Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В БлокеПанамскихПатриотов большинство - против введения визового режима с РФ, - Гончаренко
если бы мы знали лично все 40 миллионов украинцев, мы бы тебе ответили бы наверняка.
а пока новый президент, как легендарный суслик![]()
Мы с тамарой ходим парой...Цитата:
Сообщение от Вася Хренов
Так в этой теме есть противники закрытия фсбэшных сетей РФ в Украине.
Это от недальновидности
Перед ним извинились за причинённые неудобства?
Копов вызвали люди, которым угрожали предметом, похожим на ********, из той машины. И, скорее всего, то ***** поняло что приедет полиция и будет кипишь и ******** спрятали. Их, по хорошему, нуно было отвезти в отделение, взять показания письменно у вызвавших полицию и тщательно проверить авто + проверить ладони на предмет оружейной смазки. Вот тогда точно не будут ездить по городу, размахивая из окна пистолетом.Цитата:
Сообщение от Dreamfinder
Правильно они все делали. Странные люди, странно одетые. Только подходить всем экипажем близко не нужно было.
Патрон у патроннику це правильно? Ну тоді мені у цій країні робити нічого. Бо я полюбляю "странно" наряджатися. Так що, кожного разу, як я з компаниєю буду щось шукати під лавкою у парку із ліхтарем, до мене буде підходити коп і пересмикувати затвор пістолета? Як кажуть у анекдоті: - А пагаваріть? Чи це не входить в обов'язки копа? Відразу наставляти заряджену зброю на людей, затикати ім рота та вимагати показати пістолет? У мене є такий собі пістолет, але він прирос, вибачте, з дитинства. Боюсь, що коли я його покажу тому копові - він відстрелить мою дзюрку з переляку.
Так шо, мені робити ВНЖ у іншій країні?
Чи може навчити копа робити усе по порядку і не вести себе, як робокоп із кіно, розмахуючи пістолем?
Передивився відео ще раз. "Странно" одягнена людина - це хлопець у джинсах, чорній футболці та сумкою через плече? Добре, що я собі не заказав таку сумочку. Пів міста таких "странно" одягнених хлопців. Мені більш цікаво, що так налякало того копа? По ночах не пісяється, бідолага.
Открою страшную тайну: власть в Украине не любят (лизоблюды исключение) традиционно. Хорошо или плохо это не знаю. Национальная черта...да...
Прювет!Доброго вечора, шановна громадо!