Статус: Офлайн
Повідом.: 72377
Повідом.: 72377
Где же ватка? Где эти свиньи?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
россия (страна-террорист) первая же и разлаживала, 750000 армия, современные военные технологии и полный комплект в тяжелой технике, авиация и флот.Просто они, когда касалось дело разваливания "Империи зла" ошибочно посчитали головой империи Украину (впрочем, посчитали небезосновательно) - её и разложили по всем статьям, вдобавок избавив от ядрёного оружия. И почили на лаврах, стали взращивать "Свободную Россию". Ну вот и взрастили. Не знают теперь, что и делать
Я аж растерялась... а при чём тут флирт к неверности?? Я тоже верная жена, по крайней мере на сегодняшний день, не надо путать.Не.. у меня нет (к великому сожалению) такого автомата.. Я до глупости верный муж
Не знаю.. Весной говорил, что лет 5-7.. но события начали развиваться намного быстрее. То есть если путин будет и дальше кидаться рогами на стену, то возможно всё случится в течение года.Срок, только реальный, какой прогнозируешь?
Вся проблема в том что курс, тем более резко, в ближайший год он поменять априори не может.Дело в том, что есть, к примеру, вариант (варианты), при котором путин резко меняет курс (одновременно закручивая гайки внутри страны ещё туже)
Тут стоит пояснить, о каких "пропорциях" идёт речь.Реакция Запада - пропорционально - именно такой и была.
Вот видишьЯ аж растерялась... а при чём тут флирт к неверности?? Я тоже верная жена, по крайней мере на сегодняшний день, не надо путать.
Флирт - это приятное общение и поднятие самооценки. И всё![]()
Должна быть реакция гаранта....Олексій Мочанов назвав імена винних в загибелі кіборгів і вказав на тих хто може врятувати країну
Джерело:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Олексій Мочанав і раніше виступав з гострою критикою проти командувача сухопутними силами ЗСУ, котрий займає відповідальну ділянку в штабі АТО, а також недоліки нинішнього очільника генштабу, нагадують Патріоти України. Після болючих подій в ДАП, Молчанов навів нові факти непрофесіоналізму командування, а також позивні тих, хто на його думку може і повинен покращити військове планування, хто на ділі не раз доводив свій військово-аналітичний геній. Про все це він написав у соцмережі ВКонтакте. Треба терміново реформувати генштаб Міноборони інакше втрати будуть і далі не оправдано високими, а перемоги мінливими, переконує автогонщик та волонтер, а також дає конкретні рекомендації що і як міняти першочергово. Одне з перших і найважливіших пропозицій щодо нинішньої ситуації і зміни її на краще. Колись міністр оборони і президент України оголосили, що будуть залучати до роботи на самому вищому рівні, в генштабі і департаментах Міноборони, офіцерів, що пройшли АТО і зарекомендували себе як серйозні, думаючі і результативні командири. Яким довіряють солдати, які користуються авторитетом і які можуть відповідально повести в бій людей, ретельно все спланувавши і не сподіваючись на удачу і на авось (що одне і те ж). Пропоную замість одноосібного начальника генерального штабу протягом доби організувати колективний керуючий штабний орган, в який без будь-якої “конкурсної основи” ввести офіцерів з позивними Самара і Майк. Можливо туди ж – Редут, Адам і Цунамі з Грачем. Цей колектив успішно планував і здійснював роботу по реальному утриманню терміналів і споруд донецького аеропорту. Це Офіцери, які спокійно знаходили спільну мову, схилившись над картою в Тоненькому (населений пункт.-прим), і результативно організовували взаємодію десантури, механізації, арти, розвідки, коректувальників, спецназу і доданих сил. Вони розбираються в обстановці, і в їх присутності Муженко з Пушняковим особливо ніким і нічим не командували. Робили вигляд і надували щоки. Це Офіцери, які не будуть ставити один одному палиці в колеса, підтягувати до штабної роботі корешей і рідню з кумами, бо знають ціну солдатського життя. І смерті. Ці Офіцери спокійно можуть оцінити весь обсяг робіт і потреб по всій лінії фронту і виконувати штабну та організаційну роботу не тільки в районі донецького аеропорту. Цих Офіцерів знають всі командири підрозділів АТО і довіряють їх бойового досвіду, їх тактичної і стратегічної підготовці, вмінню планувати, ставити завдання і контролювати хід їх виконання. При цих офіцерів не трапився б Іловайськ або 32 БП. Тому що вони Військові, а не політичні фігури із загального житомирського корпусного котла (натяк на близькі стосунки по службі ряду високопоставлених чинів Міноборони.-прим.). Майк в свою бутність відповідальним за ДАП доповідав генералу Пушнякову про список необхідних заходів по аеропорту. «Дід мопед» (Пушняков.-прим.) послав і Майка, і аеропорт, і пацанів, і на момент відходу наших від руїн терміналів і башти, за все перемир’я в термінал не привезли нічого для будівництва укріплень, грамотної ротації, розширення рубежів і зачистки території. Як результат – голі діряві стіни навколо пацанів, а на крайній стадії – підрив сепарами підлоги з підвалу і втрата людей, які обороняли останній рубіж між крайніми рукавами розміром 15 на 15 метрів зі спробою доповідати наверх і людям, що “термінал наш!” Ну да, і Крим – теж … Громадська думка ніяк не колишить наших можновладців, але ми повинні наполягти на негайній зміні структури генштабу. У нашій країні ВІДСУТНІЙ військовий начальник, здатний одноосібно очолити генеральний штаб. І нести персональну відповідальність за планування операцій та їх результати. А президент країни, що покриває своїх генералів ще з часів Іловайська, повинен сам для себе вирішити, хто йому дорожче і потрібніше – тріо обгадівшихся некомпетентних золотопогонників або Бійці ВСУ, які не завдяки, а всупереч ГШ і РНБО тримають оборону країни на сході України. Вдумайтеся ще раз: вся Україна, сміятися над партизанами Гіві і Моторолла, озвучуючи величезний щоденний бюджет не в змозі була не те що просунутися вглиб окупованої території, а просто утримати дві руїни – нового терміналу та диспетчерської вишки, за які молилася вся країна, збирала кошти і підвозила в цей район все, від тепловізорів та прицілів до туалетного паперу і води. Нетуалетной. Це на тлі старого заяви мопеда Пушнякова про те, що армія всім забезпечена, волонтери просто піаряться, а до 10 жовтня ВСУ будуть повністю переведені на зимові норми. Одягнути б його в це “зимовий” і відправити в порт (донецький аеропорт.-прим.). Збирати убитих Українських Вояків. А поки ж ніхто досі навіть не дав список загиблих, поранених і полонених під аеропортом Солдат. Мені стукають в лічку родичі, друзі і товариші по службі, але звідки мені знати, Рідні, хто з Ваших-Наших пропав, кого завалило, кого вбило а хто потрапив у полон ???? Руки опускаються. і стискаються в кулак. Я проти переворотів та революцій. Проти насильства і війни. Проти опору на два фронти. Але часом мені здається, що реальний ворог засів не так на сході України. І не в Кремлі. А в Києві. У найвищих кабінетах. І АТО потрібно проводити і там, і тут. Інакше АТО там – ніколи і нічим не закінчиться. Слава Українцям! Героям – Слава! Бути добру! Будемо живі – НЕ помремо.
Может. Он сейчас пока ещё всё может.Вся проблема в том что курс, тем более резко, в ближайший год он поменять априори не может.
Просто все кукарекуют в сторону американцев, да американцам ***** не нужна бандитская республика с ядерной боеголовкой, еще которая и двигатели для межконтинентальных ракет делает. А россия (страна-террорист) что хорошая блять братская страна, да им первыми и не нужна под боком ядерная держава, а флот кто на метал распилил, Кравчук-Медвечук.И никто слова косого не сказал - взращивали "регионального лидера".
Взрастили, нормального такого
Польша , Прибалтика , Канада , Австралия , США , полГермании не дадут...Не знаю.. Весной говорил, что лет 5-7.. но события начали развиваться намного быстрее. То есть если путин будет и дальше кидаться рогами на стену, то возможно всё случится в течение года.
Но есть ещё много условностей, которые надо учитывать.
Дело в том, что есть, к примеру, вариант (варианты), при котором путин резко меняет курс (одновременно закручивая гайки внутри страны ещё туже), а взамен Запад ему всё прощает. Слишком много там бабла влито западного. При этом про Украину и её проблемы просто забудут.
Инвесторы же тоже люди.. и очень даже влиятельные.
Всякое может случиться.
Пусть памперс для начала сменит.Вся проблема в том что курс, тем более резко, в ближайший год он поменять априори не может.
Может. Он сейчас пока ещё всё может.
Его икона в россии пока ещё мироточит.
Вот как только она перестанет мироточить, тогда его начнёт нести по течению.. а сегодня он ещё может маневрировать.
Может. Он сейчас пока ещё всё может.
Его икона в россии пока ещё мироточит.
Вот как только она перестанет мироточить, тогда его начнёт нести по течению.. а сегодня он ещё может маневрировать.
"Партия! Дай порулить!"- это один из примеров того, как опротивевший лозунг "Партия- наш рулевой!" забили обратно в пасть партии.То ты не помнишь поздний совок.
Никто там никому ничего в пасть не забивал
Кслову
Кстати я этому поражаюсь...Ничего он уже не может. Гиркин такие заявления делает, за которые ему бы раньше яйца отрезали, а щас так очень намекает что путин сопляк.
Они Европу на уши ставят!Им не до нас!Где же ватка? Где эти свиньи?
Ты абсолютно прав! В этом и беда!Я б не преувеличивал трагедию от санкций.
Они способны напугать только тех, кто обеспечен выше среднего.
А эти при любом раскладе будут обеспечены выше среднего по стране.
Что касаемо быдлятины, то уровня совка в быту они ещё не достигли, тем более уровня середины 90-х. (Когда, кстати, тоже никто никому ничего в глотку не вбивал, бухали просто, как всегда).
Вот видишьА для меня флирт- предательство. То есть я могу быть вежливым и предупредительным... но комплименты про глазки- это для меня уже сильный перебор.
Говорю же.. До глупости!
Это пока.. это на сегодняшний момент.Я б не преувеличивал трагедию от санкций.
Они способны напугать только тех, кто обеспечен выше среднего.