Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
ничо хорошего на самом деле.
весь этот ватный лепрозорий зачищают перед принудительным впиливанием обратно в Украину.
при чем зачищают не украинские патриоты, а *******тские спецслужбы.

Не все так быстро будет:незнаю: Уберут плотву и поставят другую матрешку:незнаю:

ба як ти харашо все сказав, а я ото як собака шо все понімає а сказать неможе:D
іменно саме так, я це мав на увазі, да.

Головне що окрім срачу, ця особа нічого не продуцює. Їй не важлива тема гілки, її не цікавлять новини. Єдине що їй треба, це залити флудом гілку і по можливості пересварити її користувачів. Вона вишукує слабкості кожного користувача і б'є у вразливе місце. Розмірено, без емоцій. Єдиний метод боротьби з цим ботом, поставити його в ігнор, а іншим хоча б не цитувати цю особу. Не годуйте троля, камради!

да они не ненавидят я про Фески и Фалкона , просто так задрачивают и пытаются свою правду в массы донести , но не удается им вести конструктивно диалог , переходят на личности и мат:незнаю:

Ты меня с кем-то путаешь.

все зависит как ***ло с трампушкой перетрут.
если договорятся, то под гарании недоторканности офшоров, у нас тут мотороле золотой памятник отольют на месте мемориала Небесной сотни...если надо будет...

Ну что ***ню несешь? Ты ****улся?

:ги:
bdheb8.webp

Хай там хоч сивому вставляють, хоч кому, аби не годувати їх.
Бо це буде на десятиліття....

Ты подожди, еще будем платить репарации домбасне как пострадавшим. Все к этому идет

Щось ці ****и дуже вий_буються останнім часом.

===================

У аеропорту Варшави розвісили мапи зі Львовом і Вільнюсом у складі Польщі

Мапи, на яких Львів та Вільнюс перебувають в складі Польщі, висіли в залах прильоту і відльоту на першому і другому поверхах міжнародного аеропорту Шопена у Варшаві. Про це у вівторок, 21 листопада, інформує польська Gazeta Wyborcza.

Як повідомляється, вони були розфарбовані в польські національні кольри і включали в себе так звані «східні креси». Видання зауважило, що оскільки варшавський аеропорт - це перший контакт іноземців з країною, то демонстрація такого зображення Польщі є неприпустимою, особливо, якщо взяти до уваги прибулих до Варшави пасажирів зі Львова і Вільнюса

В свою чергу, відповідальний за маркетинг аеропорту Шопена Герберт Войцеховський стверджує, що такі плакати присвячені відновленню незалежності Польщі після 123 років поневолення та мають у собі «освітній елемент». За його словами, в 1918 році кордони Польщі охоплювали сучасні території Литви, Білорусі і України, і цей факт не підлягає обговоренню.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

На майдане какой-то замес сейчас идет.

Головне що окрім срачу, ця особа нічого не продуцює. Їй не важлива тема гілки, її не цікавлять новини. Єдине що їй треба, це залити флудом гілку і по можливості пересварити її користувачів. Вона вишукує слабкості кожного користувача і б'є у вразливе місце. Розмірено, без емоцій. Єдиний метод боротьби з цим ботом, поставити його в ігнор, а іншим хоча б не цитувати цю особу. Не годуйте троля, камради!

блін, то якого органа не поставите?
Позбігались, як зграя собак, від вас не відіб"єшся.
да **** - то ваше улюблене заняття.
Я вже двох клоунів забанила.
Відчепіться від мене. "Мужчіни". баби базарні.

Не ведись, марно. У цього створіння немає принципів. Воно діє дуже раціонально і без зайвих емоцій. Але свої цілі видає своїми діями.

Я конєшно ізвіняюсь, але то не ти в Криму відпочив?
Це ти в нас принциповий?

На майдане какой-то замес сейчас идет.

Ray‏ @Ray_net_ua

Майдан - 21.11.2017(!!) Дежавю.
На Майдане Независимости полиция бьет активистов устанавливающих палатки.
Режим Порошенко сыпется так же, как и режим Януковича.

И в ссср небыло геев:іржач:
gdhhh9.webp

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу