Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Оператор Київстар. Відгуки

🟢 05:28 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 05:28 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Не для меня цветет весна.
Печально пою.
У меня кроме телефона нет больше ничего.
Ноутбук 30+ штучек в Комфи.
Народу полно, акций полно, все что-то тянут.
Но цены...

• 🟢 05:28 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Да КС это просто богодельня и вообще они белые и пушистые как я на аватаре, Укртелеком: ціна на проводове радіо зросте на 44 гривні й становитиме 189 гривень на місяць
Кто-то эту хрень еще использует? У меня с платежки это проводное исчезло еще когда стоило 50 копеек

нічого не зрозумів
Покриття кс стане 100 відсотків по території України ?
зв'язок від кс з'явиться в прифронтових селах ?

Треба лише смарт з кс і лте ?

а, можно йти відпочивати
Вони кажуть, що сигнал буде по всій території Україні. Типу мобільна вежа тільки в космосі. Я і сам ще досі не розумію, як буде працювати.

а ну тв значит не в бункере

а я уже в нем 3й год

хорошо хоть Селфида праздничный город показывает..
Слыш, бункерный, наполнитель хоть новый завозят, или просто крупные котяхи лопаткой убирают? И как часто когтеточку меняют?

Так шо там по ссылке, киевстар теперь везде?
через рік і то малоймовірно )))
лайф поднимет тоже
він хоч працює, не то ще лоховстар )))

Спустився з Ставків (біля Лиману) в Дробишево, їмо шавуху, поруч хлопець явно (акцент) з західної неньки по мобілі "та тут нічого крім лайфу на працює"
)))) (водафон в парі км в бік Шандриголове є)
В Боровій є все, но інет тільки в Лайфселл бігае
Про трассу з Харкова в бік Ізюма ...
В самому місті ?
Мені подобається короче )

Пара движений в сторону лайфсела, и если верить мошенникам с КС - то на почти полгода у меня тариф со скидкой в 40%. С первой оплатой не наебали.
кс як раз дуже важко ведеться на знижки
і максимум на пів року знижка

Да КС это просто богодельня и вообще они белые и пушистые как я на аватаре, Укртелеком: ціна на проводове радіо зросте на 44 гривні й становитиме 189 гривень на місяць
Кто-то эту хрень еще использует? У меня с платежки это проводное исчезло еще когда стоило 50 копеек
В смысле? 189 грн в месяц? А не за год?

Как начали просить у меня 6 гривен в месяц, то я решила, что это слишком потужно.

КС ненасытные пидарасы. Был у дочки тариф за 225 грн безлим на КС и 300 на остальных. В декабре втихаря поменяли условия, теперь 300 мин на КС и всех остальных изначально, а после исчерпания этих минут включается безлим на КС

Та я в шоке,оно же копейки стояло ,я в год заплатил 30 грн грубо говоря и пошло оно дальше ,а тут в месяц,я тоже посмотрел на сайте Укртелеком ,моя мать в шоке ,хорошо ,что лет 30 назад отказались от проводов ,оно у на не работало ещё при союзе ,какой то брак был

Та я в шоке,оно же копейки стояло ,я в год заплатил 30 грн грубо говоря и пошло оно дальше ,а тут в месяц,я тоже посмотрел на сайте Укртелеком ,моя мать в шоке ,хорошо ,что лет 30 назад отказались от проводов ,оно у на не работало ещё при союзе ,какой то брак был
Мы то проводное радио сняли при вселении. Розетка мешала полку повесить.
Но в благотворительных целях платили, пока 6 гривен не стали просить. Тут моей благотворительности конец пришел

КС ненасытные пидарасы. Был у дочки тариф за 225 грн безлим на КС и 300 на остальных. В декабре втихаря поменяли условия, теперь 300 мин на КС и всех остальных изначально, а после исчерпания этих минут включается безлим на КС
Ничесе. У киевстара вроде не было таких хитрых тарифов.
У лайфа были, пока я соседскими делами занималась.
У меня в бывшем улучшенном со 175 до 250 добавили бесплатных минут на других, теперь 250.
Гигабайты и раньше складывались в остатках, скоро безлим будет, поскольку я Волю оплачиваю ради страховки и на улице интернетом не пользуюсь.
Тем более что соцсети у меня в суперсиле, если кому позвонить нужно.

