Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 31

Ооооооооооооооооо Это так мило. Кот держит самую ценную визитку
Так! І ще трішечки
1919619_364944896997892_2721223252512499934_n.jpg

Я скажу так. Не піти на вибори - дати шанс бабушкам додати голосів за святОшу/родзинського. Піти - знову вибираємо менше зло.
У мене в родині немає людей, що підтримують ПС. Якщо це Вас збентежуе, я не виправдовую Ваші надії і сподівання - мені дуже прикро.

Ви знову ухіляєтесь від відповіді. Ми питаємо зовсім про інше.
Я гадаю, ви це розумієте.

Ви знову ухіляєтесь від відповіді. Ми питаємо зовсім про інше.
Я гадаю, ви це розумієте.

Кстати где Балтимор делся. Я ответ нашла по ботинкам
Анжелика Пономарева
11 жовтня о 1:19

Ярош стабилен в обуви-он воюет в тактических ботинках изготовленных нашими ребятами)

Из "ФБ"

АНЕКДОТ ДНЯ
В Україні
дітей лелеки приносять , в
России в капусте находят ...
Результат : в Україні
виростають СОКОЛИ , а в
России - козлы ...

Примерно 2 недели назад какой-то дедушка возле метро г. труда дал волонтёрам 20000 (20 тыс) гривен. Только что рассказал человек, который сотрудничает с этими волонтёрами. Кто (что) за волонтёры, рассказывать не буду. Да бы не "вскрывать" их и не пиарить тоже.

Я не знав. Це якось негативно вплине на наші стосунки? :confused:

Негативно:D

10624754_1460224987594347_3744749884843801280_n.jpg

Из "ФБ"

АНЕКДОТ ДНЯ
В Україні
дітей лелеки приносять , в
России в капусте находят ...
Результат : в Україні
виростають СОКОЛИ , а в
России - козлы ...

І не посперечаешся:rolleyes:

Примерно 2 недели назад какой-то дедушка возле метро г. труда дал волонтёрам 20000 (20 тыс) гривен. Только что рассказал человек, который сотрудничает с этими волонтёрами. Кто (что) за волонтёры, рассказывать не буду. Да бы не "вскрывать" их и не пиарить тоже.

Но для армии дал? Верно

Та ні. Такі допити з пристрастю. Я вже подумав що, хто не скаче... тоб-то, не пісяється окропом від певного імені, чи-то абревіатури, той... :rolleyes:

Ви поставили провокуючу на питання підпис, виділили її яскравою фарбою, а тепер дивуєтесь нашим запитанням? ;)
Щось тут не те :rolleyes:

Назад
Зверху Знизу