Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

В останній день жовтня, на Геловін, поблизу Землі пролетить великий астероїд.

55258.jpg

Він може зіткнутися з місяцем. Таке припустили британські астрономи, передає NASA.

Астероїд наблизиться до Місяця на 290 кілометрів. Для космічних тіл – це невелика відстань. На такій дистанції частина астероїда може врізатися у небесне тіло. Нині він рухається зі швидкістю 35 кілометрів за секунду.

Мати алтайського «героя Новоросії» вбили під меморіальною дошкою сина через «гробові» гроші
Російський найманець і “герой Новоросії” Іван Корольков, наклав головою коли під Дебальцевим. У вересні «герою-танкісту» встановили пам’ятну дошку на будинку де він жив, у селі Озерки Тальменского району. Тут нагла смерть і застала його мати
Джерело:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Там, скорее, пулемёт. Я от "Свободы", там батальон ихний "Січ", может и подгон какой сделают! :-)

РГДшку для меня попроси!:D
Я, в свое время, стоял на посту перед самым дембелем, ходил-ходил, скучно, жрать хочется, потом в дувале увидел выбоину. Не знаю, зачем впихнул туда РГДшку, она легла и не видно снаружи. Наверное и сейчас там лежит.:D

В Тернополі був?тригичку тернопільську пробував?Якщо ні то ти не свободовець.:D
Алкашня бЕндеровская!:D

Президент відповів на пропозицію призначити Тимошенко послом в Гондурас.
Петро Порошенко відповів на петицію №22/007786-єп з пропозицією призначити лідера "Батьківщини" Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Гондурас.

Туди їй дорога,тільки не послом.:D

А попробовать не получится - не пью.

Вистарчає понюхати,на все життя запам'ятаєш:D.

Алкашня бЕндеровская!

Сам ти голодний!:D

⚡️Антиколлаборант⚡️ ‏@dimonfox08 3 ч.3 часа назад

⚡️Антиколлаборант⚡️ ретвитнул(а) Chechen Center

Руснявый генерал, по приказу которого, было вырезано чеченское село. Награда нашла своего "героя", даже спустя годы.

CSAg3JpXIAEsMmk.webp

Ахуеть! (сижу в недоумении).
Не слушай ты этого бандеровца! У него если не Тернопольское, то плохое!
Слушай, а может они ****** так называют? Понюхал - и порядок!:D

Наручники і палку,дали?:D
Ну-ка, ну-ка... Поподробнее. А не засланный ли ты казачек? Вчера на Донфоруме читал, что в нашей мове нэма слова наручники? И слова палка тоже нема!
Не був бы ты шпийоном то писал бы: "Кайданки та кийка пан отримав?"
:іржач:

Новости Донбасса ‏@novostidnua 1 ч.1 час назад

Краматорск сейчас. Митинг партии регионов - оппозиционного блока. Русские народные песни и ни одного флага Украины .

CSA3F1UUEAAQHXX.webp

Где-то тут должен быть суслопаров, к бабке не ходи!

А що тут "недоуметь":confused:на другий день після прийму лікарства,дивишся в дзеркало а вона на голові росте,то б то,гичка,ти її збиваєш,а вона знову росте.:D:D:D

7db1dc86fac2.gif

Не був бы ты шпийоном то писал бы: "Кайданки та кийка пан отримав?"

Які ви всі розумні,я з 83р в Литві проживаю,громадянство українське.Ось і заносить деколи,Коли приїжджаю до Львова,до мами вона також мене поправляє,вона вчитель.:D.
Ти б бачив як я листа пишу половина англійських букв.:D

Останнє редагування:
Порошенко пояснив, чому недоцільно призначати Тимошенко послом у Гондурас

Фирташ собрался в Украину, у него есть решение суда — источник

Зібрали усі важливі посилання в одному місці, щоб ви нічого не пропустили. Важливо знати все перед вибором

Назад
Зверху Знизу