Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тому я в тему час від часу приношу позитив, а ти на мене бухтиш.Нас так привчили до ****єца довкола, що охуїти від таких новин вже вкрай важко. Потрібен армагедон. Чи хоча б маленький армагеддець.
Я ж кажу - смішний.
До чого тут твоя жінка, матеріальне становище хірурга та його скарги на життя?Мова йшла про те, що ти навів як приклад вакансію провізора. А це смішно. Бо перший-ліпший громадянин не може скористатись цією вакансією, тому що вона вимагає наявність специфічних знань. Навіть при відсутності досвіду. Це все одно, що людині з вулиці дорікати тим, що він лінивий телепень і не хоче працювати, коли от же вони, вакансії нейрохірургів, ювелірів чи митців. Саме тому я й навів приклади таких вакансій, які пересічному громадянину недосяжні. Дорікати ними пересічному громадянину - некоректно.
Прикро, що мені доводиться роз'яснювати це так ретельно. Починаю сумніватися у розумових здібностях деяких опонентів, які воліють користуватися емоціїями замість здорового глузду.
Бздят ******и.планировали с 1 июля -но не повысили.под отопительный сезон повышать вообще не камильфо.
Так, стоп. Ты вакансии АТБ видел? Они уже от 250 баксов идут. А туда может пойти каждый *****.Я ж кажу - смішний.
До чого тут твоя жінка, матеріальне становище хірурга та його скарги на життя? Мова йшла про те, що ти навів як приклад вакансію провізора. А це смішно. Бо перший-ліпший громадянин не може скористатись цією вакансією, тому що вона вимагає наявність специфічних знань. Навіть при відсутності досвіду. Це все одно, що людині з вулиці дорікати тим, що він лінивий телепень і не хоче працювати, коли от же вони, вакансії нейрохірургів, ювелірів чи митців. Саме тому я й навів приклади таких вакансій, які пересічному громадянину недосяжні. Дорікати ними пересічному громадянину - некоректно.
Прикро, що мені доводиться роз'яснювати це так ретельно. Починаю сумніватися у розумових здібностях деяких опонентів, які воліють користуватися емоціїями замість здорового глузду.
И миллионы американцев тоже не в курсе, прикинь!Возможно. Не было бы ничего удивительного если бы не знал только он. Но тогда получается, что вот те сотни тысяч, которые сейчас в Италии, Португалии, Венгрии, Чехии тоже не в курсе?
Так, стоп. Ты вакансии АТБ видел? Они уже от 250 баксов идут.
И миллионы американцев тоже не в курсе, прикинь!![]()
Даже если так (что еще надо проверить, плюс на даты комментов смотрите, там большинство еще при яныке были), есть еще класс, рост, метро и т.д. Где зп повыше. И это для людей фактически без квалификации.Хорошо, что оформляют, но минус налоги получишь 5000.
Я просто не понимаю, почему общество должно заботится о людях, которые не хотят позаботится даже о самих себе.Украина официально самая нищая и самая коррумпированая страна европы, по причине космического количества алкашей?
А почему там такая текучка не скажешь?Даже если так (что еще надо проверить), есть еще класс, рост, метро и т.д. Где зп повыше.