Статус: Офлайн
Повідом.: 32093
Повідом.: 32093
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Без понятия)А кто это такой?
Ну яйца себе отрезать, это тоже будет иметь как позитивные так и негативные последствия.Ответные меры России на санкции Запада имеют как позитивные, так и негативные последствия для российской экономики, так как полностью заместить импорт пока не удалось, заявил премьер-министр РФ Дмитрий Медведев.
Какие то странные картинкиБез понятия)
Хуёвый Харьков @xyevii_kharkov · 33 мин 33 минуты назад
Опять он. Сейчас. Сумская.
![]()
В субботу он шёл с 23 августа и до центра![]()
Передает машины миссии ОБСЕпорох посередине проезжей части выступает
Нет, просто по дороге было.А ты его сопровождал, что ли?!
Этот чувак и есть Порох!Какие то странные картинкито чувак с трусами на торсе, то порох посередине проезжей части выступает
Я опять что-то пропустила за эти дни
![]()
Прям привет из 90-х
Такси АБСЕ пополнило ряды новыми машинами, теперь террористы будут ездить с комфортом и в безопасности.
"Такси АБСЕ - все лучшее террористам".
Я тоже так могу.
Між тим, як розповіли "Українській правді" співрозмовники в Адміністрації президента і в дипломатичних колах, рішенням передати 10 автомобілів місії ОБСЄ Київ "перебив" російську пропозицію.
"Вона полягала в тому, що Москва хотіла надати машини для ОБСЄ, але разом з російськими водіями. Україна, звичайно, проти того, щоб там були російські водії. У свою чергу ОБСЄ стверджувало, що вони не можуть розширювати свою місію без техніки. Тому Україна надала їм в користування техніку, щоб місія зберігала динаміку збільшення своєї присутності. Адже місія має зрости до 1500 спостерігачів", - розповів співрозмовник.
За інформацією "Української правди", росія збиралась направити близько 20 машин з одним чи двома водіями у кожній.
При передачі українських машин вирішено, що саме ОБСЄ буде обирати водіїв і укладати з ними контракти.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.