Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Крім Ізюмського шляху був ще Моравський шлях, це ж не значить, що я живу в Моравії,,. Я живу у Харкові, а ізюмський шлях просто вподобав, як деякі пишуть аж з Парижу.
Я грешным делом подумал шо там живешь на постоянке. Под сокращение не попал?

g5fadj.webp

Руслан Федоренко поделился ссылкой.
21 ч
Боевой хом'ячок изрыгнул свою версию
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Охуеть... Т.е. какое-то тело стреляло из боевого в полицайку, а остальные полицайки, которых там было дохуища, просто стояли и смотрели, а не открыли огонь в ответ? Или тоха ****ит, по обыкновению, или полиция гроша ломаного не стоит.
П.с. по итогу окажется, что никто ни в кого не стрелял, а ранение - следствие неаккуратного обращения с оружием самого потерпевшего.

Крім Ізюмського шляху був ще Моравський шлях, це ж не значить, що я живу в Моравії,,😀. Я живу у Харкові, а ізюмський шлях просто вподобав, як деякі пишуть аж з Парижу.
Я гадаю, вірніше казати Муравський шлях...

Мура́вський шлях — один з найважливіших стратегічних шляхів 16—18 століть, який пролягав з Південної України на північ до кордону з Московською державою. Етимологія назви пов'язана з травою-муровою або спориш (Polygonum). На місці зруйнованих горизонтів ґрунту виростає зовсім інший склад трав, відмінний від звичайної степової рослинності. Мурова була своєрідним індикатором дороги. Низькоросла трава зростала саме в місцях зі збідненими ґрунтами [1].

Шлях починався з Перекопу, йшов на північ між верхів'ями річок Молочні Води і Кінські Води (біля впадіння в Дніпро), перетинав річки Вовчі Води, Самару, Оріль. Далі проходив через територію Харківського і Охтирського полків поблизу міст Коломака і Валок.

Між верхів'ями річок Осколу, Ворскли, Сіверського Дінця і Сейму Муравський Шлях з'єднувався з Ізюмським шляхом, а біля міста Лівни з Кальміуським шляхом і далі простягався до міста Тула у Московії.

Муравським шляхом користувалися загони кримських і ногайських татар під час грабіжницьких наскоків на Лівобережну і Слобідську Україну.

Запоріжські козаки контролювали цей шлях на відстані 200 верст. Від річки Оріль по Кінські води були кордони Гетьманщини.

Після спорудження в кінці 17 століття кількох укріплених пунктів, татари припинили вторгнення в Україну по Муравському шляху і він поступово перетворився на торговельний шлях.

Глава МИД Дании на ланче в Мюнхене отказался говорить об украинских реформах

Предыдущий **** начал доить олигархов.
Олигархи его прогнали в Ростов.
Нынешний **** начал со всей своей мишпухой высасывать последнее из населения.
Если он не убежит в ближайшее время, то будет у меня еще один бан.
Меня бесит такое отношение к людям - это просто геноцид. А барыге поебать!

Або Харків- майдан Конституції об 11-30.
a2gbde.webp

Нацбанк випустить монету на честь Кіборгів. ФОТО

Развернуто за шо его взяли

В Харьковской области задержали военных, помогавших террористам «ЛНР»

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу