Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 47

Лёд тронулся! Господа ***обандеровцы!

Крупнейшие кредиторы предложили Киеву реструктуризировать задолженность со списанием 5% стоимости облигаций. Об этом сообщил Reuters источник. «Предложение содержит уменьшение (суммы основного долга) на 5%, с условиями, связанными с этим»,— сказал источник, отказавшись раскрыть условия. Источник также отметил, что предложение направили на этой неделе.

Украина просила списать 40% тела долга

CLLhh4EVAAAQswF.jpg

Переговоры России и Франции по "Мистралям" закончены - контракт будет в ближайшее время расторгнут.

Об этом сообщает ТСН.ua со ссылкой на заявление помощника президента России по вопросам военно-технического сотрудничества Владимир Кожин.

"Переговоры уже все завершены, все уже определено — и сроки, и суммы. Я надеюсь, что в самое ближайшее время будет подписано соглашение о расторжении контракта, и тогда будет объявлена сумма, которую Франция нам заплатит", - сообщил он.
Подробности читайте на УНИАН:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

- Владо, ти не хочеш розібратися з контрабандою,
з корупцією,з незаконною елітною нерухомістю?
- Ні. Я хочу розібратися з вашими SIM-картами

Alex Rychkoff ‏@AlexRychkoff 12 мин.12 минут назад

Айдар в Новомосковске, сегодня сдали автоматы.
Увы. Походу, батальон все. Жити по-новому.

Лёд тронулся! Господа ***обандеровцы!

Крупнейшие кредиторы предложили Киеву реструктуризировать задолженность со списанием 5% стоимости облигаций. Об этом сообщил Reuters источник. «Предложение содержит уменьшение (суммы основного долга) на 5%, с условиями, связанными с этим»,— сказал источник, отказавшись раскрыть условия. Источник также отметил, что предложение направили на этой неделе.
Надеюсь Яресько послала куда подальше граждан ,скупивших с 50% дисконтом бумаги с дикими процентами,и теперь предлагающие списать 5%.

CLLp56bWsAQYrLZ.png

Мuд Бералуси ‏@Fake_MIDBLR 1 ч.1 час назад

Скоро заживём. Лукашенко приказал найти в Беларуси нефть. Копать будем в сторону Таганрога
:):):)

К сожелению в Крым дофига украинцев ездит:rolleyes:

Не много, поверьте в основном или к родственникам или дамбасцы. Мы ездили надо было к родственникам. Ни одного украинца не встретила и даже не услышала говора.

Тут у фейсбуці один заслужений дописувач, який неможе доти ладу своєму силовому міністерству написав як воно треба, щоб було у іншому силовому міністерстві. І це так співпало з проблемами з ментовсько-воєнкоматською лажею в Харківській області. Так от, цей чос за контрактну армію я чую ще з часів Кучми і міністра Кузьмука, я тоді ще тільки отримував приписне. Після цього оту контрактну армію реалізовували послідовно "любі друзі" цього дописувача, в тому числі згатний інший дописувач Гріценко, який теж встиг побути міністром оборони. Потім цю програму реалізовували Янукович і Ко. Результати оцієї діяльності ми побачили у 2014 році й бачимо дотепер. Так от, може ця ідея не тово? Не дуже? Хоча й принадлива для тих, хто не готовий зі зброєю в руках захищати державу.

Так от, оскільки зараз модно бути ****ітиком та великим керманичем, я б теж запропонував дещо - хай буде костяк з контрактників, але сама система військового обов'язку повинна бути на-кшталт ізраїльської, де служба в армії для всіх. На відміну від кабінетно-фейсбучних фантазій, ця система довела свою життєздатність. І роздайте всім військовозобов'язаним оту застарілу зброю зі складів МО - Мосинки, СКС та інший мотлох, який нафіг армії не потрібен за всимволічну плату (валова Мосинка коштує у штатах 100$, Карл). Хай громадяни вчаться стріляти, тим більше, що за власний кошт.

Пардон за многабукаф, щиро ваш - як-то кажуть, хорунжий запасу ЗСУ

Назад
Зверху Знизу