Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Не все так просто із тим розгіном наметового містечка. От і омбудсмен вписалась.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Не чекав від неї такого, все таки, здається, регіоналка по посвідчення, та видно опоблоківцям на руку любий шарварок проти влади. Виходячи, з усього Аваков таки вирішив валити Петра, раз допустив таку наругу. Воно ж і зрозуміло: Петі вже грошей ніхто не дасть, пора міняти на когось, кому дадуть, бо зграя зголодніла вже.

Крысин покинул суд через "коридор позора", устроенный националистами. ВИДЕО

Спрашивай у нее напрямую. Для меня она больше не существует в природе. Точка.
Невже вто.. ? Річка поруч. Природу шкода. Жарт.

====

Він ще не здогадується, чим може скінчитися сварка зі мною, а може й не скінчитися.
Шо, вусань, приїздиш, та без діалектричних перчаток залізеш на стовп , та відключиш від енергомережі ? Так я норм не порушую, вся малина заземлена .:нудно:

Какие джентльмены Лева? Единственная женщина которую они не обидят, это их икона Порошенко. Кстати как там поживает икона Пресвятого семейства Порошенко? Все лизоблюды повесили копию её над кроватью?

Ні, не всі. Не вистачило, всіх розібрали. Чекаю наступну партію .

Невже вто.. ? Річка поруч. Природу шкода. Жарт.

====

Шо, вусань, приїздиш, та без діалектричних перчаток залізеш на стовп , та відключиш від енергомережі ? Так я норм не порушую, вся малина заземлена .:нудно:

Тебе, відключать твої ж сусіди, непошанований ти наш. Я знаю людей.:D

Так, гражданє , Ірка-швачка, в жопі тряпка , нализаалася вже, і її заклинило на однім слові , як той старий патіфон.
Не наливайте їй, це ж вам не Захарова - у тієї підготовка покруче, і не Валька-стакан, закальонна партработніца.
Не наливайте !
Зов вопиющего порохобота в пустыне.:іржач::браво:

Нас таки читают. Вчера об этом говорили.

Українську ГТС посилено охороняють через "Газпром"
НАК "Нафтогаз України" посилив охорону об’єктів газотранспортної системи після рішення Стокгольмського арбітражу щодо контрактів між "Нафтогазом" та "Газпромом".
Про це заявив комерційний директор "Нафтогазу" Юрій Вітренко на прес-конференції.
"Зараз всі об'єкти критичної інфраструктури посилено охороняються, в тому числі Національною гвардією", — сказав він.
Вітренко нагадав ситуацію, яка раніше трапилася в Туркменістані, коли під час конфлікту з "Газпромом" сталися вибухи на туркменських газопроводах.

===

Шото этот пациент уже из каждого утюга.

Да пусть женщину не обижает.
Лёва, не смешите.
Не чекав від неї такого, все таки, здається, регіоналка по посвідчення, та видно опоблоківцям на руку любий шарварок проти влади. Виходячи, з усього Аваков таки вирішив валити Петра, раз допустив таку наругу. Воно ж і зрозуміло: Петі вже грошей ніхто не дасть, пора міняти на когось, кому дадуть, бо зграя зголодніла вже.
Шо-то есть в Вашиз речах. Пора запасаться:попкорн:

Я же говорил Сахару, запрети писать своим подчиненным отсебятину.

Вот тупой фалькон тупо вскрылся, рассказав нам их дальнейшую стратегию.
Теперь им придется работать более нагло и грязно.

Тему удалят, но скрины останутся.
И ХФ будет уже не ХФ, тот, от которого *****ы нервничали, а обычный ПОПФ.

С посещаемостью и рекламоприРошением бабла как и ХФс.

Да, на Грецию хватит. На Мальдивы, увы...

Ты тупой.:рл:

Тогда посмешу сейчас. :)

gehjj3.webp

Тогда посмешу сейчас.
Смеяться будем, если ***ло не поможет победить Барыге.
Сегодня день был смешной. Смеялась, как никогда.
Отправила очередную какашку в игнор. Чего и Вам советую, чтобы и не воняло.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу