Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А еще там мотострелковая бригада в полном составе. А еще пришли морпехи. Много. С артой и танками. И артиллерийские бригады, с дивизионами РСЗО.
А сколько ВСУ было в Крыму,и с каким вооружение ? )))
Чуть не забыл))) Привет акционерам РОШЕН ХФ !
Да, Бирюков уже совсем берега потерял. Большое разочарование. Понятно, почему Диана Макарова стала так о нём писать. Интересно, ему не тесно в одном кабинете с его эго?Мы конечно сливаем Мариуполь/Широкино/Авдеевку/Артемовск... Ну, список там продолжите дальше, ок? Безмозглым - просто не понять, у раненыхвголовуилижопу свои коммерческие интересы, а у многочисленной армии ботов это работа.
Дмитро Вовнянко
1 ч ·
Шановні.
Якщо на вулиці вам гопники розфарбували табло, а ви не наважилися дати здачі, бо їх багато, бо вони сильніші, бо вам страшно нарешті, це не значить що ви висловили своє презирство до гопників і поставили себе вище. Це значить, що поки вони качали м'язи і ставили удар - ви займалися чимось іншим. І тому зараз вам просто набили рило.
Якщо вас незаконно оштрафував мент, і ви замість писати заяву та доводити свою правоту у суді, тихенько платите штраф а потім гучно ремствуєте що "мусора - казли", це не значить що ви висловили презирство всім ментам разом узятим. Це значить - що ви відмовилися від боротьби і вас пошили в дурні за вашої повної згоди.
Якщо замість піти на вибори і проголосувати за владу (якщо ви її підтримуєте), за противників влади (якщо ви підтримуєте їх), або зіпсувати бюлетень (бо не підтримуєте нікого і хочете це дати зрозуміти), ви лишаєтеся сидіти вдома і ігноруєте вибори - це не значить що ви висловлюєте свою позицію та незгоду з виборами. Це значить що ви ВІДМОВЛЯЄТЕСЯ брати участь у виборах, що вам ЧХАТИ на їхні результати, що ви ПОГОДЖУЄТЕСЯ аби обрали за Вас і що вам БАЙДУЖЕ хто керуватиме вами надалі. Тобто - відповідальність за дії переможця ви несете разом з тими хто переможця обрав - переміг він завдяки і їхнім голосам, і вашій байдужості.
Я розумію що в Україні це вже традиція - кожен свій обосрамс пояснювати маніпуляціями з цифрами, наданням подіям інших назв та іншої демагогії.
Але от не треба високими ідеалами, та карколомними позиціями пояснювати власні інфантилізм та байдужість.
І боягузство.
Воспитывают врагов.Это ппц.
Воспитание молодежи на *******е:
Это ппц.
рузья! Меня все просят прокомментировать уход с поста директора Насти Голуб. Я от комментариев воздержусь. Скажу только, что из Департамента культуры мне пришла бумага, по которой они меня назначают директором театра вместо нее. Вот, что я им ответил: "Я отказываюсь выполнять возложенные вами на меня обязанности директора театра, тк, чтобы быть директором, надо разбираться в экономике и многих других вопросах ( да и это не спасает!) А я в этом не разбираюсь. Кирилл Серебренников. 24 июля 2015 года."