Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Которая с серцем.
Ты не понимаешь.
Были Кулуары - ты представить себе не можешь, какое это было блестящее сообщество, какие баталии там случались, какие войны - вся эта ****ота прокацапская пикнуть боялась, все рыголюбители ***** шли сходу, мы всегда были вместе, и она тоже с нами. Мы встречались в реале, устраивали форумовки, я же нашу тогдашнюю политическую банду, которую ватоголовые называли Стаей, всю знаю не просто по ХФ, мы встречались в реале, и не раз.
И это по сей день всё те же самые люди.
Всё это пройдёт, рано или поздно - пройдёт, а мы останемся. Негоже нам плевать друг другу в лицо, понимаешь?

Олексій Подольський
3 ч ·
ПИШАЮСЬ

Мене вигнала з друзів сама пані Геращенко.
Вона написала пост-спогад про загиблих на Майдані. Із сльозою.
А я спитав, чому безкарні вбивці. Чотири роки їхньої - і Геращенко - влади.
Адже вони: ПОРОШЕНКО, ЛУЦЕНКО і ця ж сентиментальна дама КОМАНДОЮ прийшли до влади на КРОВІ цих самих хлопців, що загинули на Майдані.
А вбивці – досі безкарні, бо СВІДОМО немає на то політичної волі цієї команди: Порошенка, Луценка і І.Геращенко. А немає тієї політичної волі - бо вони у коаліції з Регіонами (гОпблок) смачно і дружньо грабують Україну.
Згадав і те, як журналіст Ірина Геращенко відпрацьовувала на Інтері темники вбивці - Кучми, коли брехала на всю країну в унісон з Потебеньком, що хтось бачив Гонгадзе у Львові. А він вже, задушений, лежав під землею. І це знали і Кучма, і Потебенько, що відразу вислухали доповідь Пукача і Кравченка. Здогадувалися і солідарні журналісти. Впевнений – не мала сумніву і Геращенко, але йшла до камери і свідомо брехала.
Мої питання-коментарі видалені, адже недоречні: пані Ірина з урочистої нагоди у глибокому траурі.
А Ви вірите в її сльози?
Ви вірите покидькам, що як Луценко нагуляв політичне тіло на крові Гонгадзе, аби потім за бізнес дружини у Пінчука, стати захисником вбивці цього самого Гонгадзе. Захисником – Кучми?
Я навіть пишаюсь, що ця «симпатична» і сльозоточива дама тепер відсутня серед моїх друзів ФБ.
Бо я, хоч і нікому не відомий мексиканець, але я по НАШ - український бік, панове.
chja1g.webp

Могу представить. Был там с пару месяцев.
Отписался.
Не помню тебя почему-то...:( Я вообще многих узнала только когда война началась, а они давно на ХФ. Вот Девила - ну, ты знаешь Девила...а я его УВИДЕЛА только когда всё произошло, а он давно на ХФ, и такой же блестящий. Но - не видела. Только потом.

А вбивці – досі безкарні, бо СВІДОМО немає на то політичної волі цієї команди: Порошенка, Луценка і І.Геращенко. А немає тієї політичної волі - бо вони у коаліції з Регіонами (гОпблок) смачно і дружньо грабують Україну.
Да. И делать вид, что это не так - предательство.

Єгор Соболєв с Олександром Брест Федорченко.
17 февраля в 20:06 ·
Судді Шевченківського районного суду Києва Вікторії Світлицькій честь! Вона відпустила на наші з Семен Семенченко, Павло Костенко та Parasiuk Volodymyr поруки і третього активіста руху «Визволення» - Олександра Федорченка, позивний «Брест».

«Бреста», як і добровольця «Донбасу» Миколу Чудовського, і добровольця з Грузії Луку Чхетія затримали 15 лютого біля Солом‘янського районного суду Києва, де вони разом з іншими активістами нашого руху вимагали справедливого рішення суду у справі мера Одеси Генадія Труханова.

«Брест» – теж доброволець батальйону «Донбас», народний герой України, який пройшов Ілловайський котел, підбив 2 ворожих танки та 2 броньовані машини. Коли його під судом почали бити спецпризначенці, він дістав нагородний ******** та вистрілив у асфальт. «Чудо», «Лука» та «Брест» стали першими з 8-ми захоплених за чотири місяці протестів наших активістів, яких нам віддали на поруки як народним депутатам. Хочу дізнатися більше про суддю Світлицьку. Нам потрібні люди, здатні творити правосуддя
jaj6jb.webp

Єгор Соболєв с Luka Chkhnetia.
17 февраля в 17:28 ·
Ще одне диво! Суддя Шевченківського районного суду Києва Вікторія Світлицька відпустила на мої, Семен Семенченко, Павло Костенко та Parasiuk Volodymyr поруки добровольця з Грузії, активіста руху «Визволення» Luka Chkhnetia, позивний «Лука».

Його затримали 15 лютого біля Солом‘янського районного суду Києва, де він разом з іншими активістами руху «Визволення» вимагав справедливого рішення суду у справі мера Одеси Генадія Труханова. Добровольця звинуватили в опорі спецпризначенцям.

«Лука» – громадянин Грузії. Добровольцем воював на Донбасі. Брав участь у боях за Трьохізбенку, Кряківці та Кримське. Разом з іншими учасниками руху «Визволення» 17 жовтня вийшов під стіни Парламенту з вимогою прийняття антикорупційний законів. Справжнє чудо:). Суддя Світлицька вдень відпустила на наші поруки іншого активіста руху "Визволення" Миколу Чудовського, позивний «Чудо», теж затриманого під судом щодо Труханова. «Чудо» та «Лука» стали першими з 8-ми захоплених за чотири місяці протестів наших активістів, яких нам віддали на поруки як народним депутатам
fceg7a.webp

Єгор Соболєв
17 февраля в 15:52 ·
Справжнє чудо:). Суддя Шевченківського районного суду Києва Вікторія Світлицька відпустила на мої, Семен Семенченко та Parasiuk Volodymyr поруки активіста Рух "Визволення" Миколу Чудовського, позивний «Чудо».

Миколу затримали 15 лютого біля Солом‘янського районного суду, де він разом з іншими активістами нашого руху вимагав справедливого рішення суду у справі мера Одеси Генадія Труханова. Потім слідчий поліції Дмитро Лисенко інкримінував йому носіння телескопічної дубинки як холодної зброї. Ще й заборонив госпіталізацію «Чуда», яку радили лікарі через розбиту палицею спецпризначенця голову добровольця.

«Чудо» – киянин, доброволець батальйону «Донбас» з 2014 року. Обороняв Лисичанськ у Мирній Долині, потім – від самого початку до виведення батальойну з позиції – брав участь у боях за Широкіне. Демобілізувався на початку 2016 року. Разом з іншими активістами руху «Визволення» 17 жовтня вийшов під стіни Парламенту з вимогою прийняття антикорупційних законів. «Чудо» - перший з 8-ми захоплених наших активістів, якого нам віддали на поруки як народним депутатам
g7acaf.webp

Вторжение Мотурначки :D

Было бы смешно если бы не было так грустно :(

Майдан це не особистість, щоб мати мету. Владу взяв хто мав можливість і силу.

т.е. майдан - это просто инструмент, которым воспользовались дабы прибрать к рукам страну, так? и был таки силовой захват власти, да?

Короче сам по себе:) А остальные должны:) тут одна юзьверша требует начать с себя)))

так я и начал с себя. и успешно продвигаю свои начинания.
но мне стало интересно как поступают другие )))
чисто спортивный интерес )))

Ты совсем дурачок, что ли?

Какая же ты ****ь, оказывается.

Как я с тобой согласен. Жаль что ты это поняла тогда, когда тебя это коснулось :збентежений:
А еще лонгин хам, провокатор,лжец,который перекручивает факты, на белое говорит черное и наоборот. :відстій:
Никаких доказательств, в чем меня он обвинил, лжец так и не предоставил, даже от пари отказался. :збентежений:

В России в церкви расстреляли толпу людей
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Турция построила самый большой аэропорт в мире
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Как я с тобой согласен. Жаль что ты это поняла тогда, когда тебя это коснулось :збентежений:
А еще лонгин хам, провокатор,лжец,который перекручивает факты, на белое говорит черное и наоборот. :відстій:
Никаких доказательств, в чем меня он обвинил, лжец так и не предоставил, даже от пари отказался. :збентежений:
:іржач:
И это говорит тот, кто за бабой сам спрятался и не вылазит, а еще личку со всеми любит напоказ выставлять, ссыт от каждого звонка и начинает визжать.
От моего "свидания" готов под шконку залезть:D
Решил с Тори спеться и скулить о несправедливости отношения мира к тебе:рл:
Свора за тобой еще не пришла? Вера была возможность лично поучаствовать в свержении:yahoo: И? Опять погода помешала? Жена не отпустила!
Кстати, пишу в открытую, скоро в гости заеду, поговорим душевно:кручусь:

На этом откланиваюсь перед юзерами данной темы:україна:

:іржач:
И это говорит тот, кто за бабой сам спрятался и не вылазит, а еще личку со всеми любит напоказ выставлять, ссыт от каждого звонка и начинает визжать.
От моего "свидания" готов под шконку залезть:D
Решил с Тори спеться и скулить о несправедливости отношения мира к тебе:рл:
Свора за тобой еще не пришла? Вера была возможность лично поучаствовать в свержении:yahoo: И? Опять погода помешала? Жена не отпустила!
Кстати, пишу в открытую, скоро в гости заеду, поговорим душевно:кручусь:

На этом откланиваюсь перед юзерами данной темы:україна:

1. Ты опять солгала и похоже на то, что шизофренией страдаешь.
2. Жена взяла телефон лишь потому что я занят был работой. (тюнера проверял и настраивал.)
3. Ты о чем? :eyecrazy: :незнаю: Я вообще то на работе был вчера.
4. Я всегда говорю правду и только правду, в отличии от тебя.
5. Ты бы с лонгиным отличная адская парочка получилась бы. Друг друга стоите. :ги:
6. На оленях едешь небось? :ги:
7. Давай уходи, не задерживайся... Тема от этого ни капельки не пострадает, а только выиграет.
Скатертью дорога. :ги:

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу