Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
убивают убивают - не мешай мне паниковать:D

Дивись - звіздуєш в аптеку, купуєш настойку півонії, валеріани і пустирніка.
Звіздуєш додому, капаєш в склянку по 20 крапель кожної і запиваєш водою.
І так тричі на день.
Плюс бан на недільку, щоб охололо те місце, яке при тобі називать не можна - і попустить тебе.

Не переймайся. Порохоботам приліпити до когось брехню, а потім самим у ту брехню повірити та почати обурюватися, що людина отака-растака - це за правило. Отак ходять - ляпс! - приліпили на когось ярлик, а потім: - ти диви, що у нього на ярлику, неподобство!

Ой, та не кажи.
Як приліплять, а потім самі вірять... обурються, що людина така-растака...
що в неї на ярлику...

Ну я не дипломований психолог, щоби розбирати тексти. Навіть не судовий експерт. Та й ті це роблять за гроші. До того ж аналітик із мене поганий, як кажуть деякі твої подруги. Ще й нарцисизм заважає, зі слів твоїх Інтернет-подруг. :

Все брехня.

З того, що я читаю, видно, що ти найрозумніший і найпроникливіший чоловік в темі.
Твої судження виважені, обмірковані і обгрунтовані.
А тому являються істиною.

ФЖ, все проехали... не вижу смысла на эту тему больше разговор вести...

А Карфаген не я случайно разрушил? НЕ? :confused: :рл:

- ... а потом , на развалинах часовни...
-Простите, а часовню тоже я развалил?
-Нет. Єто било до вас, в 14-м веке...:D:D

Доброго ранку, Льовушка!

- ... а потом , на развалинах часовни...
-Простите, а часовню тоже я развалил?
-Нет. Єто било до вас, в 14-м веке...:D:D

Доброго ранку, Льовушка!

Доброго ранку, Домінікана. :) Радий тебе бачити в темі. :)

aheeg7.webp

Так за правду я ж тут і страдаю. :збентежений:В цій темі, як і порохоботській правду недолюблюють.А ще й брешуть оком не моргнувши.
Як приклад: тут лонгін казав про побачення на яке я ніби то прийшов... Хоча це була форумовка для знайомств і я на ту тусовку не хотів іти, але Ліліана почала писати в темі, в мою адресу: Лев не хочет выйти из тени ... і т. п. та й спека була +32 градуси . Це було 10.08. 2014 року. Я на тій форумовці трошки поспілкувався з одною форумчанкою і все. Після цього в мене почалися неприємності.

Так за правду я ж тут і страдаю. :збентежений:В цій темі, як і порохоботській правду недолюблюють.А ще й брешуть оком не моргнувши.
Як приклад: тут лонгін казав про побачення на яке я ніби то прийшов... Хоча це була форумовка для знайомств і я на ту тусовку не хотів іти, але Ліліана почала писати в темі, в мою адресу: Лев не хочет выйти из тени ... і т. п. та й спека була +32 градуси . Це було 10.08. 2014 року. Я на тій форумовці трошки поспілкувався з одною форумчанкою і все. Після цього в мене почалися неприємності.

от негідники!:відстій:

есть европа и северная америка.
а есть страны третьего мира , вроде *******и, северной кореи, Украины или Сомали...а порядка нет нигде, ты прав.

Є і Японія, третя економіка світу. Де люди сплять прямо на дорозі від перевтоми і де популярна послуга "сім'я напрокат" для великої кількості самотніх. Отже бачим що економічний успіх і політичний "порядок" не сильно відображається на щасті кожної окремої людини. А власне для чого кожному хочеться "порядку" в країні? Тільки для особистого щастя, і все.

Левины плаксивые речи напомнили мне одного персонажа:

— Птибурдуков, тебя я презираю, — заныл он. — Жены моей касаться ты не смей, ты хам, Птибурдуков, мерзавец!Куда жену уводишь от меня?..

— Товарищ Лоханкин!— ошеломленно сказал Птибурдуков, хватаясь за усы.

— Уйди, уйди, тебя я ненавижу, — продолжал Васисуалий, раскачиваясь, как старый еврей на молитве, — ты гнида жалкая и мерзкая притом!Не инженер ты — хам, мерзавец, *******, ползучий гад и сутенер притом!

а мені, як туза бачу, "гадюка семибатюшная" згадується.

Порошенко знову влаштував постановочне застілля – журналістка. ФОТО
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Страшный БЕНДЕРовец‏ @Realuran

Четверта річниця Майдану:
Україна найкорумпованіша країна Європи без права на суд для громадян.
Майже всі злочинці режиму Януковоща тепер працевлаштовані режимом Порошенко (сидить лише рагуль "Топаз").
Триває війна... а разом з нею кривава торгівля з РФ.
З революцією гідності нас!

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу