Статус: Офлайн
Повідом.: 17530
Повідом.: 17530
#ЦейДень 21.11.2013 - Революція Гідності, на Майдані у Києві почали збиратись перші мітингуючі незадоволені владою.
…
Цви Ариели
1 ч ·
Вниманию журналистов! Пресс-конференция!
22 листопада, середа, о 10:00 в прес-центрі «Главкома» (м. Київ, вул. Шовковична, 8/20) відбудеться прес-конференція на тему: «Видворення, примусове повернення іноземців з України: чи відповідає практика міжнародним стандартам?» Запрошені гості: Валерія Лутковська, Уповноважений ВРУ з прав людини, Борис Захаров, директор центру з адвокації Української Гельсинської спілки з прав людини. Учасники прес-конференції проаналізують ситуацію щодо видворення чи примусового повернення іноземців з України, чи відповідає українська практика міжнародним стандартам, які права «депортованих» були порушені, які норми законодавства не було дотримано. Акредитація: 2535474 #
Чокнутый горнист
@Buggy__Bugler
26 мин.26 минут назад
Еще
********ия. Че-та ржу! "Наши, бл@, где?"
#луганск #лнр
Вiльний Кочєґар
@NoFated
3 ч.3 часа назад
Еще
Одному мені здається, що зара Донецьк можна під шумок віджати голими руками ?!
Основний кістяк кадрової *****, якій напряму підпорядкований Кремлю, я так зрозумів, від'їхав ***рити Луганську рЄцпубліку..
Алкашня, що лишилась, розбіжиться після першого ж пакету ГРАДу..
…
Цви Ариели
1 ч ·
Вниманию журналистов! Пресс-конференция!
22 листопада, середа, о 10:00 в прес-центрі «Главкома» (м. Київ, вул. Шовковична, 8/20) відбудеться прес-конференція на тему: «Видворення, примусове повернення іноземців з України: чи відповідає практика міжнародним стандартам?» Запрошені гості: Валерія Лутковська, Уповноважений ВРУ з прав людини, Борис Захаров, директор центру з адвокації Української Гельсинської спілки з прав людини. Учасники прес-конференції проаналізують ситуацію щодо видворення чи примусового повернення іноземців з України, чи відповідає українська практика міжнародним стандартам, які права «депортованих» були порушені, які норми законодавства не було дотримано. Акредитація: 2535474 #
Чокнутый горнист
@Buggy__Bugler
26 мин.26 минут назад
Еще
********ия. Че-та ржу! "Наши, бл@, где?"
#луганск #лнр
Вiльний Кочєґар
@NoFated
3 ч.3 часа назад
Еще
Одному мені здається, що зара Донецьк можна під шумок віджати голими руками ?!
Основний кістяк кадрової *****, якій напряму підпорядкований Кремлю, я так зрозумів, від'їхав ***рити Луганську рЄцпубліку..
Алкашня, що лишилась, розбіжиться після першого ж пакету ГРАДу..