Допомагаємо ЗСУ!

Оператор Київстар. Відгуки

если звоните мало, то можно не заметить что минуты снимаются сразу и при звонках на киевстар
Я звонила один раз на другого оператора, там снялись минуты.
Я же вижу в личном кабинете киевстар безлим.
Хорошо что и мысли не было перейти на другой тариф.

@_Sir_, так, це воно. З літа 2019 у мене тариф "не для простих смертних". 4G Smart S+. І до початку березня 2025 діє знижка 100% на рік. Купив цю знижку за 299 грн! І це уже не перший рік такий метод юзаю.
Мова про Водафон якщо що.
Ну і на Лайфселі у тебе не вийде користуватись Потужним, якщо ти у Харкові. У ньому він діє у дуже обрізаному варіанті.

Розібрався, чому блокується вхідний дзвінок, завдяки
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
:
Для телефонів xiaomi на кожній сторінці налаштувань контакту є опція, яку можна ввімкнути, щоб кожен дзвінок від цього контакту надсилався на голосову пошту. Моя бабуся якимось чином активувала це для кількох контактів, і відключення вирішило проблему.

Останнє редагування:
Вчера не оплатил новую сумму за тариф 125 грн и сегодня уже смс пришла)

Підключайте тариф LOVE UA Cвобода зі знижкою 50 грн на 12 оплат. Платіть 100 грн замість 150 грн та отримуйте: 15 ГБ інтернету, безлім на Київстар та 125 хв на інші мережі України + Суперсила на вибір. Оплата знімається кожні 4 тижні, а знижка буде діяти протягом 336 днів з моменту зміни тарифу. Пропозиція діє до 18/01/2025 за номером 477 або в Мій Київстар: mykyivstar.page.link/Pe

Підключайте тариф LOVE UA Cвобода зі знижкою 50 грн на 12 оплат. Платіть 100 грн замість 150 грн та отримуйте: 15 ГБ інтернету, безлім на Київстар та 125 хв на інші мережі України + Суперсила на вибір. Оплата знімається кожні 4 тижні, а знижка буде діяти протягом 336 днів з моменту зміни тарифу. Пропозиція діє до 18/01/2025 за номером 477 або в Мій Київстар: mykyivstar.page.link/Pe
у меня с тарифом 75 грв вообще нет предложений
П.С. есть но за 150))

у меня с тарифом 75 грв вообще нет предложений
П.С. есть но за 150))
У меня до нового года снимали по 75 грн. Теперь 125 грн мой тариф нынешний стоит. А теперь предлагают перейти на 150 со скидкой на год. Проблема в том, что КС у меня в селе на последнем издыхании)

Кто-нибудь подключал Суперсилу Домашний Интернет?
Сколько там ГБ трафика дают? И режут ли скорость?

За год тысячи украинцев сменили мобильного оператора: от кого ушло больше всего абонентов​

В течение 2024 года 340,6 тысячи украинцев сменили мобильного оператора с сохранением номера
. Больше всего людей "сбежало" из "Киевстара".

А мені КС нічо не пропонує. Не подобаюсь я йому. Підключу тоді на водафоні рік за 1200 грн

Подняли мне как и всем тариф "Смачний Безлiм" с 200гр до 275 гр хотя ничего путного не дабавили. Ну раз так, решил перейти на Lifecell "Потужний" с переносом номера, за 100гр в месяц на весь 2025 год. В Лайфе также безлимитный мобильный интернет правда не 100 гб, а 60гб на макс скорости, да меньше мин на разговоры, но разница в цене...
Подал заявку в Life, все что там надо прошел. Проходит буквально 3 мин, смс от Киевстар, "за вашим тарифом подключена персональная знижка 60%" на 6 мес! ;) и еще одно " подключай тариф Love UA Свобода со скидкой 50 гр, 100гр вместо 150 на 168 дней! ;) Ну и самое главное сообщения" Мы отримали заявку на перенос до иншого оператора, якщо ви не подавали цю заявку, скасуйте её протягом 3 годин" ! ;)
Ладно, скидка 60% на 6 мес меня вполне устроит, если что через 6 мес снова подам заявку на перенос номера.
Пользуйтесь! 990 гр сьэкономите!
я завжди так роблю на КС, щоразу як вони намагаються підняти мені тариф: телефоную оператору, аби він підібрав мені тариф Все разом за старою ціною, (зараз Перевага за 200 грн с безлім суперсилою), потім вони пропонують аванс на з місяці зі знижкою 25%. таким чином весь 2024 я платив 150 грн на міс.

Так вот зачем они тарифы поднимали

А мені КС нічо не пропонує. Не подобаюсь я йому. Підключу тоді на водафоні рік за 1200 грн
Є схема, як наїбать систему.
Переходиш на Лайфсел чи Водафон на місяць, а потім повертаєшся назад на Київстар.
Отримуєш 1200 хвилин на всі номери + 20 ГБ інтернету. Плюс одна суперсила. І все це по 125 грн за 28 днів. Акційна ціна діє 13 оплат (один календарний рік). Далі 175 грн
Тариф для перебіжчиків називається

Так вот зачем они тарифы поднимали

А хулі? Дохід з України виводити не можна, зате можна ще багато чого скупити тут.
Хоч би його націоналізували та продали якому-небудь Теленору.

Є схема, як наїбать систему.
Переходиш на Лайфсел чи Водафон на місяць, а потім повертаєшся назад на Київстар.
Отримуєш 1200 хвилин на всі номери + 20 ГБ інтернету. Плюс одна суперсила. І все це по 125 грн за 28 днів. Акційна ціна діє 13 оплат (один календарний рік). Далі 175 грн
Тариф для перебіжчиків називається
Нафік надо, я на водафоні рік за 400 грн отримав:D

Теж майже таке прийшло.Тільки на 6 оплат і знижка діє протягом 168 днів.Пропозиція діє до 30.01.2025.Мабуть перейду 28-29 січня,якщо не забуду.Бо щось накладно стає оплачувати 275 грн.Та ще й лайф пишуть в наступному місяці подорожчає:(

Назад
Зверху Знизу