Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Відродження - фракція Ігоря Коломойського, якщо хтось не в курсі.
Anděl;53808197 сказав(ла):А кто эти 9 из БПП?
Люди Балоги, в т.ч. Пінзеник і інші ****и. Чому їх не викинули з фракції - велике питання.
Anděl;53808262 сказав(ла):Может вопрос по-другому задать, почему их туда приняли?
я в полнолуние всегда порохобот![]()

Бо вони б обралися до ВР в будь-якому разі, очевидно. А на момент виборів конфлікту Балоги та Коломойського з владою, совістю та здоровим глуздом ще не було.
Ко-ко-ко,петюню зливають в казанах
Но при этом коалиция есть и у петюни еще даже задел в 45 голосов есть для принятия любых решений.
Стець,ты стал сам себе противоречить.
Anděl;53808328 сказав(ла):А выбирались они как? Шли от БПП или самостоятельно?
И шо нам остаётся?вот такие *****ы сидят в парламенте. не хотят бороться с коррупцией а насчет безвизового....плевали они на нас.
они свои шкуры спасают. оппоблок, беня со своим вырождением, ляшко с вилами....
и разные другие депутаты....
Хто-як. Балоги ніби по мажоритарці, Пінзеники та інші Пацкани по списку. Це ж усе гроші на передвиборчу кампанію, треба і це враховувати.

Anděl;53808328 сказав(ла):А выбирались они как? Шли от БПП или самостоятельно?
И шо нам остаётся?
Только перевешать их, другого нет варианта.
Тіки після того,як ти підеш на форум фабрики Roshen.Може варто піти пострибати на ватофорумс разом зі своїми браттями по розуму?
Рада провалила "безвізовий пакет"
Верховна Рада у четвер змогла проголосувати лише за 2 з 13 необхідних для запровадження безвізового режиму законопроекти.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Так,я цього хочу,бо нинішній склад псевдореформаторів не відповідає суспільному запиту та має самостійно скласти з себе повноваження,але ж ми в Україні і у нас про саморозпуск можно лише мріяти.коаліції перевиборів у Раду