Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Хтось вже наводив офіційну дату прийняття постанови про необхідність цих заходів десь на початку листопада.
Постановление КМ было, касалось отдельных категорий
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 7 листопада 2018 р. № 934
Київ

Про затвердження Порядку проведення обов’язкової евакуації окремих категорій населення в разі введення правового режиму воєнного стану
1. Цей Порядок визначає механізм проведення у разі введення правового режиму воєнного стану обов’язкової евакуації затриманих осіб, підозрюваних, обвинувачених осіб, щодо яких застосовано запобіжний захід - тримання під вартою, засуджених осіб (військовослужбовців), які відбувають такі покарання, як арешт, обмеження волі, позбавлення волі на певний строк та довічне позбавлення волі (далі - засуджені та особи, взяті під варту), що перебувають в ізоляторах тимчасового тримання, слідчих ізоляторах, установах виконання покарань, гауптвахтах та дисциплінарному батальйоні, а також осіб, які перебувають у спеціальних палатах закладів охорони здоров’я та кімнатах для тимчасово затриманих військовослужбовців Збройних Сил (далі - установи для попереднього ув’язнення та виконання покарань), розташованих у місцевостях, наближених до районів, де ведуться бойові дії, до відповідних установ для попереднього ув’язнення та виконання покарань, які розташовані в безпечній місцевості.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

***, ну шо могу сказать, уверен, шо во вторник ни одного порохобота не будет, после выборов, если они будут, порохоботы резко станут ботаминовогопрезидента и это точно не порох будет)))

Когда ждать хоть, провокатор? Сольешься ж.

Ждать придётся долго. Мне уже, пожалуй, третий, или четвёртый год ,как обещает, что приедет ко мне и набъёт ****о.
Всё занят шудра, по "одноклассникам" лазит из под впн, а говорит, что "просит друзей" .

Так шо я пропустил? Модерацию от юзеров отменили в этих ветках?

А вот у меня маленький вопрос,к участникам темы,а те люди который в столь сложный час для страны покинули её территории,это хто - ******** или переможцы,а?

Якщо людина обурюється, вигукуючи обвинувачення на чиюсь адресу, то логічно зробити висновок, що його образили ті, на чию адресу він вигукує обвинувачення. ........
....Так зрозуміло?

ну, наконец то ты понял. Алкаш11, был *****ами неоднократно ****** обижен , теперь у этого алкаша, как только переберёт с алкоголем - открываются старые ****ьные травмы, и он делится своей болью на форуме !? Так ? :D

Ждать придётся долго.
Всё занят шудра, по "одноклассникам" лазит из под впн, а говорит, что "просит друзей" .

Может у человека раздвоение, и даже расстроение личности, и ему срочно нужна психологическая помощь?:незнаю:
Злой Вы какой-то:збентежений:

ну, наконец то ты понял. Алкаш11, был *****ами неоднократно ****** обижен , теперь у этого алкаша, как только переберёт с алкоголем - открываются старые ****ьные травмы, и он делится своей болью на форуме !? Так ? :D

Оленька помнишь поговорку - скажи мне кто твой друг и я скажу кто ты?
Как то не кошерно :незнаю:

Может у человека раздвоение, и даже расстроение личности, и ему срочно нужна психологическая помощь?:незнаю:
Злой Вы какой-то:збентежений:

Для рассстроЁнной личности здесь ни "тройного", ни бояры не будет. Поэтому ему лучше поискать пропитания не здесь, а у себя, в "одноклассниках" . там оценят, там нальют.

Как то не кошерно :незнаю:

Ясен-красен - приписывать мне дружбу с пользователем, которого я в глаза не видела/не слышала... это кошерно, да:рл:
Это примерно то же самое, что уличать меня в клоноводстве. Нет у меня клонов, и не понимала никогда надобности в них-трусость какая-то в наличии этих клонов, что ли...

ну, наконец то ты понял. Алкаш11, был *****ами неоднократно ****** обижен , теперь у этого алкаша, как только переберёт с алкоголем - открываются старые ****ьные травмы, и он делится своей болью на форуме !? Так ?
Как то не кошерно
пффф. еще один, "в образе"?
в свете "*****ов" Ромы, вам бы об этой поговорке вспомнить чуть попозже, когда все уляжется.

Назад
Зверху Знизу