Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

***** ти шо так ненавидиш владу,не знаю тільки за що,а може,що колись при советах в Магадан на відпустки возили на декілька років і ти це памятаєш,так тепер не возять,от ****,так це Україна ти щось переплутав.
От про поліцаїв,знаєш в Литві можуть застрілити,ну налякав,хоча випадки були,а от штраф і ніч в обізянику,а машину на штраф стоянку, за таку хамську поведінку,забезпечений 100%.
А за таке відео, ти в Литві точно сидів би.

***** ты васятко,ты мне скажи в каком ты году в Прибалтике первый раз побывал...

Serhiy Silvertyuk у групі Ультра радикальні порохоботи.

Меркель обсудила с Трампом российско-украинский конфликт в Керченском проливе – спикер правительства ФРГ
Больше читайте тут:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Здоровая конкуренция...

Олександр Палій

"Bellingcat" оцінює, що в Україні діють сотні шпигунів ГРУ, сконцентровані на поширені дезінформації, провокуванні хаосу, ініціювання соціальних протестів, з метою вплинути на президентські вибори в інтересах Росії, тобто не допустити переобрання Порошенка.
Багато грушників працюють у компаніях, громадських організаціях, ходять на круглі столи.
Bellingcat стверджує, що близько 20% всіх ресурсів ГРУ кинуто на підрив України.

Bellingcat’s investigators and security experts claim that the number of agents in Ukraine working for the Russian GRU main intelligence directorate has increased during recent months and may number in the hundreds now.

Now, GRU “fire-starters” across Ukraine – but mostly in Kyiv – are tasked with exploiting the crisis to spread disinformation, incite chaos, spark protests and influence the upcoming March 31 presidential election, according to expert observers.

Grozev estimates, based on Bellingcat’s gathered evidence, that up to 20 percent of the GRU’s operational assets could now be assigned to covert operations in Ukraine.

Почему не в АТО,зачем уехал за границу,патриот или зрадоёб?
По перше,яке АТО?,здається воно інакше називається зараз,а не, а зрадойб.:відстій:А ти чому не Нацгвардії?
По друге, я проживаю в Литві вже 35 років.
І я патріот України.
А ти навіть мови не знаєш,срань господня.:відстій:

По перше,яке АТО?,здається воно інакше називається зараз,а не, а зрадойб.:відстій:А ти чому не Нацгвардії?
По друге, я проживаю в Литві вже 35 років.
І я патріот України.
А ти навіть мови не знаєш,срань господня.:відстій:

:браво::браво::браво:

Ну тебе виднее...

hj3dac.webp

Смею напомнить, что я в Харькове (Украина) живу , а не в Скрепостане. Поэтому мимо. И не надо всякое ****о сюда тянуть.

Ну, не серчайте так на Миху-человек привык в дерьме на ОК ковыряться, вот картинку про питерских мусоров и приплел сюда не в тему.
А Вы что, хотели, чтобы он все время только дубинского сюда тащил?:D И он действительно считает, что разницы между нашими мусорами и *****скими-нет.

А разницу не подскажешь,между тама и здеся?

люби свою нову країну, навіщо сувати ніс де пес свою цюцюрке не сує.

Написал человек, который был неоднократно оштрафован за провокаторство, который носит аватарку с ПС, не имеющим к ПС никакого отношения.
Есть еще один, похожий тип- у того на аве так вообще Степан Андрревич, видимо так легче тащить сюда *****скую пропаганду.:рл:

Ну от, реальні кроки для розв'язання керченського кризи.
І від кого, як ви думаєте? Від амерів? Німців? Дивіться самі:
У Армении есть свои территориальные воды, которые можно закрыть для расии?
Ты еще тупее чем казался..хотя- стоп!, я уже писал это..Значит еще тупее чем был
в последний раз:рл:

Написал человек, который был неоднократно оштрафован за провокаторство, который носит аватарку с ПС, не имеющим к ПС никакого отношения.
Есть еще один, похожий тип- у того на аве так вообще Степан Андрревич, видимо так легче тащить сюда *****скую пропаганду.:рл:

:рл:

Було б чим думати, перед тим як попередження та бани виписувати.

Щось я не побачив по форуму забанених користувачив які висловили таку думку.

Краще займись домашньою працею ніж засуджувати людей як підпідїздна бабка

По однокашникам стало интересно,попросил товарищей посмотреть...

И шо ты там насмотрел, маньячина?

Назад
Зверху Знизу