Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Ну где там Кистоун с объяснениями о переходе на личности в моём сообщении и методичке?

:D
Тем более методичку еще не подвезли, по твоей теме.

Друга година очікування методички...

Состоялось собрание духовенства Харьковской епархии

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

NYT: Священики Московського патріархату повинні вибрати між тавром «відступників» та «російських агентів»

Суд розгляне три позови проти Верховної Ради через Томос для української церкви. Названо дату засідання

Лахудра позорная !!!
:D
j9hfch.webp

Виталий Фолюшняк‎ група Україна - це ми!

“ЯКБИ Я БУЛА ПРЕМ’ЄР-МІНІСТРОМ УКРАЇНИ…”: МЕРКЕЛЬ РОЗПОВІЛА, ЩО Б ВОНА ВІДРАЗУ ЗРОБИЛА В УКРАЇНІ.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель, яка 1 листопада прилетіла до Києва, пріоритетними реформами в Україні назвала боротьбу з корупцією, децентралізацію та приватизацію.

Про це вона розповіла під час зустрічі зі студентами у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, яка транслювалася “Радіо Свобода“. Меркель запитали, які три найважливіші реформи вона б провела, якби була прем’єр-міністром України.

Канцлер Німеччини наголосила, що спершу треба ознайомитися із ситуацією докладніше. “Якби я була прем’єр-міністром України… думаю, досить важливо, щоб проводилися правильні та болючі реформи”, — зазначила вона.

“Перша реформа — це механізм боротьби з корупцією. Я вважаю це однією з найскладніших проблем, що не вирішується за один день. Тут потрібно багато чого зробити за допомогою міжнародних експертів, які мають досвід”, — сказала Меркель.

Другою реформою вона назвала децентралізацію.

“Не все можна в Україні вирішувати з Києва. Україна — це величезна країна. Необхідно передати відповідальність мерам, громадам і також дати можливість збирати податки, щоб була конкуренція між регіонами, щоб можна було бачити, хто працює добре, хто погано, кого переобрати, кого зняти”, — продовжила Меркель.

Третя реформа — приватизація — також важлива, але, за словами Меркель, “це не панацея”.

“Необхідно створити законодавчу основу для приватизації, оскільки я думаю, що є досить багато державних підприємств в Україні. Вони тенденційно ще недостатньо ефективні”, — зазначила вона.

Крім того, канцлер нагадала про програму Міжнародного валютного фонду і реформу цін на енергоносії. “Не можна тривалий час жити на основі субсидій для всіх”, — сказала Меркель.

efjh0a.webp

Эта женщина (Тимошенко) - инвалид, превозмогая боль, встала и пошла ! Ради нас - простых Украинцев! Как?! Как ***** ее остановить?!
мне вот интересно, все знают что юлька ворюга , продавшая Украину ... и какие долбоэбы. за эту шмару голосуют ????

судя по постам - у кисты метастазы дошли до головного мозга. То переход на личности видит там, где этого нет, то больше одного сообщения его мозг не пособен переработать, просит Фельдяя не спешить нести новость о харьковской епархии.

Хотя возможно это специально делается, для генерации срача.
Я бы посоветовал модераторам отследить все посты Кистоуна, там сплошные провокации, а не обсуждение каких либо событий, или новостей.
Генератор срача.
:клас::іржач::іржач:

А вот и коллега проксиактивистки нарисовался - *****ский бот as266, распространяющий новости от шмарий.

У ботов нет личностей, они тут работают ретрансляторами :)

Кстати, имейте ввиду что этот *****ский бот крайне неадекватен и грозится силой выгонять людей из Украины, но когда у не спросишь сам ли он приедет жить сюда или с детьми и внуками, то он очень злится, но не может ответить :)

І знову все біла туалету порішала)) от же рішуча клята стара пи&да

b5eejg.webp

Ты чей холоп будешь? Путен кто, Крым чей? Ахметов вор?
Откуда интересно Мариуполь :іржач:

Откуда я знаю про Мариуполь? Знаю.
1) Смерд, не смерди
2) ***ло
3) Украинский
4) Вор и стукач КГБ при СССР

Калина, привет:пиво:
Шо тут, пинаешь зрадойобов на досуге?:D

"Зміни або відбуваються швидко, або не відбуваються ніколи" (с) Порошенко, 2013,

Україна прагне енергетичної незалежності, отже, має споживати більше газу, видобутого із власних родовищ. Для цього протягом останніх років були ухвалені «Концепція розвитку газовидобувної галузі», «Енергетична стратегія України на період до 2035 року» та новий закон про «Прозорість видобувної галузі». Прем’єр-міністр Володимир Гройсман навіть назвав завданнями України відмову від імпорту газу, аби дати можливість українському та світовому бізнесу видобувати українське блакитне паливо. Для цього в уряді планують продавати дозволи на українські надра через електронні аукціони, які запрацюють від наступного року. Проте до того часу, ласі ділянки можна отримати за старими правилами. «Схеми» (спільний проект Радіо Свобода й телеканалу «UA:Перший») дослідили, хто вже встиг скористався цією можливістю та чиїми стають українські надра.

Назад
Зверху Знизу