Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Та ми ж дискутуємо. Просто, коли людина права - ніхто про це не каже, це само собою. А коли не правий - йому тицяють під ніс. Тому й здається, що ти завжди неправий.
У кожного правда своя, я вже тобі казав. Те, що правда для тебе - повна дурість для іншого. Бо у нього інша точка зору ще й під іншим кутом. Ти дивишся на аверс монети і кажеш - там написано 50 копійок. Інший дивиться на ту ж саму монету на її реверс і каже - ні, там тризуб, а третій дивиться на гурт тої ж монети і каже - та ви *****и, тут якісь насічки паралельні і ніц нема ніяких малюнків. Отак приблизно це виглядає. І можеш із маніакальною впертістю доводити, що на монеті 50 коп вибито. Ти правий. Але інший бачить тризуб - і він теж правий. Подивись під його кутом зору з іншої сторони і визнай, що кожен може бути правий із свого боку монети.
Хорошо...пусть будет так.Но тогда ответь мне на вопрос: Вот все такие правильные, грамотные, толкают красивые речи и все такое. Тогда почему мы так плохо живем?

Лонгин, а это уже чистейшей воды скотство.

Да, она мне нравится и что теперь??

Смеётся тот, кто смеётся последним.

Ути-пуси, это кто тут про скотство говорит? Слюнявый плешивый толстячок, который при живой жене бегает за каждой юбкой в интернете? Даже если в юбку обряжен такой же толстячок-**********)))

"Тому шо кругом одні *****аси"(тут повинен бути знак копірайту, але не знайшов:незнаю:)
Во , как громко сказано. :)

"Велико предание, но верится с трудом".(с)

А как их много , по отношению к порядочным людям?
Сколько % нужно активного населения страны, для того, что бы навести порядок в Украине?

Ути-пуси, это кто тут про скотство говорит? Слюнявый плешивый толстячок, который при живой жене бегает за каждой юбкой в интернете? Даже если в юбку обряжен такой же толстячок-**********)))

Лонгин, вот ты в 100-й раз проколося...Я же в тебя в игноре.:)

1. Факты можно хоть какие то? ( приглашение на свидание кого то из дам например).
2. Я захожу на форум потрындеть и не более. Я ни к кому из женщин не приставал и не приглашал на свидание, ни куда либо еще;
3. У меня лысины к твоему сведению нету. А волос редкий от рождения.
4. Лонгин, а можно факт к какому я ********цу "подкатываю"
Лонгин, ну хоть какие то доказательства приведи, кроме бреда. А то еще никто не удосужился сказанное хоть чем то подтвердить. :ги:

Лонгин, давай если я вру и ты докажешь, то я выставляюсь, а если пустозвон, то уж изволь выставится сам.

как можно обвинять в непатриотизме, папуасов бегущих из сомали в европу?
как можно обвинять украинцев, удирающих в желании хоть немного пожить человеческой жизнью?
как можно завидовать тому, кто смог в отличие от тебя?
****ец короче

Действительно ППЦ... такой бред нести.:ги: Это не каждому дано. :)

Адам Жоржович. Ти такий ***овий зробився Валєр’ян, чи у тєбя жизнь ***овая такая, чи у тєбя кожа на головє сухая, я тебе не пайму!
Валер’ян Валер’янович. (червоніє). У мєня волос ломкій.
Адам Жоржович. А *** в тєбя случайно не ломкій? Га-га-га (регоче). Ну нє абіжайся.(с)
Лесь Подерв’янський.
Васiлiса Егоровна i мужичкi.
:D:D:D:D:D:D

Сходи лучше козу выгуляй, больше толку будет.:іржач:

Ну я не дипломований психолог, щоби розбирати тексти. Навіть не судовий експерт. Та й ті це роблять за гроші. До того ж аналітик із мене поганий, як кажуть деякі твої подруги. Ще й нарцисизм заважає, зі слів твоїх Інтернет-подруг. Так що я краще посиджу у куточку, подивлюся на цей цирк. Без театральних жестів та епатажу. Із келихом віскаря, як справжній алкашик, знову таки зі слів Інтернет-експердів.
Що там ще твої подруги назбирати у посліді різних дописувачів форуму? Яких ще охуєнних історій чекати?:попкорн:

Опять пустые обвинения.:):D:D:D

Люди, ну вы хоть до порохоботов обратитесь,они на меня там кучу типа компромата собрали. :іржач:

А вообще иногда ржачно читать сообщения о моей жизни.:D:D:D
Еще что интересного в моей жизни, рассказывайте, не стесняйтесь.Я вас всех послушаю .:попкорн:

Лонгин, вот ты в 100-й раз проколося...Я же в тебя в игноре.:)

1. Факты можно хоть какие то? ( приглашение на свидание кого то из дам например).
2. Я захожу на форум потрындеть и не более. Я ни к кому из женщин не приставал и не приглашал на свидание, ни куда либо еще;
3. У меня лысины к твоему сведению нету. А волос редкий от рождения.
4. Лонгин, а можно факт к какому я ********цу "подкатываю"
Лонгин, ну хоть какие то доказательства приведи, кроме бреда. А то еще никто не удосужился сказанное хоть чем то подтвердить. :ги:

Лонгин, давай если я вру и ты докажешь, то я выставляюсь, а если пустозвон, то уж изволь выставится сам.

Да тут тебя столько цитировали, что вытащил из игнора, полюбоваться на твои слёзы-сопли слюни)))
1. Ну ты уже сходил на свидание. Результат плачевен - пиво ушло победителю)))
2. Ты способен на болеее?)))
3. "Это у меня не лысина, а пробор такой широкий"(с)
4. Ноу комментс.
В общем, слухай сюды - не разевай свою слюнявую пасть в сторону Рыжей и Лилианки и никто такое ****о трогать не будет. По крайней мере я точно о тебе не вспомню.

Да тут тебя столько цитировали, что вытащил из игнора, полюбоваться на твои слёзы-сопли слюни)))
1. Ну ты уже сходил на свидание. Результат плачевен - пиво ушло победителю)))
2. Ты способен на болеее?)))
3. "Это у меня не лысина, а пробор такой широкий"(с)
4. Ноу комментс.
В общем, слухай сюды - не разевай свою слюнявую пасть в сторону Рыжей и Лилианки и никто такое ****о трогать не будет. По крайней мере я точно о тебе не вспомню.

1. Меня вытащили на форумовку, но не свидание. Радуйся, "победитель" :ги:
2.А ты что, сомневаешься. :ги:
3.Это пусть тебя не колышет.
4. Всё ясно, ты обычный ****унишка. тебе об этом здесь многие говорили.
5. Я здесь никого в последнее время не трогал, но нападки продолжаются.
6. Хотелось бы поинтересоваться: А у тебя какая пасть? Сухая, что ли? :іржач:
7. Да читаешь с клона мои сообщения, как и некоторые другие юзееры. Так что не ****и.:D Научись врать для начала. :ги:
8. Я без таких советчиков как ты ,как-нибудь обойдусь.

Де ти бачив звинувачення? З моєї сторони - тільки сухі факти. Без емоцій.
Хто ще тобі скаже правду в очі, не сюсюкаючи та не цьомкаючись іудиним поцілуєм? Не треба тобі моєї правди - так і скажи: відчепись, не подобається мені твоя правда, в мене є своя. Я й відчеплюсь.

Про компромат улибнуло. Я бачу звідки твоя Інтернет-подруга бере матеріял про усіх дописувачів цієї теми. Не ти підказкав, часом?:)
ФЖ, все проехали... не вижу смысла на эту тему больше разговор вести...

А Карфаген не я случайно разрушил? НЕ? :confused: :рл:

Як ти кажеш: слів засчітан?:D Хоча можемо ще потовкти воду у ступі. Поки є трохи часу.

І знова здорова! Манія величі не давить? Корону поправляй. Де ти і де Карфаген?:іржач:

Просто смысла не вижу дискутировать на эту тему.
Здесь я что не опубликую - все не то. Мнение - никуда у меня не годящиеся. С кем бы не общался - это плохо. Странным все это не находишь ли это?

Еще раз, для тебя и тебе подобным. Я ни с кем не целюсь из форумчанок, не приглашаю на свидание. Только общение в инете и не более.

Что ты несешь?!:D:D:D
Ну что, больше не к чему придраться, как к метефорам? ППЦ.
Или для того что бы самоутвердиться все способы хороши?

Та мені пох на ті чутки та розборки. Розвели тут ромашку.
Та і шо мені тут самостверджуватись? Вже усі про всіх все з'ясували. Дратують тільки зайди та дріб'язкові розбірки чимось ображених.

Я так и понял...:D

А что новеньким нельзя заходить? Это что, частная тема?
Форум для всех, к твоему сведению. Создайте закрытую группу и общайтесь между собой, раз вас новенькие нервируют или поставь в игнор.
Но вы почему то этого не делаете? Значит вам это нравится.

Тарифы на грузоперевозки "Укрзалізниці" продолжат повышать
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Новенькі заходять.
І де ж вони? В притул не бачу!
. Але коли нова людина заходить та починає встановлювати свої правила,
Домінікана пропонувала припинити ****, але вам це не до вподоби. Вам гризти когось потрібно завжди. Звичка затьмарює здоровий глузд.

встановлювати свої правила, та розводити ****, роздаючи ярлики користувачам, то хочеться спитати: а не пішла би вона *****?
Ви цим і займаєтесь.Забув як тут ви забороняете комусь писати?
Ох образився... а як сам гадості цинічно пишеш , то це нічого...

Так чому б вам двом не піти десь лупитися у десна, створивши свою тему, ніж напружувати решту дописувачів цієї?
Не кажи що мені робити і я тобі не буду говорити куди тобі йти. ОК?

Коли ж вас вже двоє - то перебор. Так чому б вам двом не піти десь лупитися у десна, створивши свою тему,
Хай це тебе обходить .Постав в ігнор і забудь за нас.
Я в другі розділи пішов, так ви меня і там знаходите, з клонів слідкуєте і пишите. Що, не так? От лонгін наприклад - він просто все про мене знає: де я, що я,як я... і навіть більше ніж я про себе знаю. Тобі не кажеться це странним?
Чи подобається, коли тебе чморять
Це єдине, на що тут деякі спроможні.

Я ще раз тобі скажу: де хочу, там і пишу і ти мені не указ. Зрозумів?

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу