Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Особливо сумую за Лаліанкою
от же двуличный, сумуе. выжили девку вместе со Ржавым, говорят вы дружили с ней.Так ты даже не заступился.
А Максимус, кто его выживал, если он у вас писал только, пруфы даш, брехло?

Про *****ов ****утых на всю голову...

Maria Tomak
10 ч.
Сьогодні міністр закордонних справ Польщі Яцек Чапутович вручив сестрі Сенцова Наталі Кочневій (Каплан) нагороду "За людську гідність" для Олега.

Було сказано багато важливих слів. У тому числі, представниками Української держави.

Але. Разом із подякою Посольство Республіки Польща у Києві / Ambasada RP w Kijowie за увагу до Олега та проблеми незаконно утримуваних Росією громадян України, я змушена використати цю нагоду і звернутися тут до Pavlo Klimkin, Vasyl Bodnar, Borys Babin, які сьогодні були присутні на церемонії. Бо сама Наталья Каплан через свою скромність ніколи цього не скаже і до вас не звернеться.

Останні 5 років Наталя, яке є не рідною, а двоюрідною сестрою Олега, присвятила своє життя Сенцову. Вона виїхала з Росії, де від неї відвернулася друзі через активу підтримку "кримського терориста". Вона покинула документалістику, якою жила. Вона цілодобово займається Олегом, його дітьми та мамою.

Після її переїзду до України кілька років тому, з боку Адміністрація Президента України була обіцянка надати Наталі громадянство України.

Утім, натомість сестра Сенцова досі змушена проходити раз на півроку принизливі (не тільки для неї, а абсолютно для всіх) процедури в Державна Міграційна Служба України.

Наприклад, кілька тижнів тому ми з нею їхали на 5 ранку до ДМС на Березняківську, щоб зайняти чергу. Чергу не на подачу документів навіть, а чергу, щоб отримати талон в електронну чергу! Стояння годину на морозі, папірці зі списком прізвищ у черзі, які ліпляться на двері жуйкою, а потім - бої без правил між тими, хто претендує на те, що він у цій черзі до електронної черги - перший.

Ця жахіття, через які змушені проходити десятки та сотні людей, у випадку сестри Олега мені здається ну зовсім вже цинічним.

У понеділок у Наталі вибита співбесіда в ДМС для продовження посвідки на проживання. Попередня посвідка - прострочена, оскільки влітку, коли треба було займатися цим питанням, Наталя займалася голодуванням Олега.

Водночас, 10 грудня вона має бути в Європарламенті, аби отримати Премію Сахарова для свого брата.

І, знаєте, я думаю, що, можливо, це не так погано, якщо назад до України її пустять? От прямо із премією Сахарова. Можливо, тоді нарешті згадають про обіцянку?

Я не буду вдаватися до обговорення людей, які останніми роками отримували громадянство України з рук президента. Я просто запитаю: невже Наталя на це не заслуговує? Ця людина, яка без перебільшень поклала життя на підтримку свого брата, якого Україна та ще півсвіту називають героєм?

Тим часом, запрошую небайдужих приєднуватися до нашого з Наталею та адвокатом походу в ДМС у понеділок 3 грудня о 9.30 ранку.

Прошу репосту.

А вот у меня маленький вопрос,к участникам темы,а те люди который в столь сложный час для страны покинули её территории,это хто - ******** или переможцы,а?
кроме Лисы, Лонгина и ребенка Кистона никого и не вспомню.Расскажи, о ком ты?

b5ceef.webp

Я - потенциальный избиратетель Петра Олексійовича ПорошенкО

Але, бачу, що за вашої підтримки, ну його в дупу. Якщо хами та довбойоби його так підтримують, то це не мій кандидат.

У зрадоебиков какой-то флешмоб на эту тему? С чего это они как по команде завели эту шарманку?

Антивсепропальщик/Антипопуліст

У "наших" противників Порошенка цікаві союзники.

Рома, из солдат ЗСУ сюда один Станк заглядывает.

У меня есть подозрения, что солдат ВСУ вот так:
Roman_11 сказав(ла):
Какой котел прошел????
шутить не будет. Даже в пьяном виде.

Ну и не успело ОНО сюда зайти и понеслись ярлычки - "*****ы", "*****ы".
В общем то классика бывшей зрадной ветки, по отношению к любому кто не "они", но это и не удивительно так как скрепными цапами в той ветке воняло знатно, под кого бы они не мимикрировали - запах не выветришь.

Любомир Костюк в групі Україна - це ми!

Програма «Схеми» спільно з програмою «Наші гроші» зробили суперове розслідування під назвою «Звідки гроші у Юлії Тимошенко?». У програмі розповідають, що бідна бабуся, яка не має у своїй власності нічого, крім половинки вареника і туфельок, також не має грошей для фінансування рекламної кампанії в розмірі 3 мільярдів гривень. У розслідуванні відзначається, що офіційно бідна бабуся витратила на рекламну кампанію в 30 разів менше. Тому, розслідувачі офіційно звернулися в правоохоронні органи з вимогою розслідувати корупційні угоди кандидата в президенти. І навіть отримали відповідь від НАБУ, що справа вже відкрита і розслідується. Як передає replyua.net, про це у своєму блозі пише блогер з ніком Mason Lemberg.

Він підкреслює, найцікавішим моментом цього розслідування стало порівняння вартості рекламної кампанії бідної бабусі з подорожчанням газу. Відзначається, що якби Тимошенко віддала ті гроші, які вона безрезультатно направила на рекламу, бідним і знедоленим українцям, то ті б спокійно могли пройти 2 опалювальні сезони, не зазнавши ніяких змін.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Если бы Тимошенко отдала те деньги, которые она тратит на рекламу, бедным украинцам, то те бы могли пройти 2 отопительных сезона, – журналисты

Самое страшное проклятие в мире звучит сейчас так : - Шобы у Вас была общая граница с расеей ....

Назад
Зверху Знизу