перепощу
Не в коня корм, зря. Точно говорю.
Я ж говорил)))Напрасно.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
перепощу
Я ж говорил)))Напрасно.
Настало время охуительных историйА розпад коаліції - це автоматичне перекреслення будь якої підтримки та європейської інтеграції. Вже назавжди.
Тобто ти збираєшся "міняти владу" і не знаєш на кого?
Это оттого, друг мой, что меня обычно тошнит от шоколада.Я ж говорил)))
Забавно когда проплаченный бот кидается ботами в другихЯсно, проплачений бєнєбот.
Anděl;53809300 сказав(ла):Т.е. если бы ту же Юлю выбрали, то отношение запада к Украине было бы другим?
Саакашвили меня бы устроил. Ярош сильно радикальный.
Не в коня корм, зря. Точно говорю.
Которой ***** нет уже как полгода.Вот только из шоколадного цеха это не видно,но вайн они почему-то поднимают что тот или иной закон не прошел,но как такое возможно в стабильной коалиции?
Три євроінтеграційні закони були проголосовані по графіку, один відправили на повторне друге читання. Не прийняли лише "поправку" бахнутої феміністки Геращенко, яка ні на що не впливає,а істерика у змі - лише продукт пєрдєжу усілякого сміття типу членососів Ляшків, рейдерів Корбанів та партії регіонів.
![]()
Люди Балоги і Коломойського, а також членосос Ляшко разом з ОБ демонструють своє справжнє обличчя.
Тори, ну так я твою позицию знаю
все радикалы в мире курят в сторонке![]()
— Шокин создал управление по расследованию нерасследований майдановских преступлений. И теперь они допрашивают ведущих следователей созданного по нашему настоянию управления специальных расследований.
Но самое интересное, что расследование нерасследований возглавил главный нерасследователь Ничипоренко, который, собственно, и завалил все майдановские дела в киевской прокуратуре.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
грубо ответить? что бы понял разницу между если бы и реальностью.
не обидишься?
я про то как ты появился на свет и как мог не появиться....
Було би тим самим. Але не в президенті справа, а у парламенті та уряді. Уряд, наприклад, був би ідентичним нинішньому, солідарність обмінялася б рейтингами з батьківщиною, а у цій темі розповідали би не про "пецю-шекаладніка" а про "юльку-воровку".