Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Лева, ненависть это сильное чувство, как и любовь - его везет познать немногим.
не льсти себе, никакой ненависти нет и в помине.

Поверь мне, первая троица из перечисленных 100% меня ненавидят.Я знаю о чем говорю.

Больше 3-х лет игнора, тебе это нио чем не говорит? А посмотри что они пишут про меня? :confused:

Ціни на нафту зростають: WTI піднялася вище 57 доларів
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Дещиця: Президент Польщі відвідає Україну найближчими тижнями

ОПУБЛИКОВАНО ВИДЕО ВХОДА КОЛОННЫ ВОЕННОЙ ТЕХНИКИ В ЛУГАНСК

Поверь мне, первая троица из перечисленных 100% меня ненавидят.Я знаю о чем говорю.

Больше 3-х лет игнора, тебе это нио чем не говорит? А посмотри что они пишут про меня? :confused:
А лонгин за шо?

Тю. Фескі та Фалькон і мене ненавидять. Ти ж мені не потрібен для ненависті. Тебе цікаво задрачувати, бо ти ведешся.:) Не більше.
Перших чотири не стільки ненавидять, скільки не хочуть спілкуватися, та теж задрачують, коли ти з'являєшся у темі. Хіба це ненависть? Це інтернет. Тут будь-кого можна слати ***. Головне - не плутати із реалом, бо можна реально отримати сдвиг по фазі. Так шо не дуже переймайся цими інтернет-баталіями. Боксери на ринзі теж чубляться дайбоже. А після гонгу - ходять у обнімочку. І нікого це не дивує. Чому? Так ото ж. Є ігра, а є життя.

Ну ладно, піду заігнорю і тебе, задрачувати - то задрачувати. А то я щось твій ігнор до мене не помічаю. :незнаю:

да они не ненавидят я про Фески и Фалкона , просто так задрачивают и пытаются свою правду в массы донести , но не удается им вести конструктивно диалог , переходят на личности и мат:незнаю:

Перших чотири не стільки ненавидять, скільки не хочуть спілкуватися,
Тогда я покидаю эту тему, как раз я вам глаза мозолить не буду. У вас останется только компашка друзей и я вам желаю приятного общения. На этом все . Чао.

не добьюсь любви, так добьюсь ненависти - льова просто какойто шекспировский ******:D
НеТ, ничего добиваться не буду. Если я тошный и нудный, то оставляю вас в компашке друзей,не буду вам мешать. Общайитесь сколько угодно. Кажись ответил всем. Чао.

СБУ затримала організатора псевдопротестних акції у західних регіонах України (фото)

Напад смертника в #Ірак'у забрав життя десятків осіб >>

Депортація чи викрадення: що сталося із грузинськмими соратниками #Саакашвілі >>

Президент #Зімбабве #Мугабе не став чекати імпічменту і подав у відставку >>

Фотогалерея: Здобутки #Майдану і відповідальність за злочини

Київ вислав білоруського дипломата у відповідь на дії #Мінська.
Україна, керуючись принципом взаємності, вислала білоруського дипломата у відповідь на оголошення #Білоруссю українського дипломата персоною нон-ґрата. #Шаройко

jcbhd6.webp

:іржач::іржач::іржач:
Вы будете смеяться, но "ДНР" напало на "ЛНР"!
f6egag.webp

gfacj4.webp

:рл::рл::рл: Вот это я понимаю патриот:рл::рл::рл: ****ец какой-то:( Цирк шапито
dbe1ca.webp

Лева, ненависть это сильное чувство, как и любовь - его везет познать немногим.
не льсти себе, никакой ненависти нет и в помине.

Первый раз с федяем соглашусь. Какая ненависть к ржавому?:D Брезгливость скорее.

давайте про годовщину майдана лучше:)
хто про шо подумал. када оно токо запиливалось?
може хтото помнит эмоции первые?
там жеж и события нелинейно происходили сразу)

у меня сначала никаких не было эмоций , Киев далеко как бы , ну собрались . Как то вспомнила Помаранчевую революцию , первая мысля-опять на*буд , а потом... стало не не всеравно , когда уже жертвы пошли , то злость появилась , от пофигизма сразу злость на все это беззакония ну а дальше...

ничо хорошего на самом деле.
весь этот ватный лепрозорий зачищают перед принудительным впиливанием обратно в Украину.
при чем зачищают не украинские патриоты, а *******тские спецслужбы.
а ты думал не будет ОТСОСа ?? так побудет и потом бац в одно прекрасное утро птички запоют??? думаю нам с ним жить , жить не одно десятилетие , второе приднестровье , почему?? да потому шо :незнаю: будем их кормить , еще и лечить а там глядишь и медальки давать

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу