Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Ну у нас таких точно не было. Разве тряпошное самошвейное шо нить...

У моих родственников были светящиеся ночью играшки. Но я так понимаю что те игрушки содержали радиоактивные металлы. Слава Богу у нас такого не было.

У моих родственников были светящиеся ночью играшки. Но я так понимаю что те игрушки содержали радиоактивные металлы. Слава Богу у нас такого не было.
У меня из таких тока орел был. Мать выбросила.:D:D:D

Волкер заверил, что администрация Трампа приняла решение о продаже летального оружия Украине
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
(других ссылок увы кромя ****сткого эха как первоисточник нет)
Но все равно на передовой не появятся джавы, я янки до конца не верю. Слишком долго нас кидают. И аргумент, что ****** виноват-не катит, ибо Сталину в своё время без всяких гарантий миллионами тонн отгружали. Афганским духам тоже. Так что высокотехнологичное попадет в руки руським не довод. В свое время Стингер заполучили, но обизянам это не помогло.

Спочатку викидають орлів, а потім їдуть на курорт, де на скелі стоїть такий же орел - приймати родонові ванни.:) Логічно, шо. :незнаю:
При тій кількості радіації, що у тому тоді - єю можна знехтувати. А якщо серйозно - колись, коли балувався дозиметром після Чорнобилю - находив джерела радіації навіть на упаковці стерильної вати. Мікроскопічні частки, на які прибор реагував дуже сильно. Так шо тут не знаєш, де вляпаєшся. Не ставати ж параноїком?
Ге, дядьку, шо робити, мені його теж жалько було та шо мав робити? Не сидіти ж біля нього цілодобово...

Котиків давно не було? Снігу теж? Тримайте: Хальштатт, Австрія:

cab6gd.webp

hef2je.webp

acba9b.webp

=======================

Андерс: Представляешь, ей 40 лет и она покупает в нашем магазине плюшевого медведя, и нежно прижимает его к себе как ребенка
Андерс: На мой вопрос зачем ей медведь, отвечает: был такой же в детстве, любимый, но мама разрезала ему тело, достала вату и утеплила окна в квартире...

Макар Ернстенко 🇺🇦

@MakarErnst
14 ч14 часов назад
Еще
Багато хто питає,яке економічне обгрунтування підняття ціни на електрику.А його нема панове,просто сивий разом з попутником його революції, ахметовим, вирішили заробити на нас додатково 20 мільярдів гривень. Ми ж лохі для них.А що роблять з лохами? Майте смачну каву.

По "закону Савченко" вышли сотни преступников, которые тут же взялись за старое, - Князев
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу