Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
#ЦейДень 21.11.2013 - Революція Гідності, на Майдані у Києві почали збиратись перші мітингуючі незадоволені владою.

Цви Ариели
1 ч ·
Вниманию журналистов! Пресс-конференция!
22 листопада, середа, о 10:00 в прес-центрі «Главкома» (м. Київ, вул. Шовковична, 8/20) відбудеться прес-конференція на тему: «Видворення, примусове повернення іноземців з України: чи відповідає практика міжнародним стандартам?» Запрошені гості: Валерія Лутковська, Уповноважений ВРУ з прав людини, Борис Захаров, директор центру з адвокації Української Гельсинської спілки з прав людини. Учасники прес-конференції проаналізують ситуацію щодо видворення чи примусового повернення іноземців з України, чи відповідає українська практика міжнародним стандартам, які права «депортованих» були порушені, які норми законодавства не було дотримано. Акредитація: 2535474 #

Чокнутый горнист‏
@Buggy__Bugler
26 мин.26 минут назад
Еще
********ия. Че-та ржу! "Наши, бл@, где?"
#луганск #лнр

5gbcha.webp

Вiльний Кочєґар‏
@NoFated
3 ч.3 часа назад
Еще
Одному мені здається, що зара Донецьк можна під шумок віджати голими руками ?!

Основний кістяк кадрової *****, якій напряму підпорядкований Кремлю, я так зрозумів, від'їхав ***рити Луганську рЄцпубліку..

Алкашня, що лишилась, розбіжиться після першого ж пакету ГРАДу..

Я вже пообіцяв не колупати. Доведеться тримати обіцянку.
Хіба що з твого дозволу довгою паличкою у протигазі.

Нє?

...Ну той добре. Не дуже і хотілось.
не ну палочкой потыкать можно между нормальным разговором для разрядки , но не постоянно же :незнаю: и смотря кого , а то иногда тронешь а оно развоняется на десять страниц:незнаю:

не ну палочкой потыкать можно между нормальным разговором для разрядки , но не постоянно же :незнаю: и смотря кого , а то иногда тронешь а оно развоняется на десять страниц:незнаю:

Это ты про Федоса с ФЖ? :D:D:D

Всех не заигнорите,:D
А если серьезно, утром заглянул - ****, в обед - ****, сейчас - ****. У вас шо то сломалось?:confused:

Домінікана, давай підемо звідси. Хай павуки гризуться в банці між собою. Подивимося просто тоді на "останнього героя".

Скільки ненависті, брехні, лицемірря за все своє життя я ніде не бачив. ППЦ...Гризіцця й дальше.

Реформи "По-Новому"...
У випуску новин на 1+1 Супрун заявила, що висока температура у дитини, підвищений тиск не є підставою для виклику фахівців екстренної медицини!
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

chbeg2.webp

Сообщение от Фельджандарм
Так ото ж. А ще лякають ігнором... та не ігнорять. Дивина, скажи?
ФЖ, посмотри и успокойся, я тебя в игнор поставил и не ври! Проедься в 15-шку, пока не поздно, может еще вілечат? :ги:
Я тебя и на ФБ из друзей выгнал нафиг. Прощай.

Озброєний Беркут

блин , да заигнорьте же вы наконец срачометателей :рл: пусть сами с собой говорят, или не цитируйте их , игнорьте , как ни зайдешь одна фигня

я згідна.
Вони грубіяни. І срачємєтатєлі.
Давай про твого французького нареченого поговоримо?

Нет, спасибо. Кушайте сами, не обляпайтесь.

Ігнор. Ігнор давай! Де ігнор? Ви-ма-га-ю! Ви-ма-га-ю!
Ганьба! Брехло! Давай ігнор!

Речі вже зібрав, брехло? Завтра з ранку у дорогу. Не забув?
Але спочатку ігнор мені пропиши. Дієвий такий. А то твоя подруга якусь муйню про валеріану тулить, а нашо вона мені, тая валеріана? Я ж не кіт.:незнаю:

ти - неврастенік.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу