Потому что *****ас. Надо же было выбрать такого уебка украинцам.

"звернемо увагу на любопитний науковий факт – люба людина, яка в українців стає державним мужем, тут же об’являєцця *****асом. Тут же! І чим вищу посаду займає цей державний муж, тим громче йому кричать, шо він *******.
...
Трудно собі представити більш неблагодарне діло, чим бути вождьом у антів. Во-первих, тебе тут же всі хором начинають обзивати *****асом, дядьки ***** посилають, молодиці вслід плюються, а діти на заборах всякі обідні слова пишуть. Кроме того, ніхто тебе не слухається, бо всі ж вільні козаки і в кожного своя голова на плечах. Тому неудівітєльно, шо вождями в антів ніхто особо не хотів ставати. Приходилося примінять силу. От зібрався в антів Майдан. Анти хочуть повоювати, нужен вождь, но кандідатів нема, бо нема дурних. Находять когось із племінних вождів, який зазівався і не встиг с’їбацця вовремя з Майдану:
- - Ану, вилазь на сцену, ***ть, шоб ми тебе бачили! – кричать анти і випихують нещасного дядька на сцену.
- - Хлопці, не траба! Будь ласка! Я ж нічого поганого не робив, за що мене у вожді?
- - Ти оце не ****и давай, а принімай командованіє!
- - Не буду приймати, хоч ріжте мене. Хлопці, в мене вдома жінка й діти, нашо ж ви мене у вожді? В мне ще мама жива, вона цієї ганьби не переживе! – благає нещасний, але тщетно.
Його таки назначають главним вождем і народ полегшено зітхає. Бо нарешті є кого лаяти, обзивати *****асом і винуватити за ***ову жизнь. "