Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
это пол-лизоблюда.хоть сотая часть от "пивших каву" наберется?))
не думаю... просто демагогия...Прикро, що мені доводиться роз'яснювати це так ретельно. Починаю сумніватися у розумових здібностях деяких опонентів, які воліють користуватися емоціїями замість здорового глузду.
Ти не зовсім правий, кажучі про "пересічного громадянина", на мій погляд правільніш казати, "громадянин не маючий знання в певній області", бо "пересічний громадянин" може оказатись за фахом, скажимо пілотом, де зарплатня значно більша, але робочіх місць значно менше... і як він зможе йти працювати тим же провізором?))) Тому вислов, того кого ти цитував (цілком погоджуюсь) - відверта маячня і маніпуляція)))Я ж кажу - смішний.
До чого тут твоя жінка, матеріальне становище хірурга та його скарги на життя?Мова йшла про те, що ти навів як приклад вакансію провізора. А це смішно. Бо перший-ліпший громадянин не може скористатись цією вакансією, тому що вона вимагає наявність специфічних знань. Навіть при відсутності досвіду. Це все одно, що людині з вулиці дорікати тим, що він лінивий телепень і не хоче працювати, коли от же вони, вакансії нейрохірургів, ювелірів чи митців. Саме тому я й навів приклади таких вакансій, які пересічному громадянину недосяжні. Дорікати ними пересічному громадянину - некоректно.
Прикро, що мені доводиться роз'яснювати це так ретельно. Починаю сумніватися у розумових здібностях деяких опонентів, які воліють користуватися емоціїями замість здорового глузду.
а ютуб этот видос блокирует.Голандський ді-джей Hardwell зіграв “Путін ***ло” на найбільшому у світі фестивалі електронної музики Tomorrowland.
С 27го июня сборы ОР1, интересно, сколько с соседней ветки приедут, ну и вообще сколько порохоботов будет, хоть сотая часть от "пивших каву" наберется?))
Щось мені здається, навіть півлізоблюда не набереться, флакон же не піде, да і суслік теж, а решта і в армії не була, так що вони полеглово можуть зітхнути, бо до ОР1 вони не належать))это пол-лизоблюда.
Там у всех справки. ДЗ хронический геморрой , пронос с ветрянкой, какие сборы, не смеши![]()
так может он и про зарплаты нифига не знает?![]()