ей на руководящих постах, по обе стороны Днепра?

Эти ******ы запретили законом празднования.

Вас ист "запрєтілі празднованіє" ?

Нагадаємо, 6 травня з’явилося рішення місцевого окружного адміністративного суду, яке забороняло проведення в місті масових акцій громадськими та політичними організаціями. І справді, ніщо у цей день не віщувало драматичних подій.

Это очень удобно - создать обтекаемый закон, под который засовывается вообще все, и потом по результату его трактовать так или иначе. Ну другого я и не ожидал.

Позиция Львовской "власти" заслуживает отдельных лучей поноса. Эти ******ы запретили законом празднования.

Не празднования, а использование совершенно определённых символов.
Разница, имхо, существенная.

Не празднования, а использование совершенно определённых символов.
Разница, имхо, существенная.

Конечно, было бы прекрасно, если бы над рейхстагом в 45 вывесили жовтоблакытный трезуб. К сожалению, оплошали - не срослось.

Человек дождя, у тебя в "Адрес" адрес сети и маска сети несовместимы. Может біть поэтому ты так невнятно выражаешься.

В. Яворівский:
«Вся тутешня сволота, гидь людська — поліцайня, повіялася в
банди бандерівські. А куди їм від люда чесного подітися?»

кто такой ? Влади́мир Алекса́ндрович Явори́вский (укр. Володимир Олександрович Яворівський, род. 11 октября 1942 года, с. Теклевка, Крыжопольский район, Винницкая область) — украинский писатель, поэт, политический деятель и народный депутат Украины I, II, IV—VI созывов. **** КПСС с 1971 по 1990 .
год.

В 2006 году обран по многомандатному округу от «Блока Юлии Тимошенко» — избирательный блок политических партий Всеукраинское объединение «Батькивщина», «Украинская социал-демократическая партия», № 22 в списке.

**** депутатской фракции «Блок Юлии Тимошенко», председатель Комитета Верховной Рады Украины по вопросам культуры и духовности.

Назад
Зверху Знизу