Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита

Я підтримую НАБУ
27 декабря в 21:58 ·
РЕКЛАМА БПП ПРОСТО ВРАЖАЄ:

- Справедлива пенсія :)
- Доступна медицина :)
- Жодна країна не проводила масштабних реформ під час війни :(

Стосовно справедливої пенсії і доступної медицини то без нецензурної лексики прокоментувати це не виходить.

Стосовно реформ під час війни – то хіба в нас не антитерористична операція?

Словом "АТО" саме так відкриту війну влада називає останніх 3 роки і не водить хоча б військовий стан, щоб не нашкодити своєму бізнесу і далі торгувати з Росією.

Політтехнологи Порошенка явно переймають досвід зомбування телеглядачів у російських телеканалів.

«Чим більша брехня, тим швидше у неї повірять!» – Йозеф Пауль Гебельс.

Прохання поширити, щоб українці не велися на цю маячню.

e7agah.webp

фсем трям трям трям:yahoo::yahoo::yahoo:
шо туть??:збентежений:

Михайло Ковальчук с Сергій Куценко и еще 69.
27 декабря в 17:33 ·
Зупинити і повернути захоплене рейдерами і тітушками народне майно в державну власність !!

П'ятниця 29.12.2017 року о 11 00 годині збираємося на Печерських пагорбах за адресою вул.Мічуріна 44 !!!
СВАВІЛЛЯ ЗЛОБУДОВНИКА перейшло всі допустимі і недопустимі межі - окрім того , що він захопив комунальну власність киян , побудував БЕЗ ЖОДНОГО ДОЗВІЛЬНОГО ДОКУМЕНТУ будинок , так він ще й найняв відвертих відморозків , які погрожують людям : рушницями , пістолетами , заточками , кидають каміння , поливають зі шланга водою і що саме цікаве - поліція їх не затримує !!!
Тому ми закликаємо всіх небайдужих громадян долучитися до акції ЗУПИНКИ ЗЛОБУДОВНОГО ТЕРОРУ У КИЄВІ! ЗУПИНИТИ ВЛАСНИМИ СИЛАМИ БЕЗЗАКОННЯ.
ХТО ЯК НЕ МИ!
ОДИН ЗА ВСІХ І ВСІ ЗА ОДНОГО!

Михайло Ковальчук с Михайло Ковальчуком и еще 8.
29 мин. ·
На Мічуріна 44 ТІТУШНЯ в кількості 40 чоловік напала на авто активістів.
Потрібна допомога . Всі їдемо туди.

Свобода слова
23 ч ·
ПОДПОЛЬНАЯ ЖИЗНЬ ДОНЕЦКА

Молодежь в барах Донецка поет украинские песни и мечтает уехать за границу.
Корреспондент Дождя Лиля Яппарова провела неделю в ДНР и ЛНР. Как выглядит подпольная жизнь

Днище...

Mikheil Saakashvili
18 ч ·
Я звів залежність Грузії від російського газу до нуля, а президент, який звинувачує мене в «агенті ФСБ» хоче повернути Україну у газову залежність від агресора.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

FORENSIC AUDIT ПРИВАТБАНКУ: ЕКС-ТОП-МЕНЕДЖЕР НБУ НАПИСАЛА ЗАЯВУ В НАБУ НА РОЖКОВУ

учитесь, порохоботы - вот он мастер класс и поймите куда вам надо расти.

звук погромче, кота от экрана убрать

Бабулько тоже скоро перестанет притворяьтся. Или уже перестала?

Это тот ******, под командованием которого я служил и из-за которого началась вся эта ***ня. Оказался страшным зрадофилом. Ваш ход, чоККоёбы! Получается, что он воровал и издевался над бойцами уже не кошерно?

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу