Статус: Офлайн
Повідом.: 11875
Повідом.: 11875
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Трямуськи)) Скорей не так,одна религия два мира)Два мира религии
Вот и меня интересует нужно ли Индии столько тех рублей.Куда ж их ,нынешних,ещё приспособить))А зачем Индии туалетная бумага? там бидэ есть
Я не знаю может и втом мире такое есть но тут это уже приобрело нормуФото можно озаглавить "ПОДАЙТЕ! ХРИСТА РАДИ!"![]()
Ганг не везде течёт!Индия большая!!!![]()
В Ганг сбрасывают трупы. Дрова дорогие, чтоб полностью сжечь тело, у нгарода денег нет, так они там шо придумали: купят вязаночку, труп обгорит маленько, типа - обряд соблюден, а труп - в Ганг. И плывут они там косяками, а индусы там же и моются. Короче, мрачный лютый ****ец.Ганг не везде течёт!Индия большая!!!![]()
Уряд Німеччини вирішив залучати мігрантів до роботи у державних установах. Для цього створили спеціальну рекламну кампанію, обличчям якої стала українка.
Відеосюжет про це розмістило на власному каналі на YouTube німецьке агентство DW
![]()
«Два роки тому стартувала кампанія із популяризації професії поліцейського серед мігрантів. Юлію обрали його обличчям», – йдеться у відеосюжеті.
Повідомляється, що Юлія Білозерчук несе службу в аеропорту Франкфурта на Майні. Вона одна із лише 1% поліцейських із міграційним корінням. І тим не менш, дівчину із Запоріжжя взяли сюди охоче. Юлина спеціалізація – пасажири із пострадянських країн.
«Я зібрала інформацію в інтернеті. Як вивчитися, куди звернутися, що потім буду робити, скільки потім буду заробляти? Відповіді мені сподобалися і я зважилася на цей крок.
В перевірці документів Юлія невблаганна, як і усі поліцейські. За 4 роки роботи в аеропорту їй доводилося чимало разів відмовляти іноземцям у в’їзді до Німеччини. У відеосюжеті вона зізналася, що вона завжди дуже співчуває українцям, яких доводиться залишити по той бік німецького конрону.
Хорошенькая полицайка...Шоле в Германию податься и пофулюганить так не сильно,но чтоб арестовала)))Українка стала обличчям рекламної кампанії у Німеччині
Артём Шульгин⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
![]()
Для начала - российскую не покупать. А то у них поголовья нет - а тушёнка есть. Парадокс, ***... Вот пусть бы сами тем парадоксом и давились.Надо не паек разрабатывать, а тушенку из качественного мяса с кашей сделать.
***гиви подполковник уже
Быстро как
![]()
Трямуськи)) Скорей не так,одна религия два мира)
Вот и меня интересует нужно ли Индии столько тех рублей.Куда ж их ,нынешних,ещё приспособить))
Так и героя посмертно тоже быстро дают
Так и героя посмертно тоже быстро дают![]()
Бльо, у меня в горле застряла косточка с селедки - сколько мне осталось жить? Врачи есть?![]()
А это в Харькове форум представительный? Ну, честно?
Так то нужно у вождя интересоваться,индусы,думаю,тоже не знают зачем им те рубли))Я тоже интересуюсь знать зачем Индии рубли
Вообще ничего у этих тварей не покупать. Петя завёлся там с этим газом, ******* *********,убила б его, предателя.Для начала - российскую не покупать. А то у них поголовья нет - а тушёнка есть. Парадокс, ***... Вот пусть бы сами тем парадоксом и давились.
*****.Извините, все понятно. Общайтесь друг с другом