Между прочим, я уговорила Волю не обижать меня новым тарифом.
Пообещали на полгода, а потом видно будет. Полгода еще прожить нужно.
Сегодня сняли, как обещали.
Видимо, увидели мои скромные траты трафика.
Кто всей семьей сидит на вайфае, тот не уговорил.

И да! Вроде без потери скорости.
Правда, я на ХФ проверила и на ютубе. Музыка играет.

багаторазово писали - вимагайте від оператора зв'язку вигідних тарифів для себе - але ви продовжуєте бездіяти та платити за невигідними цінами. як діяти є декілька варіантів. або можна постійно жалітись в тіктоках як мобільні оператори підвищують ціни та змінюють тарифи на зв'язок.

наприклад вже згадували - перехід до іншого оператора (vodafone lifecell) для цього вам потрібно подати заявку на перехід але під час кінцевого терміну отримання нової SIM картки не отримувати її, в цьому випадку з великою вирогідністю вам зателефонує представник kyivstar та запропонує вигідний тариф / знижку на діючий тариф.

інший приклад - зараз більшість телефонів має дві SIM картки, одна це kyivstar, купіть за 150-200 гривень нову SIM картку іншого оператора (vodafone lifecell) в найближчому магазині та поповнюйте з двох карток тільки одну протягом декількох місяців, коли оператор зробить аналіз ваших витрат і побачить що ви припинили поповнювати рахунок і користуєтесь тільки вхідними дзвінками, то оператор запропонує вигідний тариф / знижку на діючий тариф.

L2JRehZ.jpeg

багаторазово писали - вимагайте від оператора зв'язку вигідних тарифів для себе - але ви продовжуєте бездіяти та платити за невигідними цінами. як діяти є декілька варіантів. або можна постійно жалітись в тіктоках як мобільні оператори підвищують ціни та змінюють тарифи на зв'язок.

наприклад вже згадували - перехід до іншого оператора (vodafone lifecell) для цього вам потрібно подати заявку на перехід але під час кінцевого терміну отримання нової SIM картки не отримувати її, в цьому випадку з великою вирогідністю вам зателефонує представник kyivstar та запропонує вигідний тариф / знижку на діючий тариф.

інший приклад - зараз більшість телефонів має дві SIM картки, одна це kyivstar, купіть за 150-200 гривень нову SIM картку іншого оператора (vodafone lifecell) в найближчому магазині та поповнюйте з двох карток тільки одну протягом декількох місяців, коли оператор зробить аналіз ваших витрат і побачить що ви припинили поповнювати рахунок і користуєтесь тільки вхідними дзвінками, то оператор запропонує вигідний тариф / знижку на діючий тариф.

L2JRehZ.jpeg
Самый умный, чи шо?
Если номер привязан к банку, к хелси, к дие...

Самый умный, чи шо?
Если номер привязан к банку, к хелси, к дие...
номер прив'язаний до банку, дії, медичній системі - і що це змінює? це заважає придбати інший? це заважає отримувати вхідні повідомлення та вхідні дзвінки? ні, це зовсім не заважає. все буде працювати як і працювало якщо kyivstar не поповнювати протягом 2-3-6-7 місяців.
в цей час можна придбати SIM картку іншого оператора (vodafone lifecell) та користуватися дзвінками Інтернетом послугами зв'язку з цієї картки. потім kyivstar після того як не буде отримувати від вас гроші зробить висновок і запропонує вигідніший тариф.

оператору від абонента краще отримувати 100 гривень в дешевому тарифі ніж не отримувати 250 гривень в дорогому тарифі.

Назад
Зверху Знизу