Допомагаємо ЗСУ!

Оператор Київстар. Відгуки

КС ненасытные пидарасы. Был у дочки тариф за 225 грн безлим на КС и 300 на остальных. В декабре втихаря поменяли условия, теперь 300 мин на КС и всех остальных изначально, а после исчерпания этих минут включается безлим на КС
Ничесе. У киевстара вроде не было таких хитрых тарифов.
У лайфа были, пока я соседскими делами занималась.
У меня в бывшем улучшенном со 175 до 250 добавили бесплатных минут на других, теперь 250.
Гигабайты и раньше складывались в остатках, скоро безлим будет, поскольку я Волю оплачиваю ради страховки и на улице интернетом не пользуюсь.
Тем более что соцсети у меня в суперсиле, если кому позвонить нужно.

Между прочим, я уговорила Волю не обижать меня новым тарифом.
Пообещали на полгода, а потом видно будет. Полгода еще прожить нужно.
Сегодня сняли, как обещали.
Видимо, увидели мои скромные траты трафика.
Кто всей семьей сидит на вайфае, тот не уговорил.

И да! Вроде без потери скорости.
Правда, я на ХФ проверила и на ютубе. Музыка играет.

багаторазово писали - вимагайте від оператора зв'язку вигідних тарифів для себе - але ви продовжуєте бездіяти та платити за невигідними цінами. як діяти є декілька варіантів. або можна постійно жалітись в тіктоках як мобільні оператори підвищують ціни та змінюють тарифи на зв'язок.

наприклад вже згадували - перехід до іншого оператора (vodafone lifecell) для цього вам потрібно подати заявку на перехід але під час кінцевого терміну отримання нової SIM картки не отримувати її, в цьому випадку з великою вирогідністю вам зателефонує представник kyivstar та запропонує вигідний тариф / знижку на діючий тариф.

інший приклад - зараз більшість телефонів має дві SIM картки, одна це kyivstar, купіть за 150-200 гривень нову SIM картку іншого оператора (vodafone lifecell) в найближчому магазині та поповнюйте з двох карток тільки одну протягом декількох місяців, коли оператор зробить аналіз ваших витрат і побачить що ви припинили поповнювати рахунок і користуєтесь тільки вхідними дзвінками, то оператор запропонує вигідний тариф / знижку на діючий тариф.

L2JRehZ.jpeg

багаторазово писали - вимагайте від оператора зв'язку вигідних тарифів для себе - але ви продовжуєте бездіяти та платити за невигідними цінами. як діяти є декілька варіантів. або можна постійно жалітись в тіктоках як мобільні оператори підвищують ціни та змінюють тарифи на зв'язок.

наприклад вже згадували - перехід до іншого оператора (vodafone lifecell) для цього вам потрібно подати заявку на перехід але під час кінцевого терміну отримання нової SIM картки не отримувати її, в цьому випадку з великою вирогідністю вам зателефонує представник kyivstar та запропонує вигідний тариф / знижку на діючий тариф.

інший приклад - зараз більшість телефонів має дві SIM картки, одна це kyivstar, купіть за 150-200 гривень нову SIM картку іншого оператора (vodafone lifecell) в найближчому магазині та поповнюйте з двох карток тільки одну протягом декількох місяців, коли оператор зробить аналіз ваших витрат і побачить що ви припинили поповнювати рахунок і користуєтесь тільки вхідними дзвінками, то оператор запропонує вигідний тариф / знижку на діючий тариф.

L2JRehZ.jpeg
Самый умный, чи шо?
Если номер привязан к банку, к хелси, к дие...

Самый умный, чи шо?
Если номер привязан к банку, к хелси, к дие...
номер прив'язаний до банку, дії, медичній системі - і що це змінює? це заважає придбати інший? це заважає отримувати вхідні повідомлення та вхідні дзвінки? ні, це зовсім не заважає. все буде працювати як і працювало якщо kyivstar не поповнювати протягом 2-3-6-7 місяців.
в цей час можна придбати SIM картку іншого оператора (vodafone lifecell) та користуватися дзвінками Інтернетом послугами зв'язку з цієї картки. потім kyivstar після того як не буде отримувати від вас гроші зробить висновок і запропонує вигідніший тариф.

оператору від абонента краще отримувати 100 гривень в дешевому тарифі ніж не отримувати 250 гривень в дорогому тарифі.

+ номер остается действительным год, дату проверить можно или в приложении или по *114#
у всіх трьох операторів vodafone lifecell kyivstar номер є дійсним один рік після поповнення на мінімальну суму 10грн

Я надолужу эти деньги акциями, чем трепать себе нервы.
Еще и все соцсети с контактами под один номер подвязаны.
Нервы -самое дорогое у человека. От них все болезни.

Я надолужу эти деньги акциями, чем трепать себе нервы.
Еще и все соцсети с контактами под один номер подвязаны.
Нервы -самое дорогое у человека. От них все болезни.
какие нервы? У меня финансовый номер лайф, например. Специально чтобы никто на него не звонил и я его не использовал для других целей. Я его уже года 3 пополняю раз в год на минимальную сумму (в этом году на 10 грн). Приложения типа приват 24 и другие работают, смс приходят, коды подтверждения тоже. При работе от вайфая вообще все работает - вайбер, телеграм и др.

kyivstar номер є дійсним один рік після поповнення на мінімальну суму 10грн
Не обов'язково поповнювати на мінімальну суму 10 грн. Треба вийти з додатку, а потім знову зайти в дотаток. Це продовжить дію номера на 1 рік.

мені простіше запам'ятати вартість номера 10грн в рік - і все працює нормально. а той один номер яким користуюсь тут вже потрібно сплачувати абонплату

у мене теж є номер з часів UMC коли користувались такими пакетами кульочкамі

05wgFR2.jpeg

поповнюйте з двох карток тільки одну протягом декількох місяців, коли оператор зробить аналіз ваших витрат і побачить що ви припинили поповнювати рахунок і користуєтесь тільки вхідними дзвінками, то оператор запропонує вигідний тариф / знижку на діючий тариф
:клас:Так и делаю периодически.

Не обов'язково поповнювати на мінімальну суму 10 грн. Треба вийти з додатку, а потім знову зайти в дотаток. Це продовжить дію номера на 1 рік.
Яка маячня! У Київстар тільки дзвінок у т.ч. вхідний чи інтернет з'єднання, чи СМС, чи поповнення продовжує дію номеру на рік.

У Водафон раз на рік на 5 грн, у Лайфсел раз на рік на 10 грн.
P.S. Виправив за Лайфсел

Останнє редагування:
У Водафон раз на рік на 5 грн, у Лайфсел раз на рік на 5 грн.
Сейчас вот так:
Звертаємо увагу! Термін дії вашого номера закінчується. Поповніть рахунок одним платежем на суму від 10 грн, щоб подовжити термін дії номера ще на 12 місяців. Деталі: My lifecell s.lifecell.ua/mlbalance або *111#, *121#

По поводу не пополнять n-месяцев и пойдут на уступки.С лайфом у меня такое прокатывло.А вот Киевстар.Там же пишут,что при недостаточном количестве денег на счету,снимается плата 30 грн сутки.Так вот,если денег нет,то они не снимут нихрена.А не насчитают ли долг.И вдруг,если потом пополнишь,не снимется ли сразу вся сумма?

По поводу не пополнять n-месяцев и пойдут на уступки.С лайфом у меня такое прокатывло.А вот Киевстар.Там же пишут,что при недостаточном количестве денег на счету,снимается плата 30 грн сутки.Так вот,если денег нет,то они не снимут нихрена.А не насчитают ли долг.И вдруг,если потом пополнишь,не снимется ли сразу вся сумма?
Якщо передплата то нічого не зміниться, на контракті знімуть. Тому і не переходжу на контракт.
Сам не плачу з вересня, поки нічого цікавого не запропонували :confused:
В попередньому разі це спрацювало, через 3 місяці запропонували нормальні умови.
А зараз саме цікаве від них - Підключайте тариф LOVE UA Cвобода зі знижкою 50 грн на три оплати. Платіть 75 грн замість 125 грн та отримуйте: 15 ГБ інтернету, безлім на Київстар та 125 хв на інші мережі України + Суперсила на вибір.
Чекаю далі :D

Назад
Зверху Знизу