Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Колбасить даму начинает. Держится из последних сил.
Для начала,предлагаю обсудить слепотраст лолиты панамской,после займёмся журналистом...

а Вы шутник, однако

Наїзжає на нас, порохоботів? Ми тут критикуємо владу, щоби досягти позитивних змін, а усілякі лизоблюди під ногами олешкають.
шо тут опять стряслось
от объясните хоть вы , почему зека можно было ненавидеть, и бегать с палками по площади требуя егоповеситьотставки, а барыгу нельзя.
п.с. путин нападет не предлагать - уже напал
Ми вказуємо на те, що не влаштовує суспвльство та вимагаємо змін на краще.
Але втілення змін на краще лежить на владі та президенті. Так що питання не до нас, а до влади, вибачте.
Якщо ж така ситуація вас не влаштовує - можете вимагати від влади та президента піти у відставку і делегувати владні повноваження нам. Отоді і вимагайте звіту від нас.
Ща зависнет - оперативы маловато, а на чоККо-складе не выдают больше - норма, *****.

Так от я і думаю - може офшорний рахунок створити? Тищі на три долярів, чисто поржать. Тоді, може, проканаю за свого. І зможу із чистим сумлінням стати під офшорні знамена пліч-о-пліч із кращими людьми нашої країни.

)))))))))))Ми вказуємо на те, що не влаштовує суспвльство та вимагаємо змін на краще.
Але втілення змін на краще лежить на владі та президенті. Так що питання не до нас, а до влади, вибачте.
Якщо ж така ситуація вас не влаштовує - можете вимагати від влади та президента піти у відставку і делегувати владні повноваження нам. Отоді і вимагайте звіту від нас.
Так от я і думаю - може офшорний рахунок створити? Тищі на три долярів, чисто поржать. Тоді, може, проканаю за свого. І зможу із чистим сумлінням стати під офшорні знамена пліч-о-пліч із кращими людьми нашої країни.
Ви вважаєте що доцільно знову звертатися до тієї scheiße antifa?
Чи може звернемось до правого руху за цитатами? Хоча, крають мене сумніви, що і в тому разі ви теж звинуватите правих у тому, що вони знаходяться у путлєра на голці.
Взагалі це дуже зручно: як щось проти шорстки - так відразу агенти кремля, на підсосі у путлєра, співаєте під дудку коломоймького, госдєпа, путлєра(необхідне підкреслити). Є тільки один правильний шлях - курсом правлячої партії і будь-які коливання - тільки згідно із цим курсом. А лівих і правих уклоністів розстріляти із кулеметів. Кого не розстріляти - оголоситилишенцямизрадойобами та вислати досибірупанамського закутку.
Десь я це вже бачив. Навіть трохи відчув на своїй шкурі у 70-80-х роках минулого сторіччя. Та й зараз далеко ходити не треба - Північна Корея нікуди ще не поділася.

Ви вважаєте що доцільно знову звертатися до тієї scheiße antifa?
Чи може звернемось до правого руху за цитатами? Хоча, крають мене сумніви, що і в тому разі ви теж звинуватите правих у тому, що вони знаходяться у путлєра на голці.
Взагалі це дуже зручно: як щось проти шорстки - так відразу агенти кремля, на підсосі у путлєра, співаєте під дудку коломоймького, госдєпа, путлєра(необхідне підкреслити). Є тільки один правильний шлях - курсом правлячої партії і будь-які коливання - тільки згідно із цим курсом. А лівих і правих уклоністів розстріляти із кулеметів. Кого не розстріляти - оголоситилишенцямизрадойобами та вислати досибірупанамського закутку.
Десь я це вже бачив. Навіть трохи відчув на своїй шкурі у 70-80-х роках минулого сторіччя. Та й зараз далеко ходити не треба - Північна Корея нікуди ще не поділася.
На юге Руанды молния убила 16 прихожан церкви, 140 человек пострадали
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
"Критические замечания к событиям в Украине и вокруг Украины" - это название темы. *** с ним, "На юге Руанды" можно считать "вокруг Украины" даже без натяжки, а в чём критика-то?

Ваш злив зараховано.
Хто там далі!
Заходьте по одному.