Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине (БФ) - Part 27

У нас по новостям есть чего нибудь?:rolleyes:

В Маріуполі снаряд влучив в цех заводу Ілліча

Як повідомили Радіо Свобода працівники Маріупольського металургайного комбінату імені Ілліча, сьогодні близько 13.30 над дахом одного з цехів вибухнув снаряд. Постраждалих немає. У прес-службі міського голови цю інформацію підтвердили.
В штабі оборони міста розповіли, що обстрілюються українські блок-пости.
«Це подарунок на день міста від сепаратистів», – заявили в штабі оборони Маріуполя.
Міський голова Юрій Хотлубей сказав кореспонденту Радіо Свобода : «Ми переконані в тому, що ми захистимо наше місто. Тому що ми об'єдналися – і міська влада і опозиція».
Зранку в Маріуполі урочисто відсвяткували день міста. Під оплески кількох тисяч мешканців, що зібралися на центральній площі, проїхала військова техніка захисників Маріуполя. Пройшов «Парад вишиванок» в якому взяли участь кілька сотень дітей. Наприкінці свята було чути кілька вибухів на околицях.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Тогда не поделюсь:язик: чем же тогда угощать?:confused:

Кофе:любов: Ну я еще Мартини пью:любов: А вот с едой даже не знаю:rolleyes:

Уроки доброты от ВСУ, Мариуполь.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Да какие там ошибки? Там нет ошибок, так как вся статья - просто ****ежь, самопиар чистой воды. Какие уж там ошибки.

Спасибо. Это уже конструктив )) Правильно подмечено, что критика с его стороны во многом не подкреплена реалистичными предложениями по решению создавшихся проблем. Но с другой стороны он сейчас как предвестник проблем, что подтверждается хотя бы тем же Иловайском.

Ну я еще Мартини пью

а кто то говорил что алкоголь это не хорошо.:D кста мартини хоть и женское пойло, но одно время тоже нравилось, в холодильнике всегда пару тройку бутылок было. И если заебут все за день, мог сидя под одеялком с горла бутылочку за вечер *****:D

а кто то говорил что алкоголь это не хорошо.:D кста мартини хоть и женское пойло, но одно время тоже нравилось, в холодильнике всегда пару тройку бутылок было. И если заебут все за день, мог сидя под одеялком с горла бутылочку за вечер *****:D

Это кто так говорил:eek::rolleyes: Бьянка вообще такая вкусняха:любов:

Ну вот что за гребаное перемирие:(
Один плюс я Диму:любов: увидела:rolleyes:

Назад
Зверху Знизу