Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Ребят , вы садомазо :рл: бли да поднимите голову , давайте искать в нормальном пространстве , я фигею от вас , вы готовы раз за разом херню выбирать по кругу :рл:

Тяжко сліпим з народження розповісти про чистий колір неба, зелень трави, красу квітів.:незнаю:

Юлю можно во власть пустить, но не надолго. Что бы посмотреть как она это власти "стружку снимет" :ги: Но год и достаточно, без права продления полномочий.

Це все одно, що запустити лисицю в курник, або вовка в вівчарню.

cgbj0h.webp

Порошенко ввел санкции против пяти российских банков

Захарченко заявил, что ДНР "не планирует больше торговать с Украиной"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Задрот умалишенный.

в Спартаке под Донецком боевики оборудовали склад боеприпасов в школе

Чоловік, який за три роки вирізав телефонного кабелю майже на 750 тис. грн., отримав вирок

Комінтернівський районний суд м. Харкова визнав винним 33-річного раніше тричі судимого харків'янина у серії крадіжок (ч. 2 ст. 185 КК України).

Як розповіла начальник управління прокуратури області Тетяна Сотнікова, крадія засудили до 4 років і 3 місяців позбавлення волі.

"У суді доведено, що протягом 2014-2016 років на території Слобідського району Харкова чоловік вирізав телефонний кабель з люків, підвалів та фасадів багатоповерхових будинків. Викрадене здавав до пункту металобрухту", - пояснила Т. Сотнікова.

Загальна сума збитків, завданих ПАТ "Укртелеком", становить майже 750 тис. грн.

Чи легко політикам вас обдурити? Тест фактчекера:

Чи легко політикам вас обдурити? Тест фактчекера:

На некоторые вопросы трудно отвечать, т.к. они основаны на оценочных ответах. Например влияние разных факторов на курс нац.валюты.

Порошенко подписал указ о блокаде оккупированного Донбасса

16.03.2017 14:02
Со вчерашнего дня через линию разграничения в Донбассе грузоперевозки по автомобильным и железнодорожным путям были остановлены: Украины ввела блокаду

Ребят , вы садомазо :рл: бли да поднимите голову , давайте искать в нормальном пространстве , я фигею от вас , вы готовы раз за разом херню выбирать по кругу :рл:

Я знаю, за, кого голосовать буду, чувак реально прикольный:yahoo:

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу