Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Ты напьёшься и забудешь служить Повелителю.
Ыыыыы,-
e549d9c5f979654cb784b196ad458b49.webp

. я высказался по поводу.я радикал по жизни.сторонник альенде в италии.он правильно все делал...

хорошо.обьясняю для тупых....

Національний спротив
9 ч ·
У лютому 1945 року, в часи Другої світової війни, майбутня Королева Великої Британії Єлизавета ІІ вмовила батька та приєдналась до «Жіночої Допоміжної Територіальної Служби» - жіночі загони самооборони, пройшла підготовку як механік-водій санітарного автомобіля, отримавши військове звання лейтенанта. Її військова служба тривала п'ять місяців.
У травні 2017 року, в часи війни на сході України, перша леді України Марина Порошенко почала вести розважальну ранкову зарядку на телеканалі Рината Ахметова – головного спонсора проросійських сил.
Ось вам і вся різниця між дійсно ЛЕДІ та просто Мариною, з якої зробили посміховисько...
Олексій Захарченко

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

І нафіга? Це ж " щоб всякий окупант на подступах застряв". Навіть Яндекс пробки не знав!
Вчора п'ять фур з київськими номерами у супроводі " приусу" з льоту пройшли Роганський пост і пішли на Захід. Військові грузи так не возять. То що ж там поїхало зза посадки? Чи може відкрилося якесь підприємство? Бо крім водяри " прайм" з того боку везти нічого. Мабуть вона- оковита...
Доброго ранку !

А як ти здогадався? :) :незнаю:
То я собі горілочки на ДН замовив. :D:D:D

Доброго ранку. :)

З днем народження тебе, друже! Я сьогодні буду тягнути чарочку за дочку, то й за тебе випью чогось смачненького:пиво::D
Там комент є до того довгого посту ,що ти процитував вище, непоганий , на мою думку, щоб додати.

...ахуительно...
и ради этого мы положили жизнь граждан нашей страны?
потери при при дебелизме порядка -цифра один рыбак чего стоит....

....коолекторы....ой мы их боиммся...в раше начачалось.. тупо отснтреливают колллекторов и все,вопрос решен......подозреваю шо это украинцы с правого сектора завалили механика лифтоф в городе уфе.....был там.криминал район.
а шо.....правый секторлвездеивиноват...товарищу луценко ннада проснутся.я б на енго месте просто вешал.....а там потом хай делают со мной шо хотят,толпа и ******...самое главное-цель достигнута...

На границе с Приднестровьем Украины вырыла ров шириной 3,5 метра и глубиной от 2 до 3 метров для блокирования движения тяжелой военной техники и перемещения контрабандных грузов. Национальная гвардия усилила патрулирование.

Протяженность границы между Украиной и самопровозглашенной республикой составляет 140 км.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Еще бы воды налить да крокодилов туда запустить. :D

Однако не стоит забывать, что включенный свет - это безопасность. Так водитель обозначает себя на дороге, чем может предупредить не одно ДТП. Традиционно, украинцы пользуются ближним светом фар при езде вне населенных пунктов в светлое время суток с 1 октября по 1 мая.
В странах, где ближ.свет фар должен быть включен круглосуточно аварийность на дорогах меньше на 20%

В странах, где ближ.свет фар должен быть включен круглосуточно аварийность на дорогах меньше на 20%

Існує велика вірогідність, що в цих країнах теж аналіз аварійності, в залежності від світла фар, проводили лобісти фірми " Осрам":D

Щиро тобі дякую.. :пиво: Тільки ДН в мене дещо пізніше.:D
Ти хоч "тіпнеш", а мені ніколи навіть в чарку "заглянути", бігаю... бо вовка ноги кормлять. :D

Перепрошую, тоді з наступаючим!
Я бігав учора допізна , в результаті дві шестиповехівки просиділи без світла менше доби. Хто придумав живлення в Покровці одним кабелем?
А назавтра- невеликий концерт для 54 тої, дай Боже погоду!

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу