Статус: Офлайн
Повідом.: 31457
Повідом.: 31457
Про це давно вже відомо.ок. не знав.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Про це давно вже відомо.ок. не знав.
Так! І ще трішечкиОоооооооооооооооо Это так мило. Кот держит самую ценную визитку
Про це давно вже відомо.
Так! І ще трішечки
![]()
Я скажу так. Не піти на вибори - дати шанс бабушкам додати голосів за святОшу/родзинського. Піти - знову вибираємо менше зло.
У мене в родині немає людей, що підтримують ПС. Якщо це Вас збентежуе, я не виправдовую Ваші надії і сподівання - мені дуже прикро.
Про це давно вже відомо.
Не то слово известно![]()
Ви знову ухіляєтесь від відповіді. Ми питаємо зовсім про інше.
Я гадаю, ви це розумієте.
Знущаєтесь?Я не знав. Це якось негативно вплине на наші стосунки?
Я не знав. Це якось негативно вплине на наші стосунки?![]()
Из "ФБ"
АНЕКДОТ ДНЯ
В Україні
дітей лелеки приносять , в
России в капусте находят ...
Результат : в Україні
виростають СОКОЛИ , а в
России - козлы ...
Знущаєтесь?![]()
Примерно 2 недели назад какой-то дедушка возле метро г. труда дал волонтёрам 20000 (20 тыс) гривен. Только что рассказал человек, который сотрудничает с этими волонтёрами. Кто (что) за волонтёры, рассказывать не буду. Да бы не "вскрывать" их и не пиарить тоже.
Такі допити з пристрастю
-В1ЗЬМИ i ЗРОБИ!!!!ПС - немає,
-В1ЗЬМИ i ЗРОБИ!!!!
вместо того,чтобы крутиться,как уж на сковороде...возьми и исправь подпись ...по хорошему...
Та ні. Такі допити з пристрастю. Я вже подумав що, хто не скаче... тоб-то, не пісяється окропом від певного імені, чи-то абревіатури, той...![]()
-В1ЗЬМИ i ЗРОБИ!!!!
вместо того,чтобы крутиться,как уж на сковороде...возьми и исправь подпись ...по хорошему...