Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Петров, ты меня извини, при всём уважении - перестань ты поминать шоколадников в каждом посте. Хотя бы через три, если можно. Ибо выглядит это как психологическое залипание.
Пусть люди живут в радости, отрезвление будет болезненным.

Я их не упоминаю, что ты! Тут, наоборот, я упомянул народ моей страны, наёбанный чиколоТТной ****ью. Это - другое, isn't it?

психологическое залипание.
А-ха-ха! Ты тоже заметила?

Полезно почитать:

Dmitro Vovnyanko з Дмитриком Вовнянком.
1 год ·
Що спільного між зраднюками і покійним Бузиною? Головне - те, що зраднюки за заповітами Бузини так би мовити "брешуть недоговором". Фірмений стиль покійного Бузини - сказати правду, але не всю. Бузина з легкістю подавав той чи інший факт з минулого Тараса Григоровича, Євгена Конавальця або Романа Шухевич, і факт цей виглядав або не айс, або - мав кілька трактувань, в т ч - неприємні. При цьому покійний Бузина не казав про десяток інших вельми позитивних фактів і мовчав про обставини в яких наведений ним факт відбувся. Тобто наче закинути йому брехню було не можна, але водночас враження від його писанини було якраз таке, яке було потрібне покійному Бузині.

Зраднюки виявилися вірними послідовниками покійного Бузини. На всю мережу вони ревуть і стогнуть про нагородження Атрощенка, Єніната, Кулика і згадують один і той самий факт - голосування за диктаторські закони.

При цьому зраднюки сором'язливо мовчать про те що саме Атрощенко зареєстрував постанову про скасування голосування за диктаторські закони. Мвчать вони про те що Кулик крупно допоміг Генпрокуратурі повернути 1,5 мільярди Януковича. Що Єнін також допомагає повертати в країну гроші регіоналів.

Мовчать вони і про те, що на момент перемоги Революції гідності опозиція у ВР не мала більшості і проголосувати тоді перші після втечі Янука закони вдалося виключно завдяки голосуванню частини Партії Регіонів.

Що? Пацани шкіру рятували? Шановні, та якби вони рятували шкіру, знаходилися б вони тоді не в Києві, а в Криму, або у Москві. Бо після Революції Гідності,якщо хтось забув, почалася війна, і Путін її перспективою Януку погрожував ще до революції. І це зараз ми знаємо про добробати, волонтерів та феодосійських морпіхів, а тоді перед країною в повний зріст стояла перспектива російських танків на Хрещатику. Тож якщо і керувалися чимось екс-риги, то аж ніяк не інстинктом самозбереження.

Зраднюки про все це мовчать. Бо треба їм сформувати зовсім інше враження. Так само як і покійному Бузині.

Вони так схожі...

Президент Украины Офшор Липецкий (Петр Порошенко) исключает возможность проведения в Украине досрочных выборов.
2019 в "адин втур" второй раз

:)

Президент Украины Офшор Липецкий (Петр Порошенко) исключает возможность проведения в Украине досрочных выборов.

Поэтому экономьте желчь. Два года до выборов и потом еще пять лет президентства Порошенко как-то придется вам тянуть и изрыгать свою злобу. Неудачники.:yahoo:

придут регионалы и отымеют всех и всё

Кстати, заметили, как поменялась риторика чиколиТТе? Не? Странно... Пугать уже начали. Лилит, чё скажешь?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Столбу присвоить внеочередное звание за спасение других жизней :)

Поэтому экономьте желчь. Два года до выборов и потом еще пять лет президентства Порошенко как-то придется вам тянуть и изрыгать свою злобу. Неудачники.:yahoo:

Гей кузнэцЬ, язик та **** за преференцЬ не болить?:)

сейчас им даже деньги на гречку не нужно будет тратить , скажут -войну закончим и экономику поднимут ,вот и весь *** до копейки

Кстати, да. Козырей у них - ****ец, ещё и чиколоТТе им их постоянно подбрасывают.

Рабочие места создают, молодцы!

Федяй, там и грузчики нужны. З/п от 6000, с/п, мед/страховка. В твоей конторе есть медстраховка?

я страховку беру клевером.
козу ж кормить надо:D

По другому не дает? Только за клевер? Балувана...
Вот барыги шоколадные, украинцев рабами сделали: медстраховка, соцпакет, компенсация питания. Скажи?

вангую шо он пойдет на второй срок и станет повторно презом, но второй срок не досидит - как говорил остап бендер, обстоятельства потребуют срочного отъезда за границу:)
вы ж там мой мусор всякий собираете и подшиваете, а мудрости мои пропускаете - вы это пожалуста сохраните , посмеемся тогда с вами вместе:)

Вы тут два года вангуете-вангуете и ***** не вывангуевали. Что сбылось из ваших ванований? *** да *****. Неудачники-вангователи.
И да, не забывайте про тренд - "скоро будет":D

вот сайт конти, который рыга колесникова

а ты за рошен топиш же не по политическим соображениям а потомушо конфеты у них реально вкусные?
бо я чесно незнаю, я конфет не ем ваще(

Я за "Рошен" не топлю, а радуюсь созданию рабочих мест с хорошими условиями. Из вас, *****ов, хоть один порадовался созданию рабочих мест в Украине?

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу