Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине - Part 46

ДАНКО @emma6215 26 мин.26 минут назад

Кернес поддержит российских «миротворцев», если те захватят Харьков
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Дайте телефон комиссии по Гепе в областном МВД ?
Этот человек — потенциальный предатель. Не дай Бог в Харьков придут русские, он сразу их поддержит. Он конъюктурщик», — делится предположениями политолог Владимир Фесенко.

Очевидно по этой причине Харьковский городской совет во главе с Геннадием Адольфовичем не спешит с поддержанием обращения Верховной Рады Украины в ООН и Евросоюз по признанию Российской Федерации государством-агрессором.

Маріуполь під ударом? Мешканці міста заявляють про гучну канонаду
Джерело:

Близько 20:39 в різних районах міста маріупольці почули потужну канонаду. “Чути дуже сильні залпи”, – говорять жителі в центральній частині міста. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 0629. Звуки потужних залпів були чутні близько 30 хвилин. Представники ОБСЄ повідомили, що не перебувають на місці, звідки лунають вибухи. Вони покинули передову, виїхавши до Маріуполя. В 21:17 канонада відновилася. Як заявив прес-офіцер сектору “М” Ярослав Чепурний, за оперативною інформацією формування “ДНР” здійснили провокаційний обстріл з району селища Октябрське в напрямку населених пунктів Дзержинське і Ленінське. Вогонь вівся з важкої артилерії калібром 120, 152 мм. Ярослав Чепурний уточнив, що по позиціях сил АТО в секторі “М” в цей час обстрілу не проводилося.

Можно. Вот мне оно одинаково - шо то, шо другое, хоть шмурдяк, оно мне всё - :буе:

ну, разве что так :D
я не люблю крепкие спиртные напитки, но вот хороший коньяк в малых дозах - исключение. :)

Надеюсь, Поршенко рискнёт

Президент Украины Петр Порошенко не подпишет принятый Верховной Радой закон о реструктуризации обязательств по кредитам в иностранной валюте, считает первый заместитель главы парламентской фракции "Блок Петра Порошенко" Игорь Кононенко.

"Я думаю, что президент наложит вето", - сказал политик.

Порошенко ветирует закон, а проголосовавшие за 1558-1 будут говорить, что они такие хорошие и классные, а порох плохой

Порошенко ветирует закон, а проголосовавшие за 1558-1 будут говорить, что они такие хорошие и классные, а порох плохой

Они и так и так будут говорить, что Порошенко плохой. Лично в моих глазах его рейтинг сильно повысится, если он рискнёт и примет такое решение.
А все, кто голосовал за этот популизм - ******. Круглые.

Они и так и так будут говорить, что Порошенко плохой. Лично в моих глазах его рейтинг сильно повысится, если он рискнёт и примет такое решение.
CI72tXuUkAEIwFR.webp

kJxR1Ps.png

Отлично :( Просто отлично. Оно не разобралось...
Присоединяюсь к мнению "тогда складти мандат"

Пожалуй, соглашусь.

Самое мерзко совковое в этом законе — что делает государство в давно оформленной добровольной сделке двух приватных субъектов?

Закон о реструктуризации валютных кредитов - это катастрофа для страны, - Луценко
Принятый Верховной Радой закон "О реструктуризации обязательств по кредитам в иностранной валюте" является катастрофой для страны.

Видать Йухло проплатил.

Грицак не може навіть пояснити власну декларацію, — Соболєв
ВИДЕО

Скандальна суддя Царевич знову працює
Джерело:

Они там совсем ,того...Может лучше проверить законность появления Римской империи?

Росіянин просить Генпрокуратуру перевірити законність утворення СРСР
Четвер, 02 липня 2015, 22:36
Версія для друку
Коментарі6

Громадянин РФ Володимир Шпитальов звернувся до генерального прокурора РФ Юрія Чайки з проханням перевірити законність утворення СРСР і РРФСР.

Як повідомляє Znak.com, заявник пише, що звертається до Генпрокуратури у зв'язку з тим, що раніше вона ухвалила рішення про незаконність входження Кримської області до складу Української РСР в 1954 році, а також почала перевіряти законність визнання незалежності Литовської, Латиської та Естонської РСР.

"Як відомо, Установчі збори було обрано під час демократичного народного волевиявлення. 6 січня 1918 року ними була проголошена Російська Демократична Федеративна Республіка", - написав Шпитальов.

"Однак у той же день силами, підконтрольними ВЦВК і РНК, робота Всеросійських установчих зборів була насильно припинена, а ВЦВК опублікував текст "Декрет про розпуск Установчих зборів", - зазначив він.

У зв'язку з цим заявник попросив перевірити законність створення ВЦВК, що ухвалив рішення про розгін Установчих зборів, а також перевірити законність створення СРСР та РРФСР з урахуванням створення раніше Російської Демократичної Федеративної Республіки.

Раніше експерти попереджали, що рішення генпрокуратури про незаконність передачі Криму Україні є небезпечним, оскільки може спричинити вимоги вивчення законності безлічі інших нормативних актів радянського часу.

А что эти ****аты будут делать если курс завтра и за них станет 40? По ихней же причине, снова принимать подобный закон? И так пока не дойдет до 1 миллиона за доллар?

Назад
Зверху Знизу