Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 46

"Я точно могу сказать, что выборы на подконтрольной нам территории состоятся 25 октября, и я как президент Украины делаю все возможное, чтобы освободить оккупированные территории",
Пугают меня эти выборы.
Снова какая то ***** пролезет.

Родился по месту первого назначения отца в житомирской области
Украинец не тот кто в Украине родился, а тот кто для родины, что-то делает. Вот как вы помогаете Украине бороться с *****скими захватчиками?

Олена Нагорна
Чим волонтери-2015 відрізняються від волонтерів-2014
Чотири кроки, які зробило волонтерство за рік
Рефлексії з приводу того, що "вже рік, як ми воюємо", відійшли. Ні, якесь здивування ще лишилося – на кшталт "Господи, а як же ми раніше жили, тоді – до війни"… Тоді ж бо коло компетенції й зацікавлень було чітко окреслено. Воно вписувалося в трикутник"Робота-родина-і щось для душі". Коло друзів тоді зазвичай було саме з цього трикутника. Тоді абсолютно нормальним було поставити собі запитання: "А воно тобі треба? " І без зайвих докорів сумління проігнорувати, наприклад, прибирання прибудинкової території…
Соціальний феномен українського волонтерства потребуватиме детального вивчення (раніше ж нам навіювали, що наша хата скраю). Це не товариство прихильників "десятини" суспільству, це патріотично налаштований громадський актив, ментальний середній клас, який готовий стати тою критичною масою, яка змінить світ.
Волонтерство-2014 та волонтерство-2015 – кардинально різняться. Можна впевнено говорити, що волонтерський рух за цей рік пройшов певні етапи розвитку.
Крок перший
«Матеріально-ужитковий період». Асоціюється з «чаєм-бутербродами» на Майдані, «шкарпетками-устілками», першою медичною та психологічною допомогою. Тобто усім, що треба "зараз і тут". На цьому зосереджувалася увага волонтерів і на початку війни. І якщо зараз означення "голі-босі" дедалі частіше вживається іронічно, то на початку літа-2014 добровольці справді йшли захищати країну в тому, в чому були на Майдані. Збройні сили навіть озвучувати свої потреби соромилися – таким довгим був той список потреб.
Крок другий
Від осені 2014 хаос у допомозі рідним-близьким-друзям став структуруватися в проекти з чіткою спеціалізацією. Насамперед, відбувся розподіл на три напрямки: парамілітарний (допомога армії), гуманітарний (опіка цивільним населенням) та медико-госпітальний.
Крок третій
Наприкінці осені ці проекті еволюціонували в практично-інноваційні. Волонтерам завдячуємо унікальними розробками, ба навіть винаходами. Чого варті спецзв’язок чи вдосконалення оптичних прицілів. Або ж кровоспинне – яке, кажуть, перевершило американські ****оги. Чи, наприклад, масккостюм «Кікімора», що його не бачить тепловізор. І винахід тут не "велосипед", а деталі «прокачки», які створюють об’єкт геть іншого рівня. І хоча травневу виставку "Волонтерський воєнпром" піддали критиці за комерціалізацію, я побачила в цьому позитив. Малий та середній бізнес заворушилися, виконуючи волонтерські замовлення. Самі військові скеровують виробництво, стаючи замовниками в нових напрямах. Та й волонтери в патріотичному пориві досягли розуміння, що минув період вживаної «мілітарки» з-за кордону. Кошти вкладаються у розвиток внутрішнього виробництва. Причому – з перспективою переорієнтування на мирне життя.
Крок четвертий
У 2015 році волонтери вийшли на новий рівень – створення інструментів впливу на систему. Сформовано горизонтальні зв’язки, є розуміння напрямку руху та інструментів, які можна при цьому використовувати.
Волонтери практично створили паралельну структуру управління певними соціальними процесами. Система на це зреагувала. Зробила крок назустріч, почавши гру у "волонтерські десанти" до міністерств. Така собі "Зірниця" для громадських активістів. Нуте, спробуйте. Не виключаю, що це зробили, аби потім розвести руками і скрушно промовити щось на кшталт «ну, от, бачите, навіть у них не вийшло, доведеться жити так, як і раніше». Рівень тихого саботажу та відвертого опору системи (стикалася з таким у Міноборони, Мінсоцполітики, Мінохорони здоров’я) такий, що періодично просто «дахівку зносить».
Але… Волонтерство в нашому варіанті – це не пару годин суспільно корисної праці на тиждень. Це вир, це другий фронт, який ми відкрили – можливо, ще не усвідомивши цього.
Волонтерство – це те, що ти не можеш не робити. І зупинити цей процес вже неможливо.
Каркас нового формату громадянського суспільства вже практично збудовано.
Суспільство наближається до відповіді на запитання – хто винуватий. Бо що робити – вже відомо. І для державної машини, яка опинилася в ролі опонента до цієї активної частини суспільства, наразі є лише два шляхи: або йти на реальні поступки й реформуватися, або вступити у відкрите протистояння з людьми…

Отримувач:
Громадська організація «Правий сектор»
Код за ЄДРПОУ – 39111535
Назва банку:
Р/р 26000300352536
у ТВБВ №10026/0187 філії ГУ по м. Києву та Київській області
АТ «Ощадбанк»
МФО 322669
Призначення платежу: Добровільне пожертвування, без ПДВ.

Это пять :) Он теперь с тобой не будет общаться, ты ж правосек :)

Из рубрики: с Сэменом на границе ))
Семен Семенченко

Добрым словом и пистолетом можно сделать гораздо больше чем просто добрым словом. Шутка. Конечно же это не наши методы. Но если каждый на местах будет использовать свои полномочия, то и пистолета не понадобится.
После нахождения " несуществующего" поезда следующего в "ЛНР" с лесом якобы " для сжигания и рудстоек" , а на самом деле один в один как на наших укрепрайонах, было возбуждено уголовное дело, состав взят под охрану. Попытки угона состава и проба действовать через суды , пытаясь прикрыться результатами экспертизы фискальной службы с диагнозом " дрова" также потерпели крах. Начались фиксации все новых и новых поездов с углем в разных точках Луганской области. Добиваемся прекращения этой позорной практики.

Мне нравится ваша формулировка. А тот,кто просто родился, тот кто?
Вы за какую страну болеете, что вам ближе. Скорее ведь РФ. Определитесь и за работу ))

Вопрос был конкретный. К чему экивоки?
И ответ конкретный. У вас какое гражданство? Или вы находите, что если я родился в Эритреи, то я африканец? Я считаю своей родиной Украину и мне больно, что ваши *****ские ***** убивают моих земляков.
А что Вы сделали для Украины?
Я сопереживаю и поддерживаю всеми доступными для меня способами.
Справки требовать будем? :D

Вопрос был конкретный. К чему экивоки? И еще, если не затруднит. А что Вы сделали для Украины?

давай не будешь в чужом доме мерятся кто и шо делал или делает, могу точно сказать , шо все кто сидит в этой теме и в соседних темах помогали помогают и будут помогать , а как конкретно , то думаю это не корректный вопрос да и разговор тоже .

Под Широкино погиб сотрудник телеканала СТБ, который служил в "Азове"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

И не ***** лишнего,в чем не смыслишь
Сразу узнаю *****а. Ты попросил прощения за ху..ню сделанную твоими соплеменниками? Хочешь нормального отношения между Украиной и РФ? Так уйди, а то после общения с вами только укрепляться понимание, что вы в нашей жизни лишний элемент. И не забудь тебе подобных с Востока Украины и Крыма забрать. Смыслитель ты наш ))

Узко мыслите)
Ладно ,немного раскрою тему.
Я - украинец. Этим горжусь. Живу в России. Люблю Россию,так же как и Украину. К сожалению,я мало жил в Украине.Родился по месту первого назначения отца в житомирской области,потом академия отца,Москва и заграницы в основном. Учился несколько лет в Киеве в университете, призывался в армию из Киева ,ДВРЗ, сказали,что будешь служить в Харькове,привезли в Чугуев,оказалось-пересылка. Как сейчас помню,какая то танковая часть. На пересылке прошли медкомиссию,и прочитал у себя в призывном,что " Годен для прохождения службы в составе ограниченного состава советских войск в ДРА" . Ну и далее- служба в ДРА. Мог откосить, если бы родителям сообщил, все говорил им что служба в Харькове) Потом уже,когда узнали,просил не предпринимать никаких мер.С Украиной меня связывает все, бизнес,личная жизнь, родственники.Бываю часто, жизнь Украины знаю хорошо. Так что не надо мне шить всякую ***ню. Я еще вас жизни научу
Нам похуй.Иди *****.
Чисто *****ская черта - вывалить свою жалкую жизнь, хоть никто и не интересовался, и учить остальных жизни, даже если не просят. Маму свою ебацца поучи.

Пугают меня эти выборы.
Снова какая то ***** пролезет.
От даунбасса всегда *****. Они не выберут других, они и сами мрази.

А тот,кто просто родился, тот кто?
Никто.

В России умер помощник Бузины Евгений Морин
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Сказал бы ты ты мне это в глаза)
Чисто *****ская черта. Влезть с поучениями, потом начинать набивать стрелки.
Не помогло тебе то, шо ты родился в Украине. Ты обычный грязный *****, невоспитанный и тупой, как все твои соплеменники.

А ты просил прощения за все прегрешения Эритреи? Или ты просил только за Германию?)
Ха-ха, на вопросы не ответил слился как всегда, но что поделаешь, такова ваша судьба ущербная :D:D:D

Назад
Зверху Знизу