Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

оплата съемного жилья в условиях карантина

• Автор теми Автор теми Million_roz
  • Дата створення Дата створення
Ну откладывай,я уверен кто то из твоей родни спасибо скажет тебе или из родни того,кто у тебя их отберет.

:) Спасибо скорее всего скажут. А вот насчёт отберут... Не суди по себе и своей семье. Жалко мне тебя.

Можно было взять Новострой на котловане, но тогда с какими-никакими рисками и без аренды - значит к теме этой дискуссии не относится.
Относится. Взял на этапе котлована. Продал на этапе сдачи. 5-6 тысяч на единичке своей заработал. Отложил

н конечно оторван от реальности, но давай раз ты уже несколько страниц просишь его "оскаржити", то займемся твоими цифрами.

Допустим, ты понял это все в 25, начал копить, за 15 лет скопил 24 тысячи
Це ще питання чий розрахунок відірваний від реальності.

15 років.... Спочатку кватира коштувала 2 700, а заробітна платня була десь 50, потім кватира стала вартувати 5500, а зарплатня була 150, потім кватира продавалась за 40 000 а зарплатня була 500, зараз кватира коштує десь 18 000 а зарплатня 400.

Це я до того, що накопичити за твоїм розрахунком за 15 років відкладаючи у середньому 133$ на місяц не можливо (24 000 : (15 х 12) - як відкласти 133 доляри при зарплатні у 50?

Тож інвестування у житлову нерухомість має тільки з підприємницьких статків. Але що це за підприємець якого влаштує такий малий та клопотливий прибуток як оренда з "понаехавшых"?

Я нікого ні в чьому не переконую, але я наочно бачив результати інвестицій у нерухомість... і скільки я не рахую то це невигідна справа, бо є більш прибуткові вкладення.

Ти вже другий у цій темі хто намагається оскаржити мій розрахунок. Але ти, як і перший критик не можеш навести контррозрахунок.

Вирогідно тому, що з цифрами важко спорити?

без цифр, на пальцях. Квартиру на пенсії можна й продати. А ти цього не врахував

Тут про пенсию только Боб27 писал, ему про нее же и рассказали, На самом деле, это не обязательно даже на пенсию.
Если смотреть на это как на инвестицию, то она может быть не только долгосрочной, но и среднесрочной. Понятно, что инвестировать в квартиры, как и в любое другое на верхнем пике не имеет смысла. Т.е. когда хрущ стоил 100 тысяч долларов, то туда запрыгивали те, кто хотел успеть, как в МММ. А когда он стал стоить 30, то можно брать. Может быть он еще до 20 опустится, но потом все равно в рост пойдет минимум до 70, а может быть и до 120.
Ты мог 3 года назад купить хату за 35, сдавать ее, имея 7-8 процентов годовых, больше чем в банках. И сейчас продать ее за 50. Можно было взять Новострой на котловане, но тогда с какими-никакими рисками и без аренды - значит к теме этой дискуссии не относится.
Т.е. Пенсия - это частный случай, про который накалькулировал Боб.
Разводите осевтра. Икра появится через 10 л. А корм покупать из своих пенсионных отчислений.

Там рентабельность огромная.

Да, уважаемый Роман Холдинг, я читал ваши посты, начиная от 140-го кабана и до разведения осетров. Но ... если вкидывать деньги туда, куда ты не разбираешься, то это 99,9999999% пролета над Парижем. Поэтому если деньги не получается закинуть туда где я что-то понимаю, то я их лучше закину в хатку.
Мечта, прочитав пост в интернете вложиться и разбогатеть больше подходит для 18-летних подростков.
Дело не в том. Просто это стабильнее. Правда я не знаю когда вы ее окупите

вообще неправильно в корне сравнивать почти пассивньій доход от долгосрочной арендьі і активньій бізнес. недвігу развє что с дєпозітом можно. Она как бьі не мєшаєт заработкам в других сфєрах

Расчеты те ещё. А если у чела доход больше чем 400$, и он думает, куда вложить деньги. Если есть дети, то имеет смысл вкладывать в недвижимость. Если чел одинок, уже спорный вопрос.

ели доход 400 у.е. то и расходы соответвенно. Хрен насобираешь

2000 год на Полях в хруще однушка без ремонта стоила примерно 2800-3000. Не более!

Я свою первую квартиру купил за 2400 (!) на Сортировке в 2001.

Так шо не рассказывайте мине таки за харьковкие цены.

на ГТ в тех годах трешка 6к первый дом от метро.

И еще я посмотрел твою тему, где ты ищешь, партнера программиста, чтобы он написал логистическое приложение, которым будет пользоваться вся страна, а ты ему доляху прибыли потом и ты даже готов сам протестировать
Дякую за увагу до мого оголошення та за коментар.

На долю я не зазіхаю. Мене влаштує тестування та запровадження. При цьому мені досить Харківського регіону. Я виходив з того, що постійно пишуть нежиттездатні програми та створюють додатки які відірвані від життя, та намагаються їх продавати навіть через ОЛХ. А все тому, що бува так, що світогляд "комп'ютерника" не співпада з реальним життям. Ось як у нас з тобою. Ти сприймаеш тестування так, як ти написав. А я мав на увазі про реальні потреби ринку логістики які я розумію з реальної практики. Та пропонував тестувати розробку на конкретній практиці, бо маю зв'язки з декількома конкурентами на цьому ринку. При тому я розумію, що й моїх надбань недостатньо, щоб урахувати усі потреби ринку. Тож шукаю комп'ютерника, який би зголосився зробити не відірвану від життя логістичну програму та доробляти її за реальним тестуванням виходячи з практики. Тож тестування за моїм означенням - це пристосування та змінення програми на практиці.

Зараз на ринку такі справи - є відірвані від життя, практично непристосувані логістичні програми і є реальні фірми, що роблять завдяки тому, що сидять дівчини та вручну улаштовують маршрути. Таке положення, на мій погляд наслідок того, що розробники програм враховують себе велики цабе, а логісти роблять, як робиться на "ручній праці".

без цифр, на пальцях. Квартиру на пенсії можна й продати. А ти цього не врахував

Не хочу бути банальним, алеж дядько Хведір правильно говорив: "Для того, щоб продати.... спочатку треба ...купити".

У цій темі мій опонент розрахував, що на придбання кватири уходе 15 років. Добре, як бабця помре, а коли такої бабці нема, то відкладати по 133 доляри кожен місяць прийдеться протягом 15 років щоб собі однуху купити, а потім ще 15 років відкладати, щоб кватиру під оренду купити.

А як відкладати грошима та інвестувати "по шидкому" то і зиск більше буде і зустрічі з "чорними рієлторами" минеш.

На рахунок продажу. Поговори з охоронниками новобудівель - вони тобі розкажуть як їх примушують ввечері запалювати світло у нерозкуплених кватирах. Розуміеш нащо?

какой вариант подойдет для оплаты съемного жилья сейчас, в условиях карантина?
А в чем проблема перекинуть с карты на карту? С помощью интернета или мобильного приложения? Если такой возможности нет, то положите в почтовый ящик, а хозяйка своим ключем пусть откроет и заберет деньги.

теперь какой компромисс можно найти по оплате за съемное жилье?
Это как решит арендодатель. Кто то скажет выметаться, кто то даст рассрочку или снизит цену. И никто его не заставит поступить иначе.

Это как решит арендодатель. Кто то скажет выметаться, кто то даст рассрочку или снизит цену. И никто его не заставит поступить иначе.

Спрогнозуй з юридичної точки зору обставини, коли орендар відмовиться виїджати та попросить надати офіційне попередження про звільнення кватири змінивши "секретки" на замках. Скільки буде тривати судове провадження? Чи буде відкрито кримінальне провадження за ухиляння від сплати податків та здійснення підприємницької двяльності без охвормлення на орендодавця? При вирізанні замків чи буде відкрито првадження за никнення грошей, речей та за самочинство?

Дякую за відповідь.

Спрогнозуй з юридичної точки зору обставини, коли орендар відмовиться виїджати та попросить надати офіційне попередження про звільнення кватири змінивши "секретки" на замках. Скільки буде тривати судове провадження? Чи буде відкрито кримінальне провадження за ухиляння від сплати податків та здійснення підприємницької двяльності без охвормлення на орендодавця? При вирізанні замків чи буде відкрито првадження за никнення грошей, речей та за самочинство?

Дякую за відповідь.

Т.е. они закрываются в твоей квартире без договора аренды и т.д. ты еще про какие то суды пишешь?:confused::D

1 то відкладати по 133 доляри кожен місяць прийдеться протягом 15 років щоб собі однуху купити, а потім ще 15 років відкладати, щоб кватиру під оренду купити.

2 На рахунок продажу. Поговори з охоронниками новобудівель - вони тобі розкажуть як їх примушують ввечері запалювати світло у нерозкуплених кватирах. Розуміеш нащо?

1. Не змішуйте у купу накопичення та вирішення житлового питання. Я сам понаїх з області, тож був у такій ситуації. Для себе -то не інвестиція на пенсію. Хоча, нагадаю, навіть "для себе" житло можна продати років у 65 чи по договору утримання

2. Живу у новобудові з кінця минулого року, вік здачі під ремонти 2018. Заселеність 3/4, викуплені всі квартири. Щоправда ЖС1, може в єлітах по іншому. Але ж ми про інвестування в 25 куо +/- говоримо, а не про бізнескласи+

слышал про подобный случай в Киеве в прошлый кризис. Квартирант оказался под подъездом с вещами, пока вызывал полицию. Хозяин заявил, "сам не понимаю что происходит, явился к этот пень, с вещами, хотел заселиться. На отказ начал кипишевать. А квартира моя, да, я тут живу и все тут. а этих только сегодня увидел". И уже другой стороне приходится чтото там судиться

Назад
Зверху Знизу