Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

оплата съемного жилья в условиях карантина

• Автор теми Автор теми Million_roz
  • Дата створення Дата створення
а результаты у Тебя были? чтоб на халяву возили надо ебашить до десятого пота

Я став призером області і мені дали талони у їдальню "Динамо" зліва від пивбара "Вітерець" (зправа від "Фото"). Такий був спорт середніх досягнень.
На тії талони можна було покуштувати тиждень три рази на день, або не їсти та попросити обміняти талони на сгущене молоко у трилітрових жестебанках.

ну а за воровство да же вспоминать не буду, сейчас не ворует только тот, у кого доступа к кормушке нет
А за СРСР було більша рівність - крали майже усі. Крадіжки були такого обсягу, що навіть довелося вигадати спеціальний термін - "несуни", бо інакше довелосяб визнати що "новая общность - советский народ" - це суспільство крадіїв та злодюжек. Вкрасти на роботі це було правило. Тільки розміри крадіжок залежали від посадового положення.

нищие и тогда и сейчас есть, только тогда их в разы меньше было
Це тому так увляється, що тоді загальний рівень добробуту був надто низький. А зараз пенси на 2000грн. харчуються краще ніж інденер при СРСР, до тогож пів життя в чергах класти не треба.

кого и куда? Я знаю что родители оплачивают из своего кармана и соревнования и поездки и проживание ... если только не повезет и спонсора не найдут
Зазвичай спонсора завжди знаходять. І завжди знаходили. Приходив у 90-х лист від виконкому усім комерсам району - просимо допомогти на стипендію талановитому спортсмену...бла-бла-бла. І допомогали. Добре пам'ятаю що наш район допомогав штангисту Володимиру Б. Зараз він добрий тренер. Ось цих грошей не шкода.

при нелюбимом совке было любовь к окружающим и радость на улыбках людей.
Була, була любов до ближнього свого. Особливо у черзі за ковбасою на годину після рабочього дня. Або любов до бракоробів - виготовлючвачів чоботів в яких підошва після першого дощу відривалась, телевізоров які раз у рік на ремонт на місяць відвозили, на продавці, що безсоромно обвішували, до міліціонерів які легально били та катували людей згідно з наказом МВС (розстріляні по ділу Чикатіло чогось зізналися у тому що не робили)... багато можна розказувати.

Серед підлітків суспільна оскаженілість вивлялася в диких драках район на район, знущанні над молодшими, грабунки біля школи були звичайними - відбирали дріб'язок, могли зняти кросівки.

Зараз люди більш ситі а сцспільство більш чесніше томуй добріше, і підлітки також.

тогда одной большой семье дружной были, а сейчас все как волки, каждый сам за себя и будет сдыхать где то под забором, вас или переступят лениво или фоткать на телефон будут, что бы потом на ютубе выложить, как несчастный в одиночестве загибался. Сейчас жизнь - все на все похую и это основная беда и будущая гибель Украины
З погорілими селами на Київщині зараз вдіяли так, як за СРСР зробили за наслідками землетрусу у Спітаку. Люди самотужки допомогли людям.

Висновок простий - люди завжди люди, незалежно від влади та часу.

спортом или армию нормальную прошел и жизненную закалку не ткую получил, как нынешние полупедики хлюпики, а бойцовскую.
А навіщо їм спортівні кондиції? Їм аби зусил достало джойстиком крутити - а дрони самі раздовблять ворога.

Я вынужденно сидя без работы (государство запретило работать по специальности),
изменил режим питания с двухразового на 4-5 разовый дробный. При том же рационе и обьеме.
Похудел на пять кило.

А теперь давайте вернемся к теме аренды недвижимости, ОК?

ОК

З погорілими селами на Київщині зараз вдіяли так, як за СРСР зробили за наслідками землетрусу у Спітаку. Люди самотужки допомогли людям.

Висновок простий - люди завжди люди, незалежно від влади та часу.

И снова ты, кацап, переводишь гугло-транслейтом.. и снова неправильно.
И снова задвигаешь про мышеьбратья..

Не надоело?

:іржач::іржач::іржач:

тогда одной большой семье дружной были
Ну й сємєйка в тебе
cb0d21453b1ac534eb945fe.webp

Ну что господа арендодатели, поразбежалась половина квартирантов? Как писали тут некоторые квартиранты

Назад
Зверху Знизу