Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
"...Относительно разговоров об отстранении его с должности Т.Акун призвал своих оппонентов не трогать его. «Если мою репутацию портят, то и я буду портить их. Я все про всех знаю – я в политике уже 20 лет. Я всех выведу на чистую воду, у меня есть все факты. Пусть попробуют отправить меня в отставку. Они не имеют даже права инициировать этот вопрос. Это незаконно. Мои полномочия действительны до 2018 года. Посмотрим еще кто кого отстранит. Я все открою, вплоть до высшего эшелона власти. Я хоть и маленький, и щупленький, но я бомба - эмоционально заявил Турсунбек Акун..."Да пусть меня не трогают и я за злопыхателей даже не вспомню.
Кто определяет степень готовности к должности Президента Украины? И по каким критериям?
Щось сьогодні порохоботи ****ливі як ніколи...
====================
![]()
Слухай, мені вже набридли ваші дріб'язкові розбірки, що збирають сюди із усіх тем усіляке гівно. Навчився вже не реагувати на кпини та провокації. Я цього не розумію. Навіщо у відповідь на звинувачення принижуватись до звичайного срачу? Ну от не розумію. Починаєш розмовляти із якимись слимаками,а потім дивуєшся, що за ними залишається слід із гівна, у якому потім сам же і мараєшся. Ще й мухи налітають подзижчати над отим усім, що ви тут розмазали. Гидота. ******и тему, а потім кажете, що вона здулася.
Прохання: починається **** - виходь із теми і сріться там собі деінде у інших темах.
У американцев есть прекрасная поговорка: "Если ты такой умный, где твои деньги?".
Я тож не против "Огнем и мечем" но... Еуропа не оценит...Нет, я кровожадный. Раздавить бэхами *****асню, а потом добить. Это нормально - давить траками врагов.
З яких сенсу на три хвилиниНу чому ж ****аболи? Он, зібрали загони тероборони.
нє, щоб окупаційна влада не надто напружуваласяЩоби потім усі, хто бажає стати на захист країни були на гачку у окупанта.
Вони вже давно передані. Ще в 2014 робітниками РВК.Досить тільки спискам потрапити до ворога.
В сраку ті списки.А без списків - не можна.
Звичайно. А то ще переб'ют торгових партнерів, а потім і за владних злочинців візьмуться.І зброю видати - зась.
Таку дурню може казати лише кріміналіована влада.І використати проти ворога - кримінальний злочин.
Ха-ха 2 рази...Мені цікаво, обговорюваний особливий статус Донбасу включає питання тимчасового обмеження громадянських прав тих, хто там знаходиться? До вирішення питання по кожному громадянину, що був під окупацією, після персональних перевірок.
Звичайно. Це навіть дешевше, чим 6-ий "огризок".І повертаючись до теми зброї: кому треба - вона вже в них є.
Не обов'язково. Ще є трофейна, подарунки війни...Зареєстрована та відстріляна.
Якщо вмієш захищатись.Для власного захисту згодиться.
Я тож не против "Огнем и мечем" но... Еуропа не оценит...
21 век на дворе. И захочешь - не спрячешь.Это смотря как преподнести. Или вообще не говорить про это.
Не согласен. Просто методика немного усложняется и все. Плюс с особым цинизмом регулярно показывать, что будет с той же европой, когда туда придут эти православнутые на всю голову. Ничего нового, на войне все средства хороши.21 век на дворе. И захочешь - не спрячешь.
21 век на дворе. И захочешь - не спрячешь.
Аминь.Не согласен. Просто методика немного усложняется и все. Плюс с особым цинизмом регулярно показывать, что будет с той же европой, когда туда придут эти православнутые на всю голову. Ничего нового, на войне все средства хороши.
Та ради бога. Чем больше дохлых ихтамнетов тем ближе налаживание нормальной жизни.Данунах! Ихтамнет и всё. Говорю же, что нет тролляк в руководстве, есть сплошные обоссанцы.
тактика как у всех "голубцов" , ставшими порохоботами. Аська то у Кернеса точно работала.