Кто в здравом уме будет єту херню читать?
феерическая ******.
в каких шоколадных лабораториях их выращивают, хз..
Ни в каких. Рождаются такими. Как талантливый военный или талантливый программист.
Що, інфотваринки з інфопомийки знову вигадали чи десь вичитали якусь чергову хню і звинувачують нас в тому, що самі ж і вигадали? Як завжди.
Такою ціною коштувати може власна думка, а не те лайно, що розповсюджує усякі ракли.
Навіть не напружилися прочитати, що ми про це писали раніше. Головне - видумати якусь хню і намагатися натягти її на глобус. Хоч і не дуже налазить - головне обісрати, а там нехай виправдовуються.
Тож навіщо виправдовуватись? Єдина відповідь - так, ми/я такі/такий, тому що можемо.
Звичайна тактика *****ів та їх прихвостнів, запозичена путлєром у Геббельса: брехня повинна бути неймовірною - тоді в неї скоріше повірять.
А критичність мислення ні? Тоді я проти демократії, бо вона завжди висуває всяких потвор, збоченців, шльондр та божевільних.
А якщо серйозно - бачу звичайний переказ своїми словами тезисів із порохоботських постів у ФБ. Як тільки там з'являється якась чергова мулька-обсіралка якихось "зрадофілів", так відразу тягне її сюди щоби приліпити її до нас. А воно ж не ліпиться.
Бо лайно липне лише до лайна.
Жодного разу не вийшло.
Ні приліпити, що ми топимо за Саака, бо обурювались ми тим, що з громадянами так не можна чинити, а на особисто Саака якось порогібом.
З громадянами можна чинити все що завгодно, особливо коли вони цього хочуть.
Ні про те, що ми топимо за Гадю, бо усі ми бачили вже давно, що вона не туди повернула оглоблі і ніхто її не підтримав.
Гадя не може бути героїнею, бо здалась у полон. От хоч що зі мною робіть, але до тих, хто потрапив у таку халепу, я буду відноситись з підозрою. Тому мо' ще живий та неушкоджений.
Ні про революцію ніяким каком, бо ми за перевибори, а не за революції. За дострокові, хоч кожного року чи місяця - але законні, щоби не чекати знову десятиліття, втрачаючи шанси на зміни. За справжню люстрацію, а не за теракти. За справжні зміни у країні, а не показуху задля отримання кредитів.
Насправді швидку та ефективну люстрацію (читай - знищення попередників) та зміни може забезпечити лише військовий переворот. Вибори в українських реаліях - дурня. Але ні савченко, ні саак я не підтримаю, бо вони ще більш огидніші та потворніші, ніж діюче непорозуміння.
Але ж подумати та зробити висновки - це ж треба мати мозок і здатність мислити. А ще треба відрізняти сарказм та цинічне блюзнірство по деяким питанням, що іноді дозволяють собі критично мислячі дописувачі. Для цього теж треба мати хоча б зачатки інтелекту та гумору. Комусь це дуже важко, тому простіше ******и людям на голову - нехай відмиваються. Це зрозуміло нам із вами, тому й дивимость на цього блазня із жалем. Дригається, як паяц на арені цирку, бідолаха.
Не згодний накшалт жалю. С легким презирством, як на унтерменшшвайне.
Постійно бачу безкоштовні презентації у наших супермаркетах. Спокійно стоять пару дівчат та пропонують то скуштувати сири, то майонез, вино на розлив, ковбаси. Стоять ще й зазивають, бо ніхто навіть не підходить. І щось я не бачив, щоб хтось кидався на оту халяву, ну може спробує якась жіночка і то здається не місцева. Тому що кожен вже знає, якого виробника продукцію він хоче бачити у себе на столі і *** не треба оте "скуштування" невідомо чого.
Давка може бути тільки там, де завчасно оголошують якусь акцію і не можуть забезпечити порядок та наявність необхідної кількості товару, що обіцяли. А це вже претензії до організаторів акції. В нормальних маркетах на вході є інформаційні табло із переліком товарів, на які сьогодні знижка. Люди спокійно зупиняються, читають, вибирають потрібне та йдуть собі купувати.
Бачу таке у "Сільпо", "Чуді". От у Каравані давно не був, як тільки він став Ашаном. Але ні разу, НІ РАЗУ за останні років 10-15 не бачим давки за халявою. Може ми з тобою у різних країнах живемо?
Сьогодні он "рейнфорд" ака "Варус" теж пропонував нову сінтетичну іжу. Чисто вегетаріанські ковбаси (м'ясо там зазвичай лише випадково потрапила криса чи миша), так званий сиииир (горить він таким файним зеленкуватим полум'ям) та ще якийсь непотріб. Ніхто не підходив, та й що там пробувати? Є гроші - купуєш добру їжу, замаль грошенят - їси оце потворне лайно.