Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Олимпиада в Рио. Новости и достижения.

🔴 12:05 Повітряна тривога в Харків.обл.

Вы будете следить за Олимпиадой в Рио?

• Буду смотреть все дневники Олимпиды

Голосів: 19 13.5%
  • Посмотрю только откытие/закрытие Олимпиады

Голосів: 1 0.7%
  • Буду смотреть только выступления нашей команды

Голосів: 14 9.9%
  • Смотреть не буду, иногда буду интересоваться в новостях

Голосів: 65 46.1%
  • Мне тема спорта и Олимпиады не интересна

Голосів: 23 16.3%
  • Нахуй Олимпиады (пункт для Димокса)

Голосів: 19 13.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    141
  • 🔴 12:05 Повітряна тривога в Харків.обл.
РІО-2016. ВІЛЬНА БОРОТЬБА

Юлія Ткач виходить у 1\8 фіналу. У кваліфікації українка легко переграла представницю Канади. За вихід у чвертьфінал їй буде протистояти китаянка Руї Ксю

РІО-2016. ВІЛЬНА БОРОТЬБА

Юлія Ткач виходить у 1\8 фіналу. У кваліфікації українка легко переграла представницю Канади.
Канадка травму получила, победа не полноценная. Хотя наша вела в счете.

Всех со второй медалькой!!!!

Всё, проиграла Ткач китаянке.

По прыжкам в воду с 10м вышки 2 наших девушки вышли в финал,сегодня в 22:00.

Ура!!!:пиво:молодца!!

Посмотрела финал забега в мужском триатлоне (там братья- британцы победили),так тоже подумала, зачем над людьми так издеваться?
Они к финишу уже без сил еле бежали, ноги как на шарнирах еле переставлялись. Аж жалко людей ...

Судьи, присудившие победу спортсменам из РФ, отстранены от Олимпиады

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

в списке не хватает грузина, который судил бой нашего Беленюка с кацапским грузином

из ФБ, почему уезжают спортсмены из нашей страны

Бубкіни дєті (серія перша).
Боляче дивитися на результати виступу наших спортсменів в Ріо.
Чиновники кричать, що нема фінансування, тому мовляв нема і медалей.
"Патріоти" закликають віддавати дітей у секції. Вони виростуть і будуть медалі.
А я маю свою думку з цього приводу.
Понад 30 українських олімпійців в Ріо виступають під прапорами інших держав.
НОК каже, що вони нічого не здобули, але це неправда.
Позавчора чемпіонка Пекіна, двічі срібний призер Лондона і бронзовий призер Афін Інна Осипенко-Радомська здобула для своєї нової батьківщини - Азербайджану - чергову бронзову медаль.
Я особисто знаю Інну ще з Афін.
Пам"ятаю, як після Пекіна, ми вручали Інні автомобіль Сузукі (тоді всі чемпіони олімпійських ігр отримали в подарунок від компаніїї Авто Інтернешнл автомобілі).
Ми раділи і гордилися нею.
Багато разів НОК України визнавав її кращою спортсменкою року в Україні.
І що з того?
В 14-му Інна змушена була змінити громаданство.
Ось коментар її тренера і чоловіка з приводу зміни громадянства.
Ключевая проблема – это наше Министерство, которое просто уничтожает наш вид спорта. Вот сейчас мы не поедем на чемпионат Европы. Но мы не едем не потому, что не хотим, а потому, что нет денег. Всем говорят одно и то же – «долг будем отдавать в октябре-декабре. Но у нас семья, ребенок, нам жить нужно как-то. Спорт – это работа, а за нее нужно получать деньги.

Понятно, что президента НОК Украины Сергея Бубку эта ситуация не устраивает. Но он ничего так и не сделал для того, чтобы решить нашу проблему. Ни Булатов, ни Уманец не предприняли никаких действий, чтобы сохранить Инну в этой стране.
Панове, це не єдина медаль, яку принесли своїм новим країнам українці, яких наше міністерство молоді і спорту та НОК України просто "кинули" напризволяще..
Микола Куксенков здобув срібло для Росіїї в гімнастиці, Марія Стадник - срібло для Азербайджану у вільній боротьбі.
Принесе медаль для Азербайджану і Валентин Дем"яненко в греблі.
Крім вищезгаданих спортсменів на Олімпіаді в Ріо за Азербайджан у велоспорті виступають екс-українці Максим Аверін і Олена Павлухина, в художній гімнастиці також Азербайджан представила Марина Дурунда (уродженка Севастополя, переїхала до 6 років на Кіпр, а звідти в Азербаджан), а у волейбольному турнірі Росію представляють Костянтин Бакун і Наталія Гончарова, а у водному поло за Росію виступає Катерина Лісунова.

У легкій атлетиці за Ізраїль бігає барьеристка Ольга Ленська, в сучасному п'ятиборстві Руслан Наконечний представляє Латвію, а Олена Потапенко - Казахстан. Прапор Молдови у веслуванні захищають Сергій та Олег Тарновські, у важкій атлетиці за Грузію виступила Юлія Лобжанідзе, в настільному тенісі за Чехію виступав Дмитро Прокопцов, а екс-українець у потрійному стрибку Шериф Ель-Шериф тепер під прізвищем Османоглу виступає за Туреччину.
Про здобутки кожного українця, якого Бубка і Ко просто "кинули" розповім окремо.
А поки вітаю Інну Осипенко-Радомську з п"ятою олімпійською нагородою! Шкода, що вона принесла її не Україні.
Коли в 2005-му Бубка став президентом НОК України, ми всі сподівалися, що справи у спорті вищих досягнень підуть вгору.
Нажаль, він лише розвалив олімпійську команду країни.
Бубка - знаменитий спортсмен, але ніякий організатор.
За 12 років "при владі" він створив"кишеньковий НОК", де на керівних посадах лише його прихвостні і лизоблюди, і кінцево добив спорт в Україні...
З 2005 року Україну покинули понад 400 першорядних спортсменів і тренерів. Разом з ними поїхали лікарі і масажисти. І більшість - через особисті стосунки з Бубкою і через несприйняття ним проблем українського спорту.
Сподіваюся, після Ріо президент України, уряд, Верховна Рада і міністерство молоді та спорту нарешті приберуть цю людину з посади, на якій він пустив коріння...

Останнє редагування:
И, главное, В АЗЕРБАЙДЖАН !!!
!
147098739216827005.jpg

И - шедевр: ( уродженка Севастополя, переїхала до 6 років на Кіпр, а звідти в Азербаджан),

До тошноты...

Хуйня все это,в штатах нет ни министерства спорта ни министерства культуры,что не мешает тамошним спортсменам и артистам добиваться больших успехов. Так что и у нас давно пора разогнать эти непонятные структуры для пожирания бабла.

У нас много таких структур, который давно пора ликвидировать.

ну ты сама хоть поняла, что это заказуха против Бубки?
Хуйня все это,в штатах нет ни министерства спорта ни министерства культуры,что не мешает тамошним спортсменам и артистам добиваться больших успехов. Так что и у нас давно пора разогнать эти непонятные структуры для пожирания бабла.
и какое совпадение сразу же этот пост, и наверное так и сделают. и последует только это

После этой олимпиады, разбегутся и остальные

Коментатор з РФ назвав українські пісні, під які виступили українки в Ріо, «російською мовою»
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ну ты сама хоть поняла, что это заказуха против Бубки?

после того, как Бубка призвал не допустить отстранения сборной росиии по легкой атлетике от участия в Олимпийских играх я в нем разочаровалась, хотя, чему тут удивляться, ведь он был депутатом партии рыгов и советником зека, так что мне плевать на него

Хуйня все это,в штатах нет ни министерства спорта ни министерства культуры,что не мешает тамошним спортсменам и артистам добиваться больших успехов

может министерств и нет, но я уверенна, что есть другие структуры, которые курируют спорт, я не думаю, что там спортсмены каждый сам по себе

Останнє редагування:
и какое совпадение сразу же этот пост, и наверное так и сделают. и последует только это
Да пусть пиздуют куда угодно,украинские налогоплательщики не обязаны оплачивать их обнимашки с кацапами и кабаки в Монте-Карло всяким недофутболистам.

после того, как Бубка призвал не допустить отстранения сборной росиии по легкой атлетике от участия в Олимпийских играх я в нем разочаровалась, хотя, чему тут удивляться, ведь он был депутатом партии рыгов и советником зека, так что мне плевать на него
Бубка луганчанин и рыг. Так что прошивка у него прорашенская.
Он небось еще и жалеет шо не за рашку выступал.
А сейчас им подмахивает в надежде шо кусок перепадет

сегодня стартуют соревнования по художественной гимнастике, будем надеяться на нашу Анну а Ризатдинову, хотя, насколько помню, рашка всегда завоевывала золото

сегодня стартуют соревнования по художественной гимнастике, будем надеяться на нашу Анну а Ризатдинову, хотя, насколько помню, рашка всегда завоевывала золото

тоже хотела написать за нее.:)

но ты согласна с тем, что сейчас уже нашли крайнего в провале этой олимпиаде? хотя в твоей же приведенной цитате
Багато разів НОК України визнавав її кращою спортсменкою року в Україні.
І що з того?
В 14-му Інна змушена була змінити громаданство.
Ось коментар її тренера і чоловіка з приводу зміни громадянства.
Ключевая проблема – это наше Министерство, которое просто уничтожает наш вид спорта.
рулит всем спортом Министерство, а не НОК. и еще вчера все гордились, что Бубка "выбил" гимнастическое оборудование бесплатно для этой страны, а сегодня
мне плевать на него

Бубка луганчанин и рыг. Так что прошивка у него прорашенская.
Он небось еще и жалеет шо не за рашку выступал.
А сейчас им подмахивает в надежде шо кусок перепадет

Назад
Зверху Знизу