Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
8dbfga.webp

Это феерично: обвинил коллегу якобы в коррупции и потребовал взятку. Как там премьер говорил: проблема коррупции в стране раздута искусственно нашими недругами?
В Харькове чиновник потребовал $8 тысяч у проштрафившегося коллеги (ВИДЕО)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Не дали поспать: на Салтовке на балконе обнаружили около тысячи спящих летучих мышей

Відео. “Щоб поперек горла не стала ця червона ікра”: Ляшко своїм виступом “порвав у клоччя” прихильників Кремля в ПАРЄ

Порошенко хочет чтобы Литвина назначили спикером, – Речинский

Миха Анархист Чаплыга
7 ч ·
О ИТИТЬ! Иногда мне кажется, что суд на Яныком это на самрм деле хитрый план задокументировать и посадить всю правящую бригаду! Так держать! Следствие уже вышло на самих себя... :)

Адвокат: Свою причетність до немирних, збройних подій на Майдані Парубій підтвердив. Парубій підтвердив, що фактично Кримом розрахувались за можливість перебувати його команді при владі на той час і перебувати зараз...

За результатами дослідження протоколу РНБО, було з’ясовано, що група осіб, прийшовши до влади, взявши на себе владу в країні, постала перед питанням, що робити: або захищати Крим, або захищати себе і свою владу в Києві. На той час особи зупинились на другому варіанті...

Фактично все, що робилось – це розподіл посад і утримання влади, до якої ці особи незаконно прийшли в лютому 2014 року...

... вони зрозуміли, о є питання по Криму, але якщо в Криму буде спокійно і вони не будуть чинити опір, то і їх ніхто не буде чіпати, то вони цю всю ситуацію спустили на тормоза, сказали не провокувати і не застосовувати зброю. Нас не чіпають – і добре. А Крим…. Та Бог з ним з тим Кримом...

... це повністю узгоджується з показами військовослужбовців, "які були готові захищати свою країну, які чекали наказу з Києва, але нічого з Києва не отримували".

"Уся відповідальність за події в Криму лежить виключно на людях, які на той час керували країною. Ці люди, в тому числі і Парубій, це добре розумують, і тому хочуть перекласти це на плечі інших"...

А это вообще шедевр!

Парубий: "На мою думку, Янукович самоусунувся 20 лютого, коли покинув свій пост і виїхав з країни. Я думаю, що він припинив свої повноваження ще 21 лютого ввечері"...

Адвокат: "Він покинув Київ через кілька годин після підписання угоди про врегулювання кризи, яку ви не вважали за необхідне виконувати, і заявив, що направляється до Харкова".

"Чому в такому випадку Ви не поставили на голосування питання про самоусунення президента Порошенка, який залишив Україну 1 січня цього року у невідомому напрямку і перебував за межами України до 8 січня? Чому, не знаючи, де перебуває президент, не було проголосувало питання самоусунення і прийняття Вами обов’язків президента України, як це було в 2014 році?"...

А тут еще Дойче Велле наливает!

Президент України Петро Порошенко та його бізнес-партнери не внесли свої дані в німецький реєстр прозорості компаній як кінцеві бенефіціари заводу в Німеччині....

За порушення вимог щодо повідомлення бенефіціарів німецьким законом про боротьбу з відмиванням грошей передбачений штраф до ста тисяч євро. А у випадку повторного порушення - до мільйона євро....

А еще Байден дровишек подкинул... жестко...

А перед тем МБ... МВФ и ЕС... последние еще и безвизом пригрозили...

Ото замесец намечаитсо :)

Байден заявив про регрес у боротьбі з корупцією в Україні

Не в тему, но красиво. :)

bbjb6g.webp

И почему я не удивлен...
Да я сам наверное ничему не удивлюсь. :збентежений:
Ну разве тому, что завтра у нас зацветут ландыши. :D

Привет , Дед. :пиво:

Стратегический беспилотник ВВС США провел разведку у линии разграничения на Донбассе

Да я сам наверное ничему не удивлюсь. :збентежений:
Ну разве тому, что завтра у нас зацветут ландыши. :D

Привет , Дед. :пиво:

Стратегический беспилотник ВВС США провел разведку у линии разграничения на Донбассе
Привет!:пиво::D:D:D

Дочего же бывают упоротые немки. Мне, живущему в Одессе, доказывают ссылками, что центр ранее открытый Михо, закрыт. А я, который был там в конце ноября не мог там быть, ибо он закрыт. И это мне пытается доказать человек, который пускает тысчу левых фековых ссылок, не удосужившись проверить адреса и историю центра.
Прямо как зеленые их-тамнеты.
Ужас просто. Безобидная история превратилась в фарс и проколом немки в которой я ещё и виноват.

им там анаконда сказала , он у них в авторитете , а ты нет :D:D:D:D

ты удивляешься еще ?? до сих пор ??:confused:

Ну да. Строго на 21 грамм.

Я не раз наблюдал, как люди скапливаются в очереди за дешевой колбасой и это вижу почти каждый день. При том это колбаса, как мне рассказали весьма сомнительного качества, но люди стоят в очередях и ругаются если кто то пытается влезть. ППЦ. :рл:

Дочего же бывают упоротые немки. Мне, живущему в Одессе, доказывают ссылками, что центр ранее открытый Михо, закрыт. А я, который был там в конце ноября не мог там быть, ибо он закрыт. И это мне пытается доказать человек, который пускает тысчу левых фековых ссылок, не удосужившись проверить адреса и историю центра.
Прямо как зеленые их-тамнеты.
Ужас просто. Безобидная история превратилась в фарс и проколом немки в которой я ещё и виноват.

Ты еще этому удивляешься?
Плюнь, разотри и забудь.

Да, ибо когда я сам был, а мне-там закрыто. И ссылка на труху, который открыл совсем другое и не там. А потом очередной бред про воровство Михо, опять открытие... и народ с открытым ртом хавает эту пи.....звезду.
Просто ужас какой то.:рл:

знаешь , люди это такие животные которые легче поверят в ложь сладкую , которую им хочется услышать чем в правду горькую , которую ой как неудобно знать :незнаю:

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